Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Gizli said:

µh said:

Gizli said:

tüm canlılar düşünebilir

yok artık
ciddi mi söyledin bunu şaka mı

ciddi söyledim abi. yoksa siz de "düşünebilen tek varlık insandır" şeklindeki dinci saçmalığına mı inanıyorsunuz?

terliksi hayvanın düşünebildiğini mi iddia ediyorsun yani?
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

Viktor, cesaretine hayran kaldim.
özellikle de böyle bir ülkede bu adimi atabilip bunu burda paylasabildigin icin, süpersin.
keske herkes senin gibi olabilse.
su noktadan sonra sahsi fikrimce cicero gibi yargilarsin hayatta.
cok sevindim senin adina.

ayrica eger bir kiz arkadasa ihtiyacin olursa, bff lazimsa, ben burdayim ^^ ölümüne kiz maabbeti yapariz.

ama odandakilere deli gibi cökmek istiyorum, öyle bir tehlike de var.

Ooo sen yaşıyor musun ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

bol şans diliyorum
etkilendim ben dirayetinden
harika bir insana benziyorsun

lucy'de geçiyodu (dandik film ama), canlının yaşama amacı edindiği tecrübe ve bilgiyi sonrasına aktarmaktır diye. kafamı kurcalamıştır şimdilik (24) ömrünü üreyerek tamamlamak istemeyen biri olarak. yazmaya devam et bence bir şekilde. vaktinde amaç bellediğin insanlığa faydalı olma olayına herkesten çok daha yakınsın gibi. sevmiyorum böyle fikir veriyomuş gibi yazmayı da ama. kusura bakmıcan artık.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Gizli said:

µh said:

Gizli said:

tüm canlılar düşünebilir

yok artık
ciddi mi söyledin bunu şaka mı

ciddi söyledim abi. yoksa siz de "düşünebilen tek varlık insandır" şeklindeki dinci saçmalığına mı inanıyorsunuz?

terliksi hayvanın düşünebildiğini mi iddia ediyorsun yani?

başka bir arkadaşa pm'den attım, buraya da yazayım

benim "tüm canlılar düşünebilir" yazmamın nedeni yazdığınız "düşünebilen bir varlık olan insan kendi amacını kendi belirleyebilir" lafıydı.
evet belki biraz geniş bir kümeyi kapsamış olabilir o yazdığım ancak kedi, köpek, karga vb. canlıların düşünemediğini söylemeyin lütfen. sinir sistemi geliştirmiş tüm canlılar düşünebilir diyelim o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

kedi, köpek, karga vb. canlıların düşünemediğini söylemeyin lütfen. sinir sistemi geliştirmiş tüm canlılar düşünebilir diyelim o zaman.

Ben aksini iddia etmedim zaten. Üreme amacı olmayan homoseksüel hayvanları her türde görebilirsin, en ünlü örneği dişi penguenle ilişkiye girmeyi kesinlikle reddeden, erkek erkeğe takılan gay penguenler. Hayvanlar içinde bile olayı sadece üreme olmayanlar var yani.

İkinci bir mesele de insan nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşar. Yaşamın amacı, üremek falan bunlar hiçbir somut anlamı olmayan felsefi sorular.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

BonePART said:

bide şunu sormamız lazım
viktordan sonra buraktan açıklama ne zaman gelecek
tek tek female char açanlar dökülsün

ben açıyorum da
izlemesi daha zevkli geliyor ondan lan vallahi :/

viktorlarda öle diyodu
adama mı bakıcam diyodu

neyse bide pop nerde olm
askere mi aldıalr aceba bedelli öncesi
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

DarKRideR said:

aquila said:

lan allahtan bingildak gelip konuyu hypelamamis, yoksa boku yemistik, simdi doktor ariyoduk.

sen neredeydin lan bunca zamandır

gittim ben, bu konu icin geldim, gene gidicem. icimde komiklikler birikti konunun basindan beri, dayanamdim.

eneeeeeeeeeeeaaaam şükrü gelmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...