PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 normal qnb'de var benim, ama aidatsiz için first olmak gerekiyor muydu hatırlayamadım şimdi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Deathblade, 21.11.2023 21:09 tarihinde dedi ki: Bu olay döviz ekstresi diye geçiyor. Yalnız her kredi kartında yok. Akbank'ta vardı ama kartı kapattım. Enpara'da yok. O yüzden yeni bir aidatsız döviz ekstreli bir kredi kartı arayışındayım. işbankasında var. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 hosgeldin rutracker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 (düzenlendi) arjantin tamamen gg olmuş. yeni gelen experimental başkan %155 zam basmış yurtdışı herşeye geldiği gibi. dolar olduğu yetmezmiş gibi $60'lık oyun da $150'e çıkmış oluyor. https://old.reddit.com/r/Steam/comments/181yvm0/things_got_worse_for_argentinas_gamers/ Kasım 23, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Verdiğin link'te topic sahibi demiş ki, 10 aralık'a kadar göreve gelmiyor, bu zammı mevcut hükumet yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 https://www.reuters.com/world/americas/argentina-hikes-taxes-dollar-savings-bank-card-purchases-ahead-milei-taking-2023-11-23/ rezerv meselesi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 ha evet görmedim onu. bunların seçim muhabbetinden sonra görünce direkt ilişkilendirmişim kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Steam stumbles on regional pricing | Opinion Valve's new policy of using USD denominations in countries with unstable currencies will hurt consumers there – but the real target is region-spoofing consumers elsewhere https://www.gamesindustry.biz/steam-stumbles-on-regional-pricing-opinion 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Yani çözülmeyecek bir durum değildi. Bu ülkelerde yerel kredi kartı + yerel GSM onayıyla ilerlerdin. Ürün fiyatını hesap yapmaya üşeniyorsan Big Mac index'ine oranlardın. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 kredi karti degilde gift card vs seyler kullaniliyor o vpn jumping islerinde diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 big mac'e göre oranlarsa zararlı çıkarız, tr big mac menu 6.42usd, amerika big mac menu 5,.58usd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 (düzenlendi) Toplamda daha az para kazandıklarında farkederler artık. Edit: Türkiyeden kazandıkları tabi yoksa global kazandıklarında etkisini hissetmeyebilirler yine Kasım 24, 2023 df tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 (düzenlendi) yani bölge middel east sorumlusu filan gaben'in ofise gelip "müdürüm regional dolar diyosun da almaz bunlar bak" demiştir zaten aka fiyatlanmıştır =.) Kasım 24, 2023 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Norak, 24.11.2023 18:10 tarihinde dedi ki: kredi karti degilde gift card vs seyler kullaniliyor o vpn jumping islerinde diye biliyorum. gift card la kredi eklemeye sms dogrulamasi koyulabilirdi. Bana gore Steam artik doviz kuru riskini almak istemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 *10+ yildir biriken backlog enters the chat* 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 df, 24.11.2023 21:40 tarihinde dedi ki: Toplamda daha az para kazandıklarında farkederler artık. Edit: Türkiyeden kazandıkları tabi yoksa global kazandıklarında etkisini hissetmeyebilirler yine buyuk ihtimalle su anda cok daha fazla kazaniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Muhtemelen zırt pırt ani, belirsiz kur değişimi yüzünden , tüm sistemi güncellemeye harcadıkları efordan sonra , birileri ehh yeter lan kaç kuruş kazanıyoruz şu fakirlerden de bu kadar gereksiz stress giriyoruz dedi. Onun dışında markette oyunu olan firmalar da şikayet etmiştir, adamların kur yüzünden, kazandığı 1 oyun başına geliri her ay USD bazında düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Norak, 21.11.2023 14:03 tarihinde dedi ki: eski fiyatlarla karsilastirmak icin: https://hauptkern.github.io/steamtrydb/ bu site çok iyi ya. browsera ekleme şansı olsa, Steam sayfasını eski fiyatlara bakarak gezebilsek güzel olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 dasaaa, 25.11.2023 20:46 tarihinde dedi ki: buyuk ihtimalle su anda cok daha fazla kazaniyorlar. valla bugun sale bitiyor, normalde her zamanki gibi yuzlerce tl harcayacakken ben daha 0.84 usd harcadim sadece o da 2016 dan kalma dlc sale basi 10-15 oyun falan aliyorum(dum) ben. wishlistten de 40-50 civari oyun uctu indie, follow'a aldim. Bunlari diger yollardan temin ettim bile, externalda duruyor hepsi, %80+ ustu indirim gormedigi surece daha bisi harcamam bunlara. Steam kazaniyor, da indieler kaybediyor gibi geldi bana 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Ben kendimce protesto ettim, tek oyun almadım. Elim de gitmedi zaten daha pahalıya gelen sale'e. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 demek çat çat merkez bankasının dolarları alan gabe'miş 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Ben protestoyu bir adım öne götürüp gittim starship troopers’ı epic’ten aldım. Steam fiyatının neredeyse beşte birine geldi sanırım kuponla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Sweeney'i gaza getirinde steam'a dava acsin "bakin bilerek yuksek fiyat sey yapiyorlar, biz tl satiyoruz halbuki vatandasin arkasindayiz" diye, nasilsa apple'a google'a ona buna aciyorlar dava paso 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Norak, 28.11.2023 14:01 tarihinde dedi ki: valla bugun sale bitiyor, normalde her zamanki gibi yuzlerce tl harcayacakken ben daha 0.84 usd harcadim sadece o da 2016 dan kalma dlc sale basi 10-15 oyun falan aliyorum(dum) ben. wishlistten de 40-50 civari oyun uctu indie, follow'a aldim. Bunlari diger yollardan temin ettim bile, externalda duruyor hepsi, %80+ ustu indirim gormedigi surece daha bisi harcamam bunlara. Steam kazaniyor, da indieler kaybediyor gibi geldi bana abi normal kullanici icin boyle ancak anladigim kadari ile sistemi abuse eden de bayagi bi yabanci vardi. dolayisi ile bunlardan ettikleri zarari engellemis de oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 https://www.pcgamer.com/court-rules-gabe-newell-must-appear-in-person-to-testify-in-steam-anti-trust-lawsuit/ sismanın pesindeler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar