goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 13 dakika önce, Xenocide dedi ki: fgkd prime'daki çevirmen google translate terk; Lost Ark 11 Şubat 2022'de fırlatılıyor. arkadaşlarıma gösteririm diye koşa koşa girdim ama ya düzeltmişler ya da yalancı herifin tekisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 dev hizmet olum niye bi tek bana böyle gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 ne olmasını istiyorsun , amazon hesabını hatırlıyorsa daha önce bağladıysan direk steam-amazon böyle çıkıyor. New world falanda oynadıysan yapmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 bi tek bende 11 şubat 2022'de fırlatılıyor yazıyor, herkeste çıkıyor yazıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 ben başarıyla birşey talep etmedim, ana ekranda çıkıyor yazıyor onu kastetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 bende de aynı tarihte fırlatılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 haa tamam. altınayı karıştırdı ortalığı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Benimde kafama fırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Güzel plan https://docs.google.com/spreadsheets/d/19NIlKjBmG77KM74zc7uDQuJ5HPhSno6fLGqIsmFelb4/edit#gid=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 kasmayacağım ben hiç bu kadar ya. checklist miş endgame miş. rahat rahat oynarım. zinner'de başladıydım ilkin meğersem en kalabalık serveri seçmişim https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wJiDGy77tOdV7ATqXj-bGXH7JmQo-sbjHrYJTcoI4Ow/htmlview# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Steam'de 500 bin eş zamanlı kullanıcı ile şimdiden rekor kırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 bir de amazonun serverları bu kadar leş olmasa keşke de 18k kişi queue beklemesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Ben sanirim yer sikintisindan dolayi pas gececegim. Bugune kadar oynamadigim mmo kalmadi sayilir. Cok yeni ya da devrimsel bi sey kacirdigimi sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 sorcerer çok zevkli, bence bütün classları bir test edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Thirain'de pek queue yok buraya gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 bard oynuyorum , güzel hoş char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 21 saat önce, Xenocide dedi ki: fgkd prime'daki çevirmen google translate terk; Lost Ark 11 Şubat 2022'de fırlatılıyor. Amazon sık sık post-edit'ten geçirmeden makine çevirisi kullanıyor, sanırım fark edilince falan düzeltiyorlar ya da sonradan post-edit yapılıyor. Prime'daki dizi synopsis'lerinde de leş gibi makine çevirileri dolu afsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 nerde açalım charları peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 5 saat önce, Robert_Poche dedi ki: nerde açalım charları peki? evet hangi server da açıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Thrain'de 3 kişiyiz. yer varsa guilde geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 ee oyunla ilgili yorum alalım. isometric mmo mu? hani herkes niye başladı oyuna mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 shoeshire diye biyerlerle basladi oyun cok acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 (düzenlendi) yani questli aksiyonlu diablo herhalde bu arada bazı serverları şimdiden kalabalık diye kitlediler karakteriniz yoksa giremiyorsunuz. Ama dungeondı bilmemneydi ileride end game hedesi cross server oluyor sanırım. AH falanda bölgeselmiş. Şubat 11, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Valla hypelandım ben sayenizde. Girdim biraz oynadım. Lvl 15 falan oldum galiba. Bakalım ne olacak ileride? Çok fazla ıvır zıvır şeyler var, alışmak lazım tabii. Ama böyle arayüzleri, "her gün gir hediye sandığını kap" falan çok mobil oyun hissiyatında. En dandik founder pack (60 tl) aldım ama free'den farkı nedir, pek bi' şey yok sanırım. Oynayacağım biraz daha, en azından yüksek levellere ve tam alışana kadar. Ancak henüz içine tam olarak alamadı beni oyun. Umarım düzelir ilerledikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 level 50'ye kadar düz hikaye var. ondan sonra oyun BAYA genişliyor. ada ada gezmek bile keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar