-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 s4'e lollipop çıktı mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 i9500'a çıktı, i9505'e official olarak çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Samsung yakında araba falanda üretir. Vatan ön sipariş alıyor s6 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 üretiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 aslinda zamaninda alinan xperialara htc one lara lg g serisine falan bakiyorum, su an 2 yildan eski olan hemen hepsi obsolete olmus durumda. hani yavasligini onemsemiyorsan/farkinda degilsen yine kullaniliyor ama iste son cikan bi telefonu eline aldiktan sonra aradaki farki goruyorsun. ote yandan arkadasin samsung s4 une bakiyorum hala canavar gibi calisiyor alet. samsungun yazilimina susuna busuna bok attik yillarca ama sanirim telefon piyasasinda apple'a kafa tutabilen tek sirket olmasinin bir sebebi var. avrupa'da yine daha yaygin degisik android telefonlar ama amerika'da hic bilinmiyor nerdeyse samsung disinda, takip eden biliyor sadece onun disinda apple ya da samsung. benim xperia'yi kim gorse gozlerini iyice acarak bakiyor bu ne lan diye, cogu sony'nin telefon urettiginden habersiz falan dsf. son yillara all-around android phone olarak baktigimizda hemen her serinin eksik bi tarafi cikiyorken bu galaxyler tatmin edici olmus hep. bu telefon da guzele benziyor. ya yazi bekleyecegim yeni iphone icin ya da bunu alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Fistan said: üretiyor zaten Pes . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 2000e kadar üretmişler, sonra kapanmış http://equipments21.com/xe/files/attach/images/426/289/011/s.jpg Bir kere TRde de görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 GS6'nın unibody olması sebebiyle pilinin artık çıkarılabilir olmaması VE GS5'ten daha düşük kapasiteli bir pil kullanması BÜYÜK MALLIK. Yarın gidip gs5 alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Islemcisi s5'ten cok farkli degil mi? Pil omru daha iyi olacak muhtemelen. Pili sabit yapmalarinin sebebini zaten yeterli oldugunu dusunduklerini soyleyerek acikladilar ki onceden yetmeyebiliyordu dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 DoruK said: aslinda zamaninda alinan xperialara htc one lara lg g serisine falan bakiyorum, su an 2 yildan eski olan hemen hepsi obsolete olmus durumda. hani yavasligini onemsemiyorsan/farkinda degilsen yine kullaniliyor ama iste son cikan bi telefonu eline aldiktan sonra aradaki farki goruyorsun. ote yandan arkadasin samsung s4 une bakiyorum hala canavar gibi calisiyor alet. Abi çok ilginç benim gözlemim de seninkinin tam tersi. HTC One m7 var. 2013'te alınma. FW'si falan reflashlanmamış, orijinal software yani. Gram ağırlaşma yok. S4, S5, Note 2-3'leri de görüyorum ofiste. kendi kendine rebootlar, ağır çalışmalar, durup dururken ekranın açılması, saati yanlış gösterme falan. Bir tane düzgün çalışan Samsung çıkışlı telefon göremedim. Gözlemlediğim telefonlarda herhangi bir custom FW de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 pili çıkartılmıyorsa telefon kilitlenince nasıl açılıyor geri? eldeki galaxyler restart olmayınca pil çıkartmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 force shut down yapiliyor ses kisma tusu + power tusu genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 power tuşuna 5-10 saniye arası basılı tutmak yetiyo. tüm galaxylerde var bu olay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 ShadowFax said: DoruK said: aslinda zamaninda alinan xperialara htc one lara lg g serisine falan bakiyorum, su an 2 yildan eski olan hemen hepsi obsolete olmus durumda. hani yavasligini onemsemiyorsan/farkinda degilsen yine kullaniliyor ama iste son cikan bi telefonu eline aldiktan sonra aradaki farki goruyorsun. ote yandan arkadasin samsung s4 une bakiyorum hala canavar gibi calisiyor alet. Abi çok ilginç benim gözlemim de seninkinin tam tersi. HTC One m7 var. 2013'te alınma. FW'si falan reflashlanmamış, orijinal software yani. Gram ağırlaşma yok. S4, S5, Note 2-3'leri de görüyorum ofiste. kendi kendine rebootlar, ağır çalışmalar, durup dururken ekranın açılması, saati yanlış gösterme falan. Bir tane düzgün çalışan Samsung çıkışlı telefon göremedim. Gözlemlediğim telefonlarda herhangi bir custom FW de yok. Bu problemler tamamen telefonu kullanmasını bilmeyenler yüzünden kaynaklanıyor. Samsung aldığın zaman yanında tonla gereksiz cpu/internet yiyen tonla bloatware geliyor. Hepsini silip kapatacaksın, gereksiz programları bloklayacaksın, tertemiz nova prime yükleyeceksin. Telefonu tertemiz yaptıktan sonra fıstık gibi çalışıyor, ne ısınıyor, ne gereksiz pil harcıyor ne bişey. Telefonu aldığı gibi kullanan insanlar samsung almamalı zaten direk iphone alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Ooo s6 bends .. Apple i her yonuyle blablablabla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Çok güzel çıktığı gün alacağım, cfw yüklerim falan diyordum ama gidip test edince hayal kırıklığına uğradım. Edge dedikleri telefon oyuncak gibi hiç güzel his vermiyor, malzeme kalitesi kötü geldi, telefon güzel gözükmedi gözüme, kenarları sadece görünüm ve o bile güzel değil. Ben note edge gibi sanıyordum sadece görüntüymüş ve kenarları daha az kıvrımlı göründüğünden... Arkası cam deniyordu bana plastik gibi geldi. Telefonun çerçevesinin alt ve üst kısmındaki aralıklar çok fazla, fiziksel tuşu çok çirkin. arayüzüne denecek laf yok berbat ötesi.. Özetle 1/10 wouldn't bang.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Edge goruntu sadece dedigin nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Sovereign said: ShadowFax said: DoruK said: aslinda zamaninda alinan xperialara htc one lara lg g serisine falan bakiyorum, su an 2 yildan eski olan hemen hepsi obsolete olmus durumda. hani yavasligini onemsemiyorsan/farkinda degilsen yine kullaniliyor ama iste son cikan bi telefonu eline aldiktan sonra aradaki farki goruyorsun. ote yandan arkadasin samsung s4 une bakiyorum hala canavar gibi calisiyor alet. Abi çok ilginç benim gözlemim de seninkinin tam tersi. HTC One m7 var. 2013'te alınma. FW'si falan reflashlanmamış, orijinal software yani. Gram ağırlaşma yok. S4, S5, Note 2-3'leri de görüyorum ofiste. kendi kendine rebootlar, ağır çalışmalar, durup dururken ekranın açılması, saati yanlış gösterme falan. Bir tane düzgün çalışan Samsung çıkışlı telefon göremedim. Gözlemlediğim telefonlarda herhangi bir custom FW de yok. Bu problemler tamamen telefonu kullanmasını bilmeyenler yüzünden kaynaklanıyor. Samsung aldığın zaman yanında tonla gereksiz cpu/internet yiyen tonla bloatware geliyor. Hepsini silip kapatacaksın, gereksiz programları bloklayacaksın, tertemiz nova prime yükleyeceksin. Telefonu tertemiz yaptıktan sonra fıstık gibi çalışıyor, ne ısınıyor, ne gereksiz pil harcıyor ne bişey. Telefonu aldığı gibi kullanan insanlar samsung almamalı zaten direk iphone alsınlar. Yok abi değil, bahsettiğim telefonlar marketin top 10 appinden başka bir şey yüklenmemiş telefonlar. Samsung yazılım işini beceremedi. Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 IP6dan önce bükülüp kırılmış ya la taklit S6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 fenn said: Samsung yakında araba falanda üretir. Vatan ön sipariş alıyor s6 için. samsung yıllardır kamyon ve iş makinası da üretiyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 samsung bence iyi bir üretici ama yazılımcılarını bir uçağa koyup, uçağı düşürmeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ShadowFax said: Yok abi değil, bahsettiğim telefonlar marketin top 10 appinden başka bir şey yüklenmemiş telefonlar. Samsung yazılım işini beceremedi. Olay bu. Telefonu zaten burda aldığın zaman hep aynı şeylerle yüklü geliyor. Averaj insan onları kapatmayı bilmiyor. Samsung yazılım işini becerdi mi? Ahah, samsung yazılım işinde ağır çuvalladı. Öyle böyle kötü değil yani adamların yazılım anlayışı. Ama hardware baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 anlamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 s4 ün kenarları soyuldu hep, bu da öyle değildir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Kanuni said: Edge goruntu sadece dedigin nedir ? Yani note edge'te o kıvrımlı kısımda pek çok işlem yapabiliyorduk. Başlat çubuğu gibi aynısı s6 edge'te de olur sanmıştım değilmiş. O kıvrımların hiçbir işlevi yok anladığım kadarıyla sadece estetik(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar