Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 al bak yine elimize aldik legendaryde. daha payload hareket etmeden iki bastion geldi zarya yetemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 keşke normalden sonra hardda bitirince falanda ekstra bir şeyler verse lootbox flm? vermiyor değil mi? genji skini çıktı d.va introyuda alırım çıkmazsa mercyide aldım yay ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Widow Talon skini çok iyi. Genji de iyi. Orisa da iyi. D.Va Highlight en iyi ama. D.Va highlightla Widowu alamazsam üzülürüm, diğerleri olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Esh niye yörünge dışı oldu lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 es geçmiş ya hardcore u bırak ben random adamlarla expert ı bile yapamadım. millet çok kötü lan. sanırım benim rankım düşük kaldı iyi oyunculara göre ondan öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 biz dün bitirdik normal kadro ile. all heroes'da legendary denicez bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 hardcore u mu bitirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 hardı bitiremedik ya şu çift taraflı bastionlar gelince sapıtıyor ortalık. all heroes değil tabi erkek versiyonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Rein kalkanı + torb ulti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 bingildak said: hardcore u mu bitirdiniz legendary'nin bir altı işte. all heroes'da da bitiriyorduk son orisa'da takım yattı sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Ha ok expert. Legendary sandım helal basacaktim. Ben de pugla son odada yattım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Orisa event için çoheyi ya, ama ne kadar pug'ladıysam hep dallamalara denk geldim, tam tadını alamadım oyunun. Solo queue healer main olmak ızdırap :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 bi de çok uzun abi ya. 15 dk oynuyorsun mal hata yapıyor 15 dk çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 evet arada bi checkpoint lazım oradan devam etsin :D 2-3 kere oynayınca bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Lectre said: keşke normalden sonra hardda bitirince falanda ekstra bir şeyler verse lootbox flm? vermiyor değil mi? genji skini çıktı d.va introyuda alırım çıkmazsa mercyide aldım yay ^^ legendary bitirince spray veriyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 All heroes legendary o kadar zor değilmiş ya. İki defa son odada patladık ki bence oraya kadar olan bölümler daha zor. İki kişi pug olunca malların gazabına uğradık. Orisa, torb, bast, mercy master race gibi geldi. Zenyata da çok iyi de mercy resle iki üç defa takım kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Zen en asil ruhun herosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 şu modda bile chargelayıp ölen reinler var yalnız çok güldüm bugün random tiplerle oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 battle rein is the best rein :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=XgdUGxf_x3o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 µh said: şu modda bile chargelayıp ölen reinler var yalnız çok güldüm bugün random tiplerle oynarken rein ile charge atmadan oynanmaz. bu modda da öyle. tabi charge'ı attıktan sonra ne yapacağını, nasıl reaksiyon göstereceğini bilmen gerekiyor. pro rein speaking here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 var olan skilli hiç kullanmasın diyen olmadı zaten keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 legendary kasarken 20 metre ötedeki hedefe charge atmaya çalışırken kalkanı indirmesi ve 30 cm mesafeyi kat edemeden bok çuvalı gibi yere düşmesi. priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 abi adam payloadın dibindeki detonaterı ıskaladı ya chargela, hem 200 metre öteye gitti hem de zımbırtı patladı 25% falan canı gitti payloadın, mouse u klavyeyi yavaşça yere bıraktım zaten onu görünce ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar