Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Lira is coming to Steam!

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

arjantin tamamen gg olmuş. yeni gelen experimental başkan %155 zam basmış yurtdışı herşeye geldiği gibi. dolar olduğu yetmezmiş gibi $60'lık oyun da $150'e çıkmış oluyor.

https://old.reddit.com/r/Steam/comments/181yvm0/things_got_worse_for_argentinas_gamers/

razzRaziel tarafından düzenlendi
  • Uzuldum 1
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen zırt pırt ani, belirsiz kur değişimi yüzünden , tüm sistemi güncellemeye harcadıkları efordan sonra , birileri ehh yeter lan kaç kuruş kazanıyoruz şu fakirlerden de bu kadar gereksiz stress giriyoruz dedi. Onun dışında markette oyunu olan firmalar da şikayet etmiştir, adamların kur yüzünden, kazandığı 1 oyun başına geliri her ay USD bazında düşüyor.

Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa, 25.11.2023 20:46 tarihinde dedi ki:

buyuk ihtimalle su anda cok daha fazla kazaniyorlar.

valla bugun sale bitiyor, normalde her zamanki gibi yuzlerce tl harcayacakken ben daha 0.84 usd harcadim sadece o da 2016 dan kalma dlc 🤣 sale basi 10-15 oyun falan aliyorum(dum) ben.

wishlistten de 40-50 civari oyun uctu indie, follow'a aldim. Bunlari diger yollardan temin ettim bile, externalda duruyor hepsi, %80+ ustu indirim gormedigi surece daha bisi harcamam bunlara.  Steam kazaniyor, da indieler kaybediyor gibi geldi bana 😛

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Norak, 28.11.2023 14:01 tarihinde dedi ki:

valla bugun sale bitiyor, normalde her zamanki gibi yuzlerce tl harcayacakken ben daha 0.84 usd harcadim sadece o da 2016 dan kalma dlc 🤣 sale basi 10-15 oyun falan aliyorum(dum) ben.

wishlistten de 40-50 civari oyun uctu indie, follow'a aldim. Bunlari diger yollardan temin ettim bile, externalda duruyor hepsi, %80+ ustu indirim gormedigi surece daha bisi harcamam bunlara.  Steam kazaniyor, da indieler kaybediyor gibi geldi bana 😛

abi normal kullanici icin boyle ancak anladigim kadari ile sistemi abuse eden de bayagi bi yabanci vardi. dolayisi ile bunlardan ettikleri zarari engellemis de oldular.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...