Pangold Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 https://www.change.org/p/gabe-newell-to-fix-and-decrease-high-product-prices-for-turkish-users-on-steam Steam TL Adaletsizliği İmza Kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 (tu) bastım imzayı, güzel yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Baklava gitsin gitsin. Bu arada Witcher da AAA title ama dağıtıcısı ARAL olmadığı için indiriminde bi kaybolma yok, 2K'den fiyatları steam düzenler minvalindeki aynı mailı ben de aldım ama steam bize kazık sokmak isteseydi diğer oyunları niye arttırmasın. Kesin pek sevgili, haklarında en saf ve temiz duyguları besleyip en güzel dilekleri dilediğimiz ARAL tayfasının işi bu olay. Umarım çok uzun yaşarlar, hayatlarının sonuna kadar bütün güzellikler onların olur. O yüzden baklava devam etmeli diyorum. SHOW MUST GO ON. BAKLAVA ISN'T A LIE! Biraz daha bekleyelim, ben özellikle marketingden bi iki elemana mail attım genel hatlarıyla konuyu anlatan, cevap geldiğinde baklava işini ordan yürütebiliriz. Gelirse tabi (:P) Tabi çoğunluğa erişemezsek baklava hariç organizasyonlarda yoğum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Aynen. Hadi gari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Ne oldu baklava? Parayla 10-15 tane Steam Gift Card alip kura filan mi cekecegiz yoksa aramizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Hayır gerge öyle bişey yapmayacağız. Konuda konuşuluyor ne yapacağımız, bi zahmet oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 bence milli piyango bileti alalım çıkarsa herkes yatırdığı para kadar alır ya da dormund-gs maçında böbrekleri de satıp oraya basalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 axedice said: Baklava gitsin gitsin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 http://jeansmisin.com/wp-content/uploads/2012/10/baklava.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 var mi bi update? Gönderiliyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 bişey olacağı yok, imam paraların üstüne yattı. konuya girip çıkmayı unutmanızı bekliyor. bkz: http://forum.paticik.com/read.php?20,7780064,page=11#msg-7803180 imamizer said: bugün iyi para kaldırdık çok şükür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Rerore said: bence milli piyango bileti alalım çıkarsa herkes yatırdığı para kadar alır ya da dormund-gs maçında böbrekleri de satıp oraya basalım 1.20 civarı oranlar, düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 cidden piyango bileti alsak ya lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 noldu lan benim 99 lira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 iç ettiler paraları @imam en son hava alanında rusya ya uçan peronda görülmüş. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 suBzer0 said: noldu lan benim 99 lira? sana komaz kanka yaa, müteait adamsın asdadff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Gazeteye tam sayfa ilana verelim. Baklava resmi de koyarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 baklava reklamı gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 unutturmayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 sıkıldı galiba herkes muhabbetten asdafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 124 sayfayı okumayacağım da bi baklava göndermeyi nasıl başaramadınız onu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Baklavayı buradan yollamayacakları anlaşıldı , oradan bulmaya kalktılar , oradan buldular , orada valveyle iletişime geçmeye çalıştılar , iletişim çok yavaş ilerlerdi , birileri bişiler söylemeyi becerdi , sonra hemen yanda microsoftta çalışan arkadaş bulundu , o gidip versin dendi , yemekler alınmıyor zehirlenme tehlikesiyleye vardı , o arada imam paraları iç etti falan kaynadı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 güzel olurdu ama işte büyük başlara böyle şeyler göndermek sıkıntılı olabiliyor adamlar elle tutulur bir cevap verse sorun olmayacaktı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Bana göndereydiniz lan baklavayı keşke. Bende gaza gelip sequo questline yi tekrardan başlatabilirdim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 sen photoshop questline baslat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar