Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
assault u 1 kere oynadım kartalken. nova 3 lere karşı. adamlar mapi nası ezberlediyse nerden vurulduğumu anlayana kadar maç bitmişti. 8 9 fragle bitirmiştim maçı.
Mesaj tarihi:
senko said:

office çok karışık geldi bana ya
assault gibi ufak harita lazım bana

office dolaş dolaş bitmiyo.

assault çok leş olmuş, militia da öyle.

csgo da mirage i filan efsane yapmışlar 1.6 ya göre ama assault tam bi fail.
Mesaj tarihi:
gözümün önünde takımdan biri vac yedi lol
geri kalanlara da berabere bitirtelim dedim herifler kabul etmedi
come on guys we need one more round diye bağırıyodu biri hala bleh
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

gözümün önünde takımdan biri vac yedi lol
geri kalanlara da berabere bitirtelim dedim herifler kabul etmedi
come on guys we need one more round diye bağırıyodu biri hala bleh

mac zaten gecersiz sayiliyor, daha sonradan rating geri aliniyor, bosuna ugrasmis.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

assault u 1 kere oynadım kartalken. nova 3 lere karşı. adamlar mapi nası ezberlediyse nerden vurulduğumu anlayana kadar maç bitmişti. 8 9 fragle bitirmiştim maçı.

assaulty only oynayan yukselme gruplari var. hatta kartal olup sadece assault oynayan adamlar var. o gruplardan birinde degilseniz uzak durmanizi oneririm.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Ortayı smoke layan lavuklara lafım smoke lamayın olm awp ile bakıyoruz biz, derdiniz ne

t tarafinda awp aldiysan zaten basta b ye geceni sayacaksin, sonra da alt tunel rush varsa onu vuracaksin. (onu iskaliyorsan almamalisin awp zaten) ondan sonra da uzuna destege gitmen gerekiyor. (eger b gidilmiyorsa)

butun roundun yarisinda t base yatilmaz, o silver ve noobtier-nova isi.

smoke lamazsan belli bir rank in uzerindeyken short gecemezsin, gecirtmezler. awp ile bakanin asli gorevi saymak, zaten smoke patlayana kadar geceni vuramazsa o saatten sonra awp midde bir ise yaramaz zaten. ayrica smoke dogru atilirsa alt tunele rushi gene de gorursun.

benimle oynarken oraya hemen her el smoke goreceksiniz, simdiden kufretmeye hazirlanin :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...