Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şuna 60 yuro verilmesindense legion alınır üstüne de 1 ay subs açtırılır 10 kat daha fazla zevk alınır.

sırf heartstone üzerinden kaldırdıkları para şu oyuna yatırılan parayı iki kere çıkarmıştır bile, daha neyin enayi düdüklemesini yapıyolar anlamış değilim.
Mesaj tarihi:
Bone said:

ee saat 19'da bişiler olcak diyorlardı göremedim ne oldu kaçırdık mı?

https://twitter.com/PlayOverwatch/status/733327679739453440

hayal kırıklığı oldu biraz :(

paris:

hollywood:
Mesaj tarihi:
ya şu rakamsal verilerin traşlıgına hastayım ya.. neymiş kovboy ile 9milyon 23492bin 432 kere yuvarlanılmış..neymiş dragonbalde 50milyon 92342 kereymiş.. hahaahahhaha ... HASSSKTIR LAN.
Mesaj tarihi:
başlık 2 sene önce açılmış baktıysam da hatırlamıyorum sdfs.

hype mı var ?

anladığım kadarıyla tf sıtayla bir oyun. 60 euro biraz tecavüz gibi geldi. ilerde f2p olunca oynarım.
Mesaj tarihi:
Red said:

başlık 2 sene önce açılmış baktıysam da hatırlamıyorum sdfs.

hype mı var ?

anladığım kadarıyla tf sıtayla bir oyun. 60 euro biraz tecavüz gibi geldi. ilerde f2p olunca oynarım.

40€ oyun.
Mesaj tarihi:
Şu 40€ alanların ve gazlayanların isimlerini toplayalım. Sonra fakirlerle mücadele edip; "yaağ duvarın arkasına geçmiştim nası bana Ryuu ga waga teki wo kurau fuck you yapabiliyor" diye ağlamalarıyla uğraşmayalım bi de.
Mesaj tarihi:
Bezerye said:

fakirler gtfo pls

Bunun fakirlikle alakasi yok. Almak istesem 50 kere alirim. Ama adamlar daha buyuk adam duduklemeye gidiyo.

Ne dediler en son, cheat/3rd party yazilimi kullananlar once and for all gg. Oyun release olduktan 2 ay sonra milleti patir patir banlayip yeni acc(60€) aldiricaklar.

Valve dan ozenmislerdir kesin. Ama hic degilse adamlar csgo yu 5 dolara falan cekiyolardi indirimle. Kotikde o da yok.

Alip 3 ay sonra kafalarini duvarlara vurucak arkadaslara simdiden basarilar. Allah cuzdanlariniza zeval vermesin. Amen
  • Yeni Oluştur...