Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 dust 2 en kötü map ya.dust 2 oynamaktan kustum artık seçmiyorum bile artık. inferno>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 office en iyi map bikere. dar köşeler kırılacak bolca cam daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 office çok karışık geldi bana ya assault gibi ufak harita lazım bana office dolaş dolaş bitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 yeni assault ne kadar kötüymüş lan militia yokmu en iyi map oydu ya mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 cache deneyebilirsin eskiden olmayan. yeni train de çok karışık sayılmaz. mirage küçük değil çok ama öğrenmesi kolay haritalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 assault u 1 kere oynadım kartalken. nova 3 lere karşı. adamlar mapi nası ezberlediyse nerden vurulduğumu anlayana kadar maç bitmişti. 8 9 fragle bitirmiştim maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 aztec var karışık olmayan bak onuda dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 yeni aztec kötü oldu b spota geçiş çok kolaylaştı counter olarak tutması çok zorlaştı. Eskisinde de adam spotlamak zordu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 yeni aztectemi geldi bütün mapleri siktiler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 dust 2 ne ya ayrıca mid control maplerde herseydir. ct de terör de o midi smokelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 source aztec işte eskisi gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 senko said: office çok karışık geldi bana ya assault gibi ufak harita lazım bana office dolaş dolaş bitmiyo. assault çok leş olmuş, militia da öyle. csgo da mirage i filan efsane yapmışlar 1.6 ya göre ama assault tam bi fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bir gün yine aikoyu taşıyorum.. screenshot alamamışım prtscr ile ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 evlatacısı.com http://www.youtube.com/watch?v=jRmRSSGK97g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 farkettikten sonra adamın nefes alıp verişi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 her oyun full premade e karşı oynuyorum lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 gözümün önünde takımdan biri vac yedi lol geri kalanlara da berabere bitirtelim dedim herifler kabul etmedi come on guys we need one more round diye bağırıyodu biri hala bleh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Aiko said: awp kız işi. delikanlı adam keleş taşır colt taşır. asdsadsa, terbiyesiz. AWP sanattır olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Update gelmiş sanıdım GO ya, hayırlı olsun. p2000 in mermi kapasitesi düzeltilmiş: Cache Facade ve Cobblstone haritalarından bazı değişiklikler yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 chroma yüklendim sabah 1 düzüne en gudubet dönemim olabilir 1 dual bi mac gerisi çöp 5-6 tane quicksilver lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 k1nJo said: gözümün önünde takımdan biri vac yedi lol geri kalanlara da berabere bitirtelim dedim herifler kabul etmedi come on guys we need one more round diye bağırıyodu biri hala bleh mac zaten gecersiz sayiliyor, daha sonradan rating geri aliniyor, bosuna ugrasmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Aiko said: assault u 1 kere oynadım kartalken. nova 3 lere karşı. adamlar mapi nası ezberlediyse nerden vurulduğumu anlayana kadar maç bitmişti. 8 9 fragle bitirmiştim maçı. assaulty only oynayan yukselme gruplari var. hatta kartal olup sadece assault oynayan adamlar var. o gruplardan birinde degilseniz uzak durmanizi oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 dreagloth said: Ortayı smoke layan lavuklara lafım smoke lamayın olm awp ile bakıyoruz biz, derdiniz ne t tarafinda awp aldiysan zaten basta b ye geceni sayacaksin, sonra da alt tunel rush varsa onu vuracaksin. (onu iskaliyorsan almamalisin awp zaten) ondan sonra da uzuna destege gitmen gerekiyor. (eger b gidilmiyorsa) butun roundun yarisinda t base yatilmaz, o silver ve noobtier-nova isi. smoke lamazsan belli bir rank in uzerindeyken short gecemezsin, gecirtmezler. awp ile bakanin asli gorevi saymak, zaten smoke patlayana kadar geceni vuramazsa o saatten sonra awp midde bir ise yaramaz zaten. ayrica smoke dogru atilirsa alt tunele rushi gene de gorursun. benimle oynarken oraya hemen her el smoke goreceksiniz, simdiden kufretmeye hazirlanin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 awp ortayı kontrol ederken daha round başında smoke atılması sorun zaten, normal kullanım için birşey demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar