kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 aquila said: lan allahtan bingildak gelip konuyu hypelamamis, yoksa boku yemistik, simdi doktor ariyoduk. HAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ASKDHGAJHSDGAJKSFGKASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 viktor fanboi olup çıkıyor böle bingildak sürekli savunuo ama yok abi ne fanboyu ben objektif bir şekilde anlatıyorum eleştiriyorum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Gizli said: µh said: Gizli said: tüm canlılar düşünebilir yok artık ciddi mi söyledin bunu şaka mı ciddi söyledim abi. yoksa siz de "düşünebilen tek varlık insandır" şeklindeki dinci saçmalığına mı inanıyorsunuz? terliksi hayvanın düşünebildiğini mi iddia ediyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bide şunu sormamız lazım viktordan sonra buraktan açıklama ne zaman gelecek tek tek female char açanlar dökülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 vaniLLe said: Viktor, cesaretine hayran kaldim. özellikle de böyle bir ülkede bu adimi atabilip bunu burda paylasabildigin icin, süpersin. keske herkes senin gibi olabilse. su noktadan sonra sahsi fikrimce cicero gibi yargilarsin hayatta. cok sevindim senin adina. ayrica eger bir kiz arkadasa ihtiyacin olursa, bff lazimsa, ben burdayim ^^ ölümüne kiz maabbeti yapariz. ama odandakilere deli gibi cökmek istiyorum, öyle bir tehlike de var. Ooo sen yaşıyor musun ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 BonePART said: bide şunu sormamız lazım viktordan sonra buraktan açıklama ne zaman gelecek tek tek female char açanlar dökülsün erkeğimi özledim diye senden bahsediyodu geçen gün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 aquila said: lan allahtan bingildak gelip konuyu hypelamamis, yoksa boku yemistik, simdi doktor ariyoduk. sen neredeydin lan bunca zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bol şans diliyorum etkilendim ben dirayetinden harika bir insana benziyorsun lucy'de geçiyodu (dandik film ama), canlının yaşama amacı edindiği tecrübe ve bilgiyi sonrasına aktarmaktır diye. kafamı kurcalamıştır şimdilik (24) ömrünü üreyerek tamamlamak istemeyen biri olarak. yazmaya devam et bence bir şekilde. vaktinde amaç bellediğin insanlığa faydalı olma olayına herkesten çok daha yakınsın gibi. sevmiyorum böyle fikir veriyomuş gibi yazmayı da ama. kusura bakmıcan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kermit said: BonePART said: bide şunu sormamız lazım viktordan sonra buraktan açıklama ne zaman gelecek tek tek female char açanlar dökülsün erkeğimi özledim diye senden bahsediyodu geçen gün ;) evli barklı adamım olm ben salihi diyodur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 µh said: Gizli said: µh said: Gizli said: tüm canlılar düşünebilir yok artık ciddi mi söyledin bunu şaka mı ciddi söyledim abi. yoksa siz de "düşünebilen tek varlık insandır" şeklindeki dinci saçmalığına mı inanıyorsunuz? terliksi hayvanın düşünebildiğini mi iddia ediyorsun yani? başka bir arkadaşa pm'den attım, buraya da yazayım benim "tüm canlılar düşünebilir" yazmamın nedeni yazdığınız "düşünebilen bir varlık olan insan kendi amacını kendi belirleyebilir" lafıydı. evet belki biraz geniş bir kümeyi kapsamış olabilir o yazdığım ancak kedi, köpek, karga vb. canlıların düşünemediğini söylemeyin lütfen. sinir sistemi geliştirmiş tüm canlılar düşünebilir diyelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yok yok sendin evli ve çocuklu erkekler daha çok ilgimi çekiyo dedi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 harbi burak nerde lan yeterince yorumu olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sukru tutuklanmamis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 BonePART said: bide şunu sormamız lazım viktordan sonra buraktan açıklama ne zaman gelecek tek tek female char açanlar dökülsün ben açıyorum da izlemesi daha zevkli geliyor ondan lan vallahi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 DarKRideR said: aquila said: lan allahtan bingildak gelip konuyu hypelamamis, yoksa boku yemistik, simdi doktor ariyoduk. sen neredeydin lan bunca zamandır gittim ben, bu konu icin geldim, gene gidicem. icimde komiklikler birikti konunun basindan beri, dayanamdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bana küsmedin di mi aquila :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Yalnız Penth gibi Vanille gibi bayağıdır görmediğimiz isimleri bile geçici de olsa burada görmek güzel. Meğer herkes Lurker moda geçmiş de haberimiz yokmuş gittiler sanıyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Gizli said: kedi, köpek, karga vb. canlıların düşünemediğini söylemeyin lütfen. sinir sistemi geliştirmiş tüm canlılar düşünebilir diyelim o zaman. Ben aksini iddia etmedim zaten. Üreme amacı olmayan homoseksüel hayvanları her türde görebilirsin, en ünlü örneği dişi penguenle ilişkiye girmeyi kesinlikle reddeden, erkek erkeğe takılan gay penguenler. Hayvanlar içinde bile olayı sadece üreme olmayanlar var yani. İkinci bir mesele de insan nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşar. Yaşamın amacı, üremek falan bunlar hiçbir somut anlamı olmayan felsefi sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 PrudenT said: BonePART said: bide şunu sormamız lazım viktordan sonra buraktan açıklama ne zaman gelecek tek tek female char açanlar dökülsün ben açıyorum da izlemesi daha zevkli geliyor ondan lan vallahi :/ viktorlarda öle diyodu adama mı bakıcam diyodu neyse bide pop nerde olm askere mi aldıalr aceba bedelli öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dana22 said: ya bana dusmez belki ama..madem abi hacit modundan da hoslanmiyorsun. yeni bir acc acip viktoria olmaya ne dersin ? viktoria değil abi viki diyoruz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 aquila said: DarKRideR said: aquila said: lan allahtan bingildak gelip konuyu hypelamamis, yoksa boku yemistik, simdi doktor ariyoduk. sen neredeydin lan bunca zamandır gittim ben, bu konu icin geldim, gene gidicem. icimde komiklikler birikti konunun basindan beri, dayanamdim. eneeeeeeeeeeeaaaam şükrü gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Artık patiden ayrılmak yok arkadaşlar. O dönem geçti ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 başlıktaki elvedayı kaldırın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dün 7. sayfada bırakmıştım insafsızlar hepsini tek tek okudum. yöneticiler bi el atıp viktorun nickini laurelin yapsın bence de. daha önce nicki alan kişi 1 ay takılmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar