Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 adamalr ilk yazık cizdiklerinde chicago'yu ahyal etmişler, mafyasıyla suyuyla buyuyla. super kötüler yerine sucla savas bir pulp hero icinde daha anlamlı tabi. Hoş 75 sene önce tabi bu, gidip görmedim ama tahminim eskiden o kadar büyük bir kütle ve zenginlik/ceşitlilik farkı yokken iki sehir arasında şimdi newyork varken super kahramanı chicagoda hayal edemiyo bilir isnanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 abi dizi çok iyimiş 3 bölüm izledim sıkmadı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Cuce said: adamalr ilk yazık cizdiklerinde chicago'yu ahyal etmişler, mafyasıyla suyuyla buyuyla. super kötüler yerine sucla savas bir pulp hero icinde daha anlamlı tabi. Hoş 75 sene önce tabi bu, gidip görmedim ama tahminim eskiden o kadar büyük bir kütle ve zenginlik/ceşitlilik farkı yokken iki sehir arasında şimdi newyork varken super kahramanı chicagoda hayal edemiyo bilir isnanlar. abi godfather new york'ta geçiyo biliyosun di mi :B ikisi de eski ve hareketli liman şehirleri. ikisinde de yüksek art deco etkisi var. chicagonun pizzası ve havası boktan işte :P ben her zaman new yorktur az çok nettir canondur diye biliyorudum da karmaymış az çok. ama orijin olarak new york diyor kaynaklar. ama chicago da olur. oldu bile hatta artık çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 baya iyi ya su ana kadar izledigim yere kadar hersey tik tik oturuyor, agir ve karanlik havada cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ilk bölümün yarısından sonra güzelleşti, 4. bölümdeyim çok iyi gidiyo. beklemiyodum bu kadar sarmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 vanessa tam kadınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 dünya tabiki karanlık olsun yahu, crow'u bu yüzden sevmiştim ben. o dünyayı çok güzel vermişlerdi. ayrıca nolur süper kahramanlar çocuklara mesaj vermeye çalışmasınlar. bildiğin öldürsünler artık ya. katolik süper kahraman mı olur lan? birinin götü yesin de "V" gibi bi karakter çıkartsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 dizi beklentimin cok ustunde cikti, 10. bolumdeyim onerilir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Son zamanlardaki din unsuru gereksiz olmuş bence onun dışında güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 karakterin parcası işte, normalde dinle rasyonalite arasında yasadığı ikilemlerle işleniyo cizgiromanda ama, burda basta adam gibi yedirmeyince din olayını sonunda yakısıksız durmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Marvel'in elinden çıkmış en iyi şey olabilir şu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 said: Marvel and Netflix are proud to announce that "Marvel's Daredevil" will receive a second season, available only on the streaming service in 2016! http://marvel.com/news/tv/24478/netflix_orders_a_second_season_of_marvels_daredevil seneye geliyor 2. sezon aw yis ama 1. sezonun showrunner'ı ayrılmış 2. sezonu başkaları yapcakmış o hoş değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 gelmemesi supriz olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 jessica jones yerine buna 3 ssezon yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Tombul bi Kingpin bulsalarmış 100/100 verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bi şuna bak bide dizidekine,dizideki bunun yarısı kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 http://1.bp.blogspot.com/-ckdV9aPFg3c/U5dunT2xFCI/AAAAAAAAKnI/N1Gf2nuvidY/s1600/Wilson-Fisk-Vincent-D'Onofrio-Kingpin-Daredevil.png Bu çizime benziyor bayağı bence. Bir de bu prequel, belki hapiste depresyona girip kilo alıyordur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 dizideki de ayı gibi herif işte. Çizgi filmdeki gibi olsa komik görünürdü. Banshee'nin bi bölümde vardı öyle bi herif sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Ya sonuçta çizgiromandakinin birebir aynısını yapmak isteseler CGI kullanmaları gerekirdi çünkü o şişmanlıkta olup çizgiromandaki Kingpin gibi hareket edebilecek insan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Kingpin gibi uzun, şişman ve kaslı olan bir Michael Clarke Duncan vardı, o da vefat etti yakın zamanda. Hem iyi oyuncu hem iri olan bir tek Pyle vardı, fena durmadı Kingpin rolünde. Nathan Jones boy ve yüz yapısı açısından güzel gözükse de, onu MCD tarzı şişmanlatmak kolay olmazdı, ayrıca iyi aktör olmayacağı ihtimali de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bence şu an oynayan adam çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 şu an oynayan dizideki kingpin yorumuna çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Vincent D'Onofrio başarılı bir aktör, Criminal Intent dizisinde de iyi oynuyordu. Burda cüssesiyle kavga ederken Kingpin hissiyatını başarıyla yansıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Kingpin gayet iyi seçmişler. Bi de adam bi 10-20 santim daha uzun olaymış iyiymiş. Çünkü çizgiromanda falan herkes cüce gibi kalıyor diye hatırlıyorum adamın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Biraz daha enine büyük olsa boy olayı ayarlanabiliyor çekim teknikleri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar