Lectre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sorularıma cevap versene aldıysan pass, alıcam şimdi mission yapamayacaksam dursun 5 gün daha, missionlar competetivede mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sanki biliyorum da cevap vermiyorum la. 2 gündür pc acmadim. operation geldiğini şimdi ogrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 laaan yeni operation mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ahaha 5 liraya basilisk aldım 7.5'a sattım lan para olsa adam gibi covert çekeceksin çıkınca satacaksın çohoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Dünyanın parasını kaldırıyorlar oyundan halen daha 128tick server gelmedi. Adamların derdi gameplayi geliştirmek değil nasıl daha fazla para kazanırımcılık. Allah belanı versin valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 backkaleey çok eski harita evet. 2002 de fln oynadığımı hatırlıyorum internet cafede bakkal bey derdik asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bu arada season güzel map'e benziyor lig maçları falan için. iki bomba base'i arasındaki yol uzun biraz ct için o sıkıntı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ahmedinejad said: bu arada season güzel map'e benziyor lig maçları falan için. iki bomba base'i arasındaki yol uzun biraz ct için o sıkıntı ama. season zaten liglerde oynanıyor geçen seneden beri yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Season oynanıyor evet turnuvada vs. Ben tuscan bekliyodum ama yine gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=RMGOq1PC_bc&list=UUjsI5DaCl64zRxqYYep0T_A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ahmedinejad said: haftada 2 görev nedir ya. saçmalık resmen. haftada değil de 4 günde bir 2 görev olabilir tam emin değilim. bir de ben o baştaki 2 görevi yaptıktan sonra diğer 2 campaign'i de açtım para verip, birer tane daha görev yapma hakkı geldi bana. 4 tane yaptım yani toplamda. üstüne 4 gün beklemem gerekirken şimdi 1 güne düştü süre de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Breakout case çıktığı günün akşamı 10 dolardan case satmıştım ben. Hatta gündüz 5-6 dolardan direk satan arkadaşlarıma HAHA SUCKERZ çekmiştim. Yeni case daha akşam olmadan 0.8 dolar, wtf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 çok bol düşüyor çünkü. adam key satıp dünyaları kazandı. benden bi 20 lira kazandı en basiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 yeni görev başladı mı ya? ben ön satış sanıyordum asfsda alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 case ilk günden 2 tl mi lan ne iş, ben her dlcde dlc parasının 3 katını ilk kutuyla çıkarıyodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bu sefer alana direk kutu verdiği için ilk 2 görevden o yüzden böyle fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 k1nJo said: ahmedinejad said: haftada 2 görev nedir ya. saçmalık resmen. haftada değil de 4 günde bir 2 görev olabilir tam emin değilim. bir de ben o baştaki 2 görevi yaptıktan sonra diğer 2 campaign'i de açtım para verip, birer tane daha görev yapma hakkı geldi bana. 4 tane yaptım yani toplamda. üstüne 4 gün beklemem gerekirken şimdi 1 güne düştü süre de. sonunca camp.i açmak lazım ya, 3 questte mi ne dragon lore şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 almasak daha mı iyi, geri dönüşü yok mu anlamadım ki pass 13,5 lira, düşen case daha ilk gününde 2 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 p2000 fire elemental düstü napmak lazim bir bok etmiyor 40 TL diyor saklayayim mi trade falan eder yada degeri yükselir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 o tip çöpler düşünce bana veriyorlar bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Tori said: almasak daha mı iyi, geri dönüşü yok mu anlamadım ki pass 13,5 lira, düşen case daha ilk gününde 2 lira üstüne adam gibi görev yapabilmek için 13 lira daha vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Revenant said: p2000 fire elemental düstü napmak lazim bir bok etmiyor 40 TL diyor saklayayim mi trade falan eder yada degeri yükselir mi? ben beğendim baya giveaway varsa atıver canımsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Revenant said: p2000 fire elemental düstü napmak lazim bir bok etmiyor 40 TL diyor saklayayim mi trade falan eder yada degeri yükselir mi? direk sat parası düşmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 stay frosty http://www.youtube.com/watch?v=vXg2s8-nW2Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 kafam karıştı benim ya şimdi 2 tane quest yaptım vanguardtan, şimdi ek para vererek aldıklarımdan bile yapamıyorum quest 2 gün beklemek zorunda mıyım öyle mi? 2 gün sonra vanguardtan 2 quest daha yaparsam yine yapamıcam o zaman ek parayla alınanlardan e anasını satim ben niye para verdim o zaman buna şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar