Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 aluriel: 8-) Sparkcaster said: jokerin ana teması espiriler şakalar yapan kötü adam değil ki? normal bir adamın bir anda hayatının alt üst olmasını anlatıyor killing joke. dünyanın boktan bir yer olduğunu ve insanların maskelerinin altında gerçekten kötü olduğuna inanıyor. bruce da aynı psikozun etkisinde, tek bir olayla bütün hayatı alt üst oluyor, ama jokerin tersine insanların aslında iyi olduğuna ve suçun temizlenmesi gereken bir hastalık olduğunu düşünen yarasa kıyafetiyle geceleri gezen sorunlu bir insan. bu yüzden birbirlerinin tamamen zıttı oldukları için batman ve joker en iyi hero villain ikilisi. neyse zevkler ve renkler anlatmaya kasamicam. espriler şakalar yapan kötü adama indirgenemez joker ama verdiğin tarifin de bini bir para, o tanımdan naruto villain'lerin %95'i filan çıkarılabilir. kifayetsiz, gene yetersiz tanım. adam hayatını espri yaparak kazanmaya çalışıyordu zaten, kimliğinin 75 yıldır değişmeyen tek kısmı kara mizahın yeri ki geçmişi hakkında kesin net arkaplan hikayesi yok halen. zevklerle alakasız bir mesele, beyefendi bane ne kadar iyi yapıldıysa da kaynakla zerre alakası yok. aynı durum. kimsenin anlatmasıyla değişebilecek bir husus değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sam haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 suicide squad arrow dizisinde çok iyi işlenmişti, oyuncular da çok başarılıydı. bu ekibi de oyuncuları da sevmedim. Sparkcaster said: çocukken izlemişsiniz öyle nostaljisi kalmış belli ki. BAYA boktan zira 89 batmani. /summon Bone ulan mis gibi gothic noir dedektiflik havası vermiş, gotham'ı olması gerektiği gibi sunmuş, gelmiş laf ediyorsun. daha geçen ay izledim filmi, halen çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Black-ice said: kaede'de gelirse bu topiğe yine şu uyarıyı almaya başlarım. daha önceden ss almıştım. http://s10.postimg.org/u4ke2eb55/son10yil.jpg genelde bu üç şahıs ortaya çıktığında bi topicte şu uyarıyı aldığım için mesaj atamıyorum. Abi en az 1 diyor. En az 1, en çok sonsuz yani. En çok 1 deseydi, az yapmışsın anlamına gelirdi. İyi bir şey bu yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 abi adamlar onu bile yapmamış post atabiliyorlar. espriyi açıklattın -__- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bence cara nın rol için ne kadar doğru bir seçim olduğunu konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bence batman herkesi dover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Black-ice said: abi adamlar onu bile yapmamış post atabiliyorlar. espriyi açıklattın -__- Tamam şimdi oldu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Abi Bone kendini mi summonlamış? Abi lütfen ama ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 nolan batmanleri çok meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 tim burton filmini sahne sahne neden boktan olduğunu anlatırdım ama filmi öfkeyle silmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Megabit internet çağında yaşıyoruz, bence nefret kusabilmek için rahatlıkla yeniden indirebilirsin. Ölümüne eleştirme hakkımız engellenemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 nolan batmanleri baya sıkıcı. en azındıan tim burtonda bişiler oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Feamer said: bence cara nın rol için ne kadar doğru bir seçim olduğunu konuşalım gabarda havalar nası lan? silah falan lazımmı bobey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Cuce said: nolan batmanleri baya sıkıcı. en azındıan tim burtonda bişiler oluyo Hayatında çizgiroman okumamış adam böyle yorum yapar tabi. (Aynı tier yorum yaptım, olmuş mu) (Yazar diyor ki, iddia edilen Cuce çizgiroman okumamış değil, tam tersinin doğru olduğunu biliyorum ancak yorum aynı tier) (İroniden anlamayan nesle aşina değiliz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Bone said: suicide squad arrow dizisinde çok iyi işlenmişti, oyuncular da çok başarılıydı. bu ekibi de oyuncuları da sevmedim. Bu konularda sahip oldugun ucsuz bucaksiz vizyonu insanlara hatirlatmak istedim Bonec musadenle. Bone said: tom hardy bane mi olacakmış? mexicalı güreşçi veya vücut geliştirici felan seçselermiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 adam kendini summonlamış bir önceki sayfa ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 O filmin ne kadar kötü olduğunu hatırlattığın için teşekkürler bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 jared leto bilemedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 http://pbs.twimg.com/media/CDZbuEiUUAAtGQb.jpg "heath ledger'dan daha alakasız olamaz" diye düşünüyordum ama yanıltmayı başarmışlar. marilyn manson sandım ilk görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 zAA bu ne lan, şimdi Joker hayranları düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 yıkıldım sabah sabah bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 An itibariyle shaftim kaydi. Bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 durun be olm durun iki dakka hemen acele etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 of internet 12 saatte anasını ağlattı adamların. never change intarwebz. http://www.dorkly.com/post/74084/the-best-internet-reactions-to-jared-letos-new-joker of inşallah öyle yerin dibine sokarlar ki yakarlar çektikleri kareleri, akıllarını başlarına toplayıp baştan çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar