Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Bana tavsiye lazım, bildiğiniz en sıkıcı, en overrated filmleri bir yazar mısınız. Böyle adamın içini sıksın, baygınlık getirsin yeter artık diye üstünü başını parçalatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 interstellar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 dün 50 shades of greyde bunu resmen tecrübe ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 star wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 50 shades of grey. zaman ve para kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 WaNTeD said: interstellar /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 hobbit 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Cokomantis said: hobbit 3 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 kötü =/= overrated overrated mı, kötü mü istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ikisinide ama öncelik kötü, benimle bir daha film izlemek istememeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 bulabildiğin en bayık avrupa sanat filmini bul o zaman, dur bakayım bir tane vardı kuzenle seyrettik ikimiz de öğürdük. ismini unuttum. hatırlarsam yazarım. hah al sana http://www.imdb.com/title/tt1396226/?ref_=nv_sr_1 venuto al mundo. hem puanı yüksek hem "bu film güzel" diye seyrettirirsen suratına bakmazlar. puanla da desteklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ben en çok çek cumhuriyeti animasyonlarında baymıştım her biri 5 dk.lık kısa filmler olmasına rağmen iğrençti ama onları imkanı yok bulamam. Biraz daha film havasında olsun ama izlerken içimiz kıyılsın istiyorum. Film dönerken uyumayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Hah işte aynen bu lazım Sam. +++++(5 puan). said: A mother brings her teenage son to Sarajevo, where his father died in the Bosnian conflict years ago. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Scorpion King 2. Daha kötüsü var mıdır bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 alinin 8 günü kesinlikle izlemelisin sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 scorpion kingin 2 sidemi vardı hatırlamıyorum ama macera diye gider uyutmaz bence. Ayrıca master nerdesin sen neden cs oynamıyoruz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 star wars serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 the imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 John Doe - über vasat bi film Time Lapse - konu güzel film brezilya dizisi 22 jump street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 The Box Şu Cameron Diaz'lı, cyclopslu falan olan film. Şimşek çarpmış adam gelir bir kutu bırakır, yok düğmeye basarsanız random biri ölecek ama 1M dolares gelecek falan. Aman diyim. edit: Bir de cloud atlas. Çakma entelektüel turnusolü. Öven birine denk gelirseniz yandınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ahaha ergenlik muhabbeti lan bu biz yapiyorduk 4.derece tanimadigin akrabani oldurcekler ama 1m vercekler kabul eder misin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 http://i.imgur.com/LcIqocO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 senko said: ahaha ergenlik muhabbeti lan bu biz yapiyorduk 4.derece tanimadigin akrabani oldurcekler ama 1m vercekler kabul eder misin diye 2.ye bile kabul ederim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 o kadar cok kotu film izledimki secemiyorum bir turlu, yazsam gene fikir degistiricem filan. yakin zamanda izledigim en kotu film belli ama http://www.racebending.com/v4/wp-content/uploads/2012/12/cloudatlasbanner9172012.jpeg boyle kadro ile bu kadar rezil bir yapimi nasil becerdiniz eyyy vocovski kardesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 john carter noah sanctum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar