ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ben müteahhit'in oğluyum diye ev satan emlakçı gördüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Lopeth said: hiç bir bok yapmadan 1 kiradan fazla komisyon almak istedikleri içindir. komisyon olayı hep "bi bok yapmadan" diye görülür ama öte yandan 250 tane iş ile uğraşırsın, 1 tanesi kapanır, o işten komisyon alırsın, sonra millet pis pis "bi bok yapmadan komisyon aldı" der. diğer kapanmayan 249 işi kimse görmez. emlak için demiyorum genel olarak komisyonlu işler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 DavidMills said: 2 ay once deli gibi ev bakıyoruz kiralık. Sahibinden.com da emlakçılar haritayı bilerek işaretlemiyorlar ya da yanlış yeri pinliyorlar. Neyse ben iç güdülerime güvenerek ve sitenin fotoğraflarından nerede olduğunu anladım. Gittim sitenin önünden emlakçı hanımı arıyorum. Bu evin bulunduğu sitede komşuluk vs nasıldır, nasıl tipler oturuyor vs diye. Yani onu aradan çıkartmak gibi niyetim olsa zaten bulmuşum siteyi bir şekilde mal sahibine ulaşırım. Uzatmayım, kadın TÖLÖFÖNDÖ BÖLGÖ POYLÖŞMÖYORÖZ dedi. Dedim hanımefendi paylaşacağınız şey devlet sırrı değil, zaten sitenin önünden arıyorum. Mal bi dellendi, siz benim hakkımı nasıl yersiniz diye. Dedim salakmısın bsg suratına kapadım, gün boyu taciz etti telefonla. Neyse evi tutmadım emlakçı salağıda blokladım. bu da böyle anımdır. la niye blokluyon emlakçı kadını. sıkıldıkça arar işletirdin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 sabonis said: Lopeth said: hiç bir bok yapmadan 1 kiradan fazla komisyon almak istedikleri içindir. komisyon olayı hep "bi bok yapmadan" diye görülür ama öte yandan 250 tane iş ile uğraşırsın, 1 tanesi kapanır, o işten komisyon alırsın, sonra millet pis pis "bi bok yapmadan komisyon aldı" der. diğer kapanmayan 249 işi kimse görmez. emlak için demiyorum genel olarak komisyonlu işler için. e bana ne kapatamıyorsa o diğer 249 işi. Ya doğru işi almıyordur. Ya da beceriksizdir. Potansiyel müşterileri farkedip, ikna edemiyordur. Komisyon alınmasına karşı değilim. Gerçekten bir iş yaparsa. Ama piyasadaki 100 emlakçıdan 99'u sahibinden.com a ev koyup, sonra gezdirirler. Bir de gezdirmelerde bile mırın kırın ederler. Arabuluculuk demek hem kiracıya hem ev sahibine tek tek sizin yanınızdayım diyip, en sonunda ne olursa olsun ev çıksın da komisyonumu alayım demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 proffesion bonusu geliyor puştluk pasif olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 şimdi eve gelirken önünden geçtiğim bütün emlakçılara tip tip baktım yüzümü ekşiterek. ıyyy puşt dedim içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 benden de benzin parası istemişti emlakçının teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bu tip konuları Anhora'ya sorarsan daha iyi bilgi alabilirsin. baya yardımcı olabilir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Favori emlkaçlı lafım "çok keyifli daire" Abuk sabuk muhitte 7. kat 3 metrekareteraslı 20 metrekare ev--->Çok keyifli daire Tuvaleti mutfağın içinde olan ev ---> çok keyifli daire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 DavidMills said: 2 ay once deli gibi ev bakıyoruz kiralık. Sahibinden.com da emlakçılar haritayı bilerek işaretlemiyorlar ya da yanlış yeri pinliyorlar. Neyse ben iç güdülerime güvenerek ve sitenin fotoğraflarından nerede olduğunu anladım. Gittim sitenin önünden emlakçı hanımı arıyorum. Bu evin bulunduğu sitede komşuluk vs nasıldır, nasıl tipler oturuyor vs diye. Yani onu aradan çıkartmak gibi niyetim olsa zaten bulmuşum siteyi bir şekilde mal sahibine ulaşırım. Uzatmayım, kadın TÖLÖFÖNDÖ BÖLGÖ POYLÖŞMÖYORÖZ dedi. Dedim hanımefendi paylaşacağınız şey devlet sırrı değil, zaten sitenin önünden arıyorum. Mal bi dellendi, siz benim hakkımı nasıl yersiniz diye. Dedim salakmısın bsg suratına kapadım, gün boyu taciz etti telefonla. Neyse evi tutmadım emlakçı salağıda blokladım. bu da böyle anımdır. ya ben kendi mahallemden satılık ev arıyodum 1 senedir falan, niyetim vardı da bakıyodum işte arada estikçe. neler neler gördüm. hepsi ayrı palavra.. karşı binamda satılık daire var, sürüyle farklı emlakçıdan ilan çıkıyor, hepsi başka kat göstermiş yalan/yanlış farklı bilgiler dolmuş taşmış. arıyıp soruyosun 8-9 yıllık diyor, bina 98 yapımı. aidat 100tl diyor, 380tl çıkıyor. otopark var diyor (18 daireli bina), 3 araba ya sığar ya sığmaz bahçesine, kimse kullanmıyor zaten. güvenlik var diyor ama kapıcısı bile 3 farklı apartmanda çalışıyor binanın. daire kaçak kat çıkılıp yapılmış (en üst 3 katı kaçaktı binanın), tapuda hiç sorun yaşamazsınız geyikleri. ulan alcak olsam zaten görcem, güvensizlikten önceden gidip araştırıyodum tapudan belediyeden evin 5 yıl önceki resmi konulmuş, şimdiki haliyle alakası yok 5 kat izolasyon, mükemmel çatı.. evi gezince tavanda sararmalar görüyorsun daha neler neler. bak yine sinirlendim... karşıdaki yeşilliğe park yapılacak geyikleri fransız balkon lüksü ayrı bi keyif unsuru zaten (bkz keyifli daire) metrekareye utanmasalar bina önündeki kaldırımı da ekleyecekler her türlü ulaşıma da hep yakın olurlar, gemi/uçak seferleriyle ilgili pek bir şey görmedim neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bingildak said: proffesion bonusu geliyor puştluk pasif olarak Emlakcıların Türk racial'ı da cabası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Memlekette herkes üçkağıtçı, sadece cebine koyacağı parada. Sen eve g.rdikten sonra gg. Bu arada mal sahibinden de bol bol ev baktım bu kış. Adam telefonda öve öve bitiremiyo, eşyalı falan (ki eşyalı istemiyoruz) gittik baktık 57 ekran tüplü tv, iç içe geçen zigon sehpa takımlarıyla gerçekten bir dayalı döşeli bir malikane gibiydi...sfdffdfd..kafalar kafalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 krallara layıktır kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 sipeyskeyk said: Hmm enterasan bir alışveriş ajshdkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Her meslekte vicdansızlık yapanlar olabilir. Vicdanı rahat ise sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Mal said: birde sanırım emlakçı açmak çok kolay. burda ev hanımları felan emlakçı açıyor. bir sokakta 12-13 tane emlakçı var E tabii çok kolay. Ufacık bir dükkan, 2gb internetin olsun, başka bir şeye gerek yok. Sahibinden.com gezicen, bi de arada mahalle turlayacan işte. Bir de alternatif şu var, sitenin arkasındaki ismini eski patiler tanıyacaktır: http://evimitut.net/ilanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 imza var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 BabacumMostors said: abi hasta olan emlakçı değil o davanın açılmasını kabul eden mahkeme, belki detayında başka bir şey vardır ama yine de saçma ahyır bir de evin sahibi ve kiralamayı yapan esas emlakçı da ilk celseye gidiyor dava düşsün diye ama mahkeme davayı devam ettiriyor falan herhalde hakim emlakçının dayıoğlu falan sdf baya saçma bir davaydı acaba nasıl sonuçlandı, dur lan ablama sorim belki bliyordur Ben bunun sonucunu merak ettim ya, öğrenince yazsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Emlakcılar ev sahiplerinden komisyon alıyorlar mı evi kiraladıkları için hiç ev sahibi olup ev kiralamadıgım için bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 hem ev sahibi hem kiralayandan bile alırlar amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 oldun said: Emlakcılar ev sahiplerinden komisyon alıyorlar mı evi kiraladıkları için hiç ev sahibi olup ev kiralamadıgım için bilmiyorum. Kirayı bilmem de alım satımda %3 kiracıdan %3 ev sahibindendi benim gördüklerim. Tabii oranlar evin ederine, talebe ve pazarlığa göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 remax nasıl emlakçılık konusunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Ev sahibi kurnaz degilse alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Nasıl oluyor anlamadım sahibinden bakıyorum cok az sahibinden ilan var hemen hepsi emlakcıdan simdi istanbulda evim olsa kendim kiralamamın veya satmanın ne zorlugu varki dicem cok safca olacak binbir türlü hile hurdalar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 istersen dene bir ilan koy bak bakalim 7 gun 24 saat kac kisi ariyor..ha daha dolandiricilara gelmedik tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar