Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

randomla oynanmaz valla. dun objektifi aldik millet gaza gelip adam avina cikti tek basima area tutuyorum. farah geldi ultiyi yuzume attirdi aldi bolgeyi bi daha da giremedik. defend diye diye hal oldum. geldi aldi adam tek basina. cok sallamiyor random girince artik. pratik olsun falan diye giriyorum dort kisilik kadro offline ken.
Sosyal ağlarda paylaş

pati discord'da biraz yeni oyuncuya karsi tepki var gibi geldi bana da.. henuz herkes, bazi oyuncularin (benim gibi :P) beta oynamadan oyuna basladigini ogrenemedi ve oyunun 1 hafta once ciktigi dusunulunce biraz daha anlayis lazim..

bu arada lafim her iki tarafa.. yeni oyuncu da, tecrubelilerden biri "abi onla bu haritada is yapamiyorsan suna gec" gibi bir sey dediginde "bana ne ben tracer oynicam" demesin tabi ki :).. ben ne denilirse yapiyorum ve bu sekilde yonlendirilmesi de hosuma gidiyor.. cunku henuz ne neyin antisidir, hangi haritada hangi hero is yapar onlari ogrenemedim..

ammoniac kim forumdan bilmiyorum ama arkadas baya yardimci bu konuda :P..
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Adamın derdi takım oyunu değil zaten canım. "Görevi adam öldürmek olan oyuncu adam öldüremiyorsa takımı ona kızamasın, oynayabilsin"miş argümana bak hehheh. Takımının adama KIZMA ve OYNATMAMA hakkı falan var yani, böyle bir egoist sapkın dominant hayal dünyası.

Votekick, voteban falan da koymamışlar oyuna, hep gamepadciler oynayabilsin diye işte... Beceremeyeni şutlayacaksın yoksa bak bir daha beceremediği class deneyebiliyor mu...

bence votekick voteban, frag ekranı felan olmaması daha iyi.

wow'da dpsmeter'lar çıktıktan sonra insanlar dps yarıştırır oldu. gayet iyi hızlı ve sorunsuz gidiyorsun raid'de, ama dps'in adamdan geride olduğu an şikayetler başlıyor, "oynayamıyorsan niye wow yükledin" felan gibi.

bunun overwatch versiyonu var. defanstasın. takımın tüm oyuncuları önde dışarı çıkıp aynı anda ölüyorlar. onlara yetişeyim derken öldüklerini görüp geriye giriyorsun, tank geride tek başına süs gibi takılıyor. onun yanına çıkmaya çalışırken bu sefer o ölüyor. sonra "healerlık yapmayacaksan oynama" diye şikayetler başlıyor.

bir classı ne kadar iyi oynuyor olmanın, takımla koordine olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor.
öte yandan o classı çok kötü oynasan bile, meatshield gibi durmanın bile takıma katkısı olabiliyor.
önemli olan o koordinasyonu ayarlamak işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...