Sawer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Valla nasıl yaptım bilmiyorum ama oldukça kötü bir deckle 8-0 durumundayım şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hunter için neresi kötü yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 40 yilin basinda bir 8 yapmis adam ss i atmış işte 3 loose streakle sonuçlandırmıştır büyük ihtimal yanlışlıkla fena olmayan deck oluşturmuş ve çömezler gelmiş karşısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 lol noluyor yaw daha önce 12'de 3-4 kere yaptımda, deck'te ne epic var ne legendary, hunter içinde öyle efsane bir deck fln değil. Neyse .. 10-3 bitti bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hunter constructed deck ten çok farklı değil, o yüzden gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 alleria, magni şimdi de medivh açıklandı yeni büyük ihtimalle bu çarşamba gelicek brawl da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paticik'e Modez'in ciddi zarar verdiğini düşünüyodum da... Çok lazım bişeymiş lan. İlk defa paticikte bloklanması gereken birisinin olduğunu görüyorum. Hearthstone'un birisini blocklamama neden olacağı da hiç aklıma gelmezdi asdfasdfasdfasdf. Yarın maintenance sonrası brawl gelince anlarız nası bişe olduğunu. Gerçi "Brawl" kelimesine çok pis takığım. Diablo'ya pvp getirmediler. Brawl diye bi one shot fest geldi. HotS gudubetine de Moba falan demiyorlar Brawl diyorlar. Umarım "Brawl" ile ilgili düşüncelerim değişir. Umutluyum ama bu sefer. HS'nin üstüne düşüyo blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 gelmedi mi gelmiyo 19 yada 20 tane 1-2-3-4 manalık kartım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Aceace said: Paticik'e Modez'in ciddi zarar verdiğini düşünüyodum da... Çok lazım bişeymiş lan. İlk defa paticikte bloklanması gereken birisinin olduğunu görüyorum. Hearthstone'un birisini blocklamama neden olacağı da hiç aklıma gelmezdi asdfasdfasdfasdf. Yarın maintenance sonrası brawl gelince anlarız nası bişe olduğunu. Gerçi "Brawl" kelimesine çok pis takığım. Diablo'ya pvp getirmediler. Brawl diye bi one shot fest geldi. HotS gudubetine de Moba falan demiyorlar Brawl diyorlar. Umarım "Brawl" ile ilgili düşüncelerim değişir. Umutluyum ama bu sefer. HS'nin üstüne düşüyo blizz. son mesajdan 6 gün sonra kime atar yaptın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 bazen denk geliyor :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 medivhin girişi falan baya iyiymiş hayak ya http://www.youtube.com/watch?v=Lu4Q5QFs9tw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Bonjo said: bazen denk geliyor :D :D Bi an çirkinleşip leper gnome çeksen nolurdu diye düşündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 http://www.icy-veins.com/hearthstone/legendary-warrior-control-brm-deck bu deck eziyor warrrior boş durmasın deck yapayım dedim, diğerlerini bıraktım bunla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Evet, genel olarak başarılı bir deck ama çok pahalı, bende hala brawl, sylvanas, grommash ve bgh olmadığı için kuramıyorum. Daha ucuz türevleri de o kadar iyi olmuyor. Ayrıca streamlerde izlediğim kadarıyla demon zoolock gibi agresif decklere karşı yetersiz kalabiliyor ve maçlar uzun sürüyor. Ben bu sezon mid control combo shaman ve demon zoolock'la takıldım. İkisi de bayağı keyifli, maçlar da çabuk bitiyor. Hatta deck'ler şunlar; http://imgur.com/cMjF706 http://imgur.com/4Rk8Cbs warlock deckime imp gangboss olmadığı için imp master koydum bayağı iş görüyor. Hatta gangboss'tan daha iyi bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Tymex said: http://www.icy-veins.com/hearthstone/legendary-warrior-control-brm-deck bu deck eziyor warrrior boş durmasın deck yapayım dedim, diğerlerini bıraktım bunla oynuyorum. bu decki harrison ve sylvanas yerine ysera ve 1 spelbreaker ile oynuyorum ben de, tatlı deck baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 harrison yoktu zaten ben de yerine Ysera yı koymuştum yaparken kartı. Bariz güçlü Deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 2 tane quest yapıcaz, gelen facehunterların haddi hesabı yok mk, bu ne lan. delircem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Lan 15 dakkaya mi açılıyor Tavern brawl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 açıldı, kendi konusu da var zaten nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 tavern brawldaki galibiyetler 3 win 10 golda ve win 3 games win 8 games gibi class specific olmayan questlere sayılıyor, ladderdan arenadan bayan için şahane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Tori said: tavern brawldaki galibiyetler 3 win 10 golda ve win 3 games win 8 games gibi class specific olmayan questlere sayılıyor, ladderdan arenadan bayan için şahane olmuş E bu güzelmiş dicemde sıkıntı şu ki zaten o questleri tek yapan kimse var mıydı? Ben genelde o quest vçıkarsa kapatıyodum oyunu bi dahaki gün farklı questle yapıyodum. Win paladin shaman felan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Demin tam troldenlik bi an yaşadım :D Priest var bende, adam stalagg indi, death atıp kestim. sonraki round feugen indi, bende sylvanas indim. yanına dark cultist koydu bide sorry çekti. injured blademaster ile dark cultisti kesip, holy fire ile kendi sylvanasımı öldürdüm, adamın feugeni alıp bide sonraki round onu kestirip thaddius'u çaldım resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Shadow word death'e veya mind control'e bakar bu trollün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=2l3hDCia4Ms mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ahahah çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar