Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Benim de bir dagger kayboldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 daha kiliciniza daggeriniza sahip cikamiyosunuz lan, dunyayi nasil kurtaricaksiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 off kimlerle dünyayı kurtarıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 silahını kaybeden sıfırdan tekrar başlar oyuna. delikanlılık bunu gerektirir. çocuk gibi aramayın sağda solda ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 oyun overall çok iyi de HP-Endurance sistemi gördüğüm en gereksiz şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 GERGE said: Benim de bir dagger kayboldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Druid'in aoe spell'leri cok zevkli. Shapeshift ile melee de cok guclu. Ama gittim ben salak gibi peasant sectim, weapon talenti verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 justicarlarin keep i dagitiyorum disari cikinca kapidaki guardlar pek dert etmemis gibiler :) dunya etkilenecek secimlerinizden vs biraz havada sanki. birde dungeonlarda party yonetimi sikintili hafiften. dar odalarda koridorlarda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ne kadar oynamısım bakayım dedım ama steam'de profil kısmında gostermıyor ancak oyunun sayfasında gosterıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Endless Paths of Od Nua neymis be, zorluk derecesinde kastırıyor.Sonradan mı koştursak burayı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Watcher's Keep gibi bir sey mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 strongholdun altindaki mahzenler. atlamayin kuyuya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 priest ne gereksizmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Şu bizim keepin altında 5 kat indim, yordu :p Az side quest koşturucağım. Diyorum bir gunner char mı yapsak partye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Melee Cipher gidiyordum, mekanikleri ogrenince nasil hata yaptigimi anladim. Yeni karakter yaratiyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 melee cipher baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 cipher overall baya baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Benim külüstür bilgisayar kaldırmadı bunu. Ekran kartı ısınıyor, kendi kendine restart atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Genel interneti geziniyorum da herkes çok memnun herkes geçmişe döndüm gibisinden yardırıyor tüm yorumlarda. Şu oyuna exp ile co-op da gelirse, en nefret ettiğim ek paketle soyulma kafasını bu oyun için es geçip ne varsa ne kadar dlc varsa alırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 dreagloth said: priest ne gereksizmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=9ALOI63X_CE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 human - paladin - goldpact knight açtım umarım pişman olmam. 3 saat oynadım ilk izlenimlerime göre baya güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Ilk karakter piç oldu hatun barbar başlıyorum şimdi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bu kadar cok dialoglu oyunların beni sıkmaya başladığını fark ettim. eskiden cok hoşuma giderdi de bayıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 chanter açtım ne degişik bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar