Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Ahah kopardı menzel ve travolta esprileri, gecenin en komik kısmıydı swarley'in tanıtımıyla. evladım ferguson'da yağmalayan brotherları da anlatsaydın keşke. Hiphopçu da anlatsaydı hiphop kültürünü biraz. Martin luther king başgan nerdeeee, sizin gangstalar nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ya abi nedir bu racebaiting BS'i ya. yeter ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Ahah gaga normal giyinmiş wtf yalnız şu filmi bugün çekseler bakmazsınız akademi, hep bir angst olsun dram olsun sizin için. En son mutluluk içeren bir filme ne zaman ödül verdiler acaba. Şekspir in love filan olabilir. helal lan gaga güzel söyledin. kadın da çıktı geldi, tam bir hanımefendi, duygulandım konuşurken. of budapeştenin leş soundtrackine verdiler püh size. abicim 12 years a slavee ödül yağdırdılar, her yıl akademi gönlünü mü yapacak bu adamların? Oh ne güzel ya sosyal dram işle, adaylık garanti olsun. hayır film hakediyorsa 15 ödül versinler, ama akademi bizi desteklesin nedir. Akademi bize bokmiyır gibi. bu yıl en mesajsız geçti oscar başlığı herhalde. adam haketmiş, helal eddie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 oscar bait'in kazanmasi sasirtmadi ama rosamund pike tek kelimeyle ROBBED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Herkesin hak aradığı bir gece oldu ehu. Filmlerin çoğunu seyretmedim henüz ama merak ettiğim birkaç tanesine bakarım artık ilk fırsatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Birdman alır diye düşünüyordum film'de. Yönetmen Linklater veya Wes olmalıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Birdman yargılamış. Wes'in best editing almaması garip olmuş ya, adam resmen Birdman'den arta kalanları toplamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 en iyi filmi alması saçmalık ya birdman'in. onun dışında yönetmen vs. toparlayacağı belliydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 simultane çeviri nasıldı öyle ya, özellikle erkek olan. beni benden aldı. karakterlere ayrı bi ruh katıyodu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Oscarlar olmus bu sene . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Filmi henüz izlemedim gerçi ama kalitesi ortalamanın üzerinde olan HER engelli / retard / gay / yahudi / zenci filminin oscar almasından bıktım ya. Whiplash ve Birdman ezmiş bildiğin, daha o ikisini de izleyemedim, kuzu kuzu yatıyorlar diskte. Biraz vakit yaratayım. Bu arada demek ki Akademi üyeleri Nolan hater, evde oturup filmin boşluklarına takılarak Sci-Fi izlemiş cahiller........ (Alması gereken tek dalda almış, gayet normal. Gişe hasılatının Oscar'da gücü yok, o Tayyip mantığı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 birdman en iyi sinamatografi ok de en iyi film değil be. Benim anladığım kadarıyla wohohoho bir konu değil zaten. Anlamadığım kısmına verdilerse bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 En iyi erkek iki kere vermeleri lazım eddie'ye bence. Hawking kendi gelse o kadar iyi oynayamaz. Birdman overrated direkt. Boyhood'un hiç bir şey alamaması da saçmalık. Proje olarak bir kere baya iyi proje. En iyi yönetmen en azından alabilirdi sırf fikir için. En iyi film adaylarından bir selma'yı izlemedim ama theory of everything ve imitation game ikisi de birdman'den güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 birdman üzdü... Eddie Redmayne ise...beklendiği gibi, hakediyordu. vermeseler kan çıkardı yani=) töreni henüz izlemedim bu arada, akşama izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 hiçbir ödülü tahmin edememişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Sıralı tam liste yok mu, bet yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Best Picture – Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) Best Actress – Julianne Moore, Still Alice Best Actor – Eddie Redmayne, The Theory of Everything Directing – Alejandro G. Iñárritu, Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) Best Supporting Actress – Patricia Arquette, Boyhood Best Supporting Actor – J.K. Simmons, Whiplash Animated Feature Film - Big Hero 6 Documentary Feature – Citizenfour Foreign Language Film – Ida (Poland) Adapted Screenplay – Graham Moore, The Imitation Game Original Screenplay – Alejandro G. Iñárritu, Nicolás Giacobone, Alexander Dinelaris, Jr. & Armando Bo, Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) Original Score – Alexandre Desplat, The Grand Budapest Hotel Original Song – “Glory” from Selma Film Editing – Whiplash Production Design – The Grand Budapest Hotel Sound Editing – American Sniper Sound Mixing – Whiplash Visual Effects – Interstellar Cinematography – Emmanuel Lubezki, Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) Costume Design – Milena Canonero, The Grand Budapest Hotel Makeup and Hairstyling – Frances Hannon and Mark Coulier, The Grand Budapest Hotel Animated Short Film – Feast Live Action Short Film – The Phone Call Documentary Short Subject – Crisis Hotline: Veterans Press 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Kacta bitti toren tam olarak bilen var mi Edit: ayrica boyhood babayi almis ahahahaha cok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 en iyi film "sanat sanat içindir" misali olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 kzpmaza said: Kacta bitti toren tam olarak bilen var mi Edit: ayrica boyhood babayi almis ahahahaha cok sevindim 3:30-7:30 arasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Seru said: alacakları söylim. en iyi film birdman en iyi aktör redmayne en iyi aktris pike (bu değişebilir, çok garanti değil) en iyi sup aktör simmons en iyi sup aktris arquette en iyi yönetmen linklater en iyi yabancı film leviathan en iyi yönetmenin inarritu'ya gitmesi. oscar bu sene şaşırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 birdman'in almasına sevindim. cidden film gibi filmdi lan. whipleş falan patatesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Seru said: wes'e makeup veya costume'den birini verir gönderirler. bu da şaşırttı baya oscar almış geen hep aynı tier lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Oscar'lı filmleri beğenmemeye buradan mı devam ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 boyhood gibi sikko bir belgeselin 3ün 1 ini alması bile mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar