Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 yok zaten bende onu dedim, stress yapmayın keyfinize bakın tutumu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 raziel, daha ziyade http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/126/545/23e.jpg ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ayrıca abi, reaper alırsın hic kill yapmazsın ama iki adam paso senı pesindedir, lucio bi türlü acığa cıkamaz senın yüzüden adam gibi heal atamaz, macı 5-8 bitirirsin ama macı kazandırırsın. gayet yasanan durumlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 hahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 randomla oynanmaz valla. dun objektifi aldik millet gaza gelip adam avina cikti tek basima area tutuyorum. farah geldi ultiyi yuzume attirdi aldi bolgeyi bi daha da giremedik. defend diye diye hal oldum. geldi aldi adam tek basina. cok sallamiyor random girince artik. pratik olsun falan diye giriyorum dort kisilik kadro offline ken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Torbjörn short comic http://comic.playoverwatch.com/en-gb/torbjorn-destroyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 doğru diyosunuz aslında 20 tick oyunda çok önemli şeyler değil bunlar. casual casual takılıp gidip oyunun berbat hikayesini kötü videolarını comiclerini falan okumak lazım. minecraft serverında oyun oynatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 @sam ehah yok ya o zaman bastion'un kendi iradesi olmuyor şöyle daha iyi http://vignette1.wikia.nocookie.net/wikijail/images/b/bd/Gary.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bonuSimo said: doğru diyosunuz aslında 20 tick oyunda çok önemli şeyler değil bunlar. casual casual takılıp gidip oyunun berbat hikayesini kötü videolarını comiclerini falan okumak lazım. minecraft serverında oyun oynatıyorlar. ağlıcaksan oynama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 istediğim kadar oynarım istediğim kadar da ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Kotu adam kendini belli ediyor bir sekilde. 1 hafta oldu oyunun cikali ama herkes prostoviç. Genel bir rage oluyor ister istemez. Discordta da bunu hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 pati discord'da biraz yeni oyuncuya karsi tepki var gibi geldi bana da.. henuz herkes, bazi oyuncularin (benim gibi :P) beta oynamadan oyuna basladigini ogrenemedi ve oyunun 1 hafta once ciktigi dusunulunce biraz daha anlayis lazim.. bu arada lafim her iki tarafa.. yeni oyuncu da, tecrubelilerden biri "abi onla bu haritada is yapamiyorsan suna gec" gibi bir sey dediginde "bana ne ben tracer oynicam" demesin tabi ki :).. ben ne denilirse yapiyorum ve bu sekilde yonlendirilmesi de hosuma gidiyor.. cunku henuz ne neyin antisidir, hangi haritada hangi hero is yapar onlari ogrenemedim.. ammoniac kim forumdan bilmiyorum ama arkadas baya yardimci bu konuda :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 AmmoniaC iyidir, L4D2 zamanında az eğlenmedik beraber. Ama şimdi HSBC CEO'su gibi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 rahat bi 10 küsür oyundur üst üste mercy oynuyorum baydım.inatla seçmiyo adamlar.2 tane hanzo veya 2 tane mcree alıyolar falan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 raziel o da doğru, ben kafamda chappie gibi düşünüyorum zaten, bir de sharlto copley seslendirseymiş tam olacakmış lol. http://pre08.deviantart.net/36d7/th/pre/i/2014/332/1/5/overwatch_by_agustinus-d87y29g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bonuSimo said: istediğim kadar oynarım istediğim kadar da ağlarım. Üç mesaj önce milletin neyi nasıl ne kadar oynadığına karışır demeçler veriyordun. En iyisi bir görüş oluştur sen önce kendine, kafan karışmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 isteyen istediğini oynar isteyen de istediğine laf eder bunu anlamanın çok zor olduğunu sanmıyorum ama işte hehehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 mercynin kaldırdığı üç adamı birden kesmek ne tatmin edici bi şey asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Dvanin ultisiyle kesersin anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 şu bastionu nerflemeleri lazım acilen ya.bukadar basit ve bukadar op bi hero yok başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bastion iyi ya. genji ile güzel trolleniyo "fukyu" yazdırtıyosun gayet. reinhart + bast bile yeterince problem değil. björn ve simetraya daha çok saydırıyorum ben oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Çok kolay olduğuna katılıyorum. Ancak op değil Bastion bana göre. Potg Bastion çıkınca ağır sinir bozuyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bastiona aglayan noobdur. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Baggio said: Adamın derdi takım oyunu değil zaten canım. "Görevi adam öldürmek olan oyuncu adam öldüremiyorsa takımı ona kızamasın, oynayabilsin"miş argümana bak hehheh. Takımının adama KIZMA ve OYNATMAMA hakkı falan var yani, böyle bir egoist sapkın dominant hayal dünyası. Votekick, voteban falan da koymamışlar oyuna, hep gamepadciler oynayabilsin diye işte... Beceremeyeni şutlayacaksın yoksa bak bir daha beceremediği class deneyebiliyor mu... bence votekick voteban, frag ekranı felan olmaması daha iyi. wow'da dpsmeter'lar çıktıktan sonra insanlar dps yarıştırır oldu. gayet iyi hızlı ve sorunsuz gidiyorsun raid'de, ama dps'in adamdan geride olduğu an şikayetler başlıyor, "oynayamıyorsan niye wow yükledin" felan gibi. bunun overwatch versiyonu var. defanstasın. takımın tüm oyuncuları önde dışarı çıkıp aynı anda ölüyorlar. onlara yetişeyim derken öldüklerini görüp geriye giriyorsun, tank geride tek başına süs gibi takılıyor. onun yanına çıkmaya çalışırken bu sefer o ölüyor. sonra "healerlık yapmayacaksan oynama" diye şikayetler başlıyor. bir classı ne kadar iyi oynuyor olmanın, takımla koordine olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. öte yandan o classı çok kötü oynasan bile, meatshield gibi durmanın bile takıma katkısı olabiliyor. önemli olan o koordinasyonu ayarlamak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=oozuU1LI6XM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar