Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 eskiden akrabalar alamanyadan geldiğinde overwatch getirirlerdi. özel bişidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Esh said: son gün devil mercy skini çıktı, oynamadan oyun bitti sdfgs gerçi mercy i de sevemedim bi, capoeracı piç varken ne biliyim fazla defansif geldi 2. oluyor bu alıntılarken özel msj atıyorum sana, inceden bi yürüyorum sana galiba. O skin oyunun en güzel skinlerinden motorcu Toooorbiyooon'dan sonra. Mercy direkt personal healer gibi. Dj hem grup heal hem eşek gibi dmg. Duvarda da kayması da aşırı eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 3 oyunluk beta test edebildim. oyunun sıkıntısı şu: description yok hiçbiyerde. bi herif aldım müzik çalıyo dımtıs yapıyo bişiyler sıkıyo. ama ne yaptığıma dair hiçbir fikrim yok. skillerin açıklamaları filan lazım. illa sitesine girip vidyosunu mu izlemek lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 f1 e bastığında skillerin açıklamalarını görebiliyorsun, hem karakter seçme ekranında hem de oyun içinde şöyle: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Hero seçme ekranında info düğmesine basınca çıkıyor hero skilleri. Oyuna girince de ekranda kocaman F1 e bas hero özelliklerine bak diye uyarı geliyor her oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 oyun diye geldim 60 euroymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 origins edition cover art http://www.theparisblog.com/wp-content/uploads/2011/09/60euros.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 50 TL veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 all keys selamlar, bu link legit paylaşmak sorun yaşatmaz diye düşünüyorum. illaki battle.netten almak zorunda değilsiniz neticede, origins edition 40 euro altına buralardan da prepurchase edebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 60€ yazıyo her linkte birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 38 39 euro yazıyor bende her linkte origins edition için. Alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 38€ etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 €60 YAZIYO ARKADAŞ HASTA MISIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Topiğin adını 60€ diye değiştirsek rahatlar mıyız acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 vallahi ciddiye alıp resim alıp koyacaktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 30 euroya değecek bir oyun mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 €30 etmez de €60 verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Reseller sitelerden alınan key ler iptal edilebiliyor, g2a dan alanlara kac kere oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Şimdi akşam overwatch atamıyoruz ha? Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Ahahah tek fakir ben değilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 40 euro'ya widowmaker skin'i vereceklerine genji skini versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Parayla skin satıyorlar üzerine 60 euro istiyorlar. Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 2 paket sigara parası icin bende resellerlara pek gitmiyorum acıkcası, o yüzdende hiç param olmadı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Arada 20 euro fark var. İçtiğin sigaranın markası ne ola ki? Malbuş desem değil. G2A Shield falan keyi iptal ederlerse işe yaramıyor mu bu arada? Ben Shield'lı alıyorum hep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 blizz euro satıodu oradan para birimini dolar yaptım aldım us only değil sadece inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar