DavidMills Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Üçççç kupalı Hamza yı istiyormuyuz? Fatih? Denizli? Rotasyonu unuttum emenike. Adaddssf . Penaltılarla kupa sizin olsun, hedeflere koşun Addafsdsss .
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 1-2 sene cile, sonra yeni yonetimle terim.
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 hagi gelir işte. sonra terim gelir sdfs zaten yazın turnuva sonrası istifa eder kesin terim.
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 yok ya bu ortamda terim hayatta gelmez. şuan egosu tavanda.gruptan çıkamasak bile bayraklar asılacağı için ft dünya kupasına kadar bırakmaz milli takımı
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Adam 3-4 ayda bir maç yapan takımda aylık 1 milyon mayış alıyor, üstüne Türk futbolunda hiç olmadığı kadar söz sahibi. İki yılda 4 hoca değiştirmiş ve tasarrufa gitmesi gereken GS umrunda da olmaz, o riske de girmez. Normalde iyi bir GS'li ama hiçbir şey egosundan önemli değil o apaçinin. Ha Dursun'dan sonra gelecek başkan İLK İŞ ona teklif götürecek tabii de ben kabul edeceğini sanmıyorum, milli takımda başarısız olup hayvan gibi dışlanması falan lazım, belki.
moriarty Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 terim dünya kupasında başarılı olur sonra ya başkan ya td olarak döner aha yazıyorum buraya.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 terim başgan hamza hodja cl cimbomun ellerinde yukselirjdıkasf.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bielsa falan yazıyorlar ya ahahdhsa.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yazılanlara bakmayacaksın abi spor servislerinin en sevdiği zamanlar şimdi atıp tutacaklar. dün tolunay kafkas ile anlasıldı deniyordu ondan önce okan buruk, simdi bielsa yarın mourinho. bırakın eğlensin adamlar sdfs
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Dün serhat ulueren 360 da, başkanı bir yaladı varya akıllara zarar asdafgh , aslında uefa cezası 3 yıl + 10 milyon euroymuş ama bileklik ve burak satışından çok etkilenmişler dursun uefa yetkililerine " bana düzeltmek için 2 yıl verin, düzeltemezsem en ağır cezayı verirsiniz" demişmişş, onlarda 1 yıl vermişler "büyük başarı", ayrıca başkan cebinden 39 milyon TL borç vermiş ve 100 küsür milyona TL lik borcada kefil olmuş. bu yeni FP kurallarında yöneticiler cebinden para verip borca yazdıramaz diye bi madde yokmuydu? ben mi yanlış hatırlıyorum?
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Var, zaten olayın özü maddelerden biri o. Rus Çinli Arap vb. zengin iş adamları takım satın alıp yıldız doldurmaya başlayınca FM'ye dönmesin diye getirdiler. Kasan ara sıra deliyor ama işte, Sow'u 17 milyona satmamız, Dursun'un bilekliklerden 10k mı 100k mı ne alması gibi.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Normalde Burak Yılmaz 8M Euro'ya gitmiş ama 7M Euro gsye gelmiş, 1M Euro'yu çinli bir aracı almış. Bileklikten komisyona normal diyen arkadaşlar bunu da olağan karşılar gerçi :D http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/03/08/galatasarayda-ortaligi-karistiran-iddia-474516/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=amkspor_03
kayserili Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Yönetim yeto zaten. Çok normal bunlar. Ölseler keşke hemen.
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Esh said: trabzona da 2m geliyo buraktan galiba trabzonun hakkı yenmiş
Ozan Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Galatasaray Trabzon'a 2m yerine Salih Dursun'u verelim diyecekmiş. Fanatik haberiymiş, bilmiyorum gazeteyi, ne kadar sallıyor, ne kadar doğrudur.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 gs daha 6 sıfır atmamıs sanırım paralardan. salih o kadar eder mi ya sdsf
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 gs'den 2 milyonu alıp, 500k'ya falan alırlar salih'i tekrardan safasdsd
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Salih'in hakeme gösterdiği karttan sonra TS verir o parayı. Yalnız şu Çinli aracı kurum olayı umarım palavradır yaa...
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Ozan said: Galatasaray Trabzon'a 2m yerine Salih Dursun'u verelim diyecekmiş. Fanatik haberiymiş, bilmiyorum gazeteyi, ne kadar sallıyor, ne kadar doğrudur. Salih gs topcusu mu la o kazmayı ne ara aldınız. Özelliksiz topcu tum statları 55.
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Rewendor said: Salih'in hakeme gösterdiği karttan sonra TS verir o parayı. Yalnız şu Çinli aracı kurum olayı umarım palavradır yaa... Malesef.. AMKspor
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA'nın verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) taşıyacaklarını açıkladı. Özbek, "Galatasaraylı sporcuların maaşı 65 milyon Euro'yu geçemeyecek. 3 sene önce bu rakam 105 milyon Euro'ydu" dedi. http://i.radikal.com.tr/620x332/2016/03/09/fft107_mf7288264.Jpeg daaayyyyt
kayserili Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 65m € çok büyük para yıllık maaş için ya. Umarım hepsini kullanmaya kalkmaz bu yetolar. Bu arada Başkan söylüyor, bu gelirlerle Drogba, Wesley falan takımı batırmaz. Tuhaf işler olmuş, ciddi tokatlar dönmüş diye. Yeto takım taraftarlarının haberi olsun, adeletsizlik diye hüngür hüngür ağlayan.
Öne çıkan mesajlar