Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Lira is coming to Steam!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deathblade, 21.11.2023 21:09 tarihinde dedi ki:

Bu olay döviz ekstresi diye geçiyor. Yalnız her kredi kartında yok.

Akbank'ta vardı ama kartı kapattım. Enpara'da yok. O yüzden yeni bir aidatsız döviz ekstreli bir kredi kartı arayışındayım.

işbankasında var.

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Toplamda daha az para kazandıklarında farkederler artık. 

Edit: Türkiyeden kazandıkları tabi yoksa global kazandıklarında etkisini hissetmeyebilirler yine😂

df tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

yani bölge middel east sorumlusu filan gaben'in ofise gelip "müdürüm regional dolar diyosun da almaz bunlar bak" demiştir zaten aka fiyatlanmıştır =.)

Cokomantis tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Norak, 24.11.2023 18:10 tarihinde dedi ki:

kredi karti degilde gift card vs seyler kullaniliyor o vpn jumping islerinde diye biliyorum.

gift card la kredi eklemeye sms dogrulamasi koyulabilirdi. Bana gore Steam artik doviz kuru riskini almak istemedi.

Mesaj tarihi:
df, 24.11.2023 21:40 tarihinde dedi ki:

Toplamda daha az para kazandıklarında farkederler artık. 

Edit: Türkiyeden kazandıkları tabi yoksa global kazandıklarında etkisini hissetmeyebilirler yine😂

buyuk ihtimalle su anda cok daha fazla kazaniyorlar.

Mesaj tarihi:

Muhtemelen zırt pırt ani, belirsiz kur değişimi yüzünden , tüm sistemi güncellemeye harcadıkları efordan sonra , birileri ehh yeter lan kaç kuruş kazanıyoruz şu fakirlerden de bu kadar gereksiz stress giriyoruz dedi. Onun dışında markette oyunu olan firmalar da şikayet etmiştir, adamların kur yüzünden, kazandığı 1 oyun başına geliri her ay USD bazında düşüyor.

Mesaj tarihi:
dasaaa, 25.11.2023 20:46 tarihinde dedi ki:

buyuk ihtimalle su anda cok daha fazla kazaniyorlar.

valla bugun sale bitiyor, normalde her zamanki gibi yuzlerce tl harcayacakken ben daha 0.84 usd harcadim sadece o da 2016 dan kalma dlc 🤣 sale basi 10-15 oyun falan aliyorum(dum) ben.

wishlistten de 40-50 civari oyun uctu indie, follow'a aldim. Bunlari diger yollardan temin ettim bile, externalda duruyor hepsi, %80+ ustu indirim gormedigi surece daha bisi harcamam bunlara.  Steam kazaniyor, da indieler kaybediyor gibi geldi bana 😛

• Like 1
Mesaj tarihi:

Ben protestoyu bir adım öne götürüp gittim starship troopers’ı epic’ten aldım. Steam fiyatının neredeyse beşte birine geldi sanırım kuponla.

Mesaj tarihi:

Sweeney'i gaza getirinde steam'a dava acsin "bakin bilerek yuksek fiyat sey yapiyorlar, biz tl satiyoruz halbuki vatandasin arkasindayiz" diye, nasilsa apple'a google'a ona buna aciyorlar dava paso 😄

• Haha 2
Mesaj tarihi:
Norak, 28.11.2023 14:01 tarihinde dedi ki:

valla bugun sale bitiyor, normalde her zamanki gibi yuzlerce tl harcayacakken ben daha 0.84 usd harcadim sadece o da 2016 dan kalma dlc 🤣 sale basi 10-15 oyun falan aliyorum(dum) ben.

wishlistten de 40-50 civari oyun uctu indie, follow'a aldim. Bunlari diger yollardan temin ettim bile, externalda duruyor hepsi, %80+ ustu indirim gormedigi surece daha bisi harcamam bunlara.  Steam kazaniyor, da indieler kaybediyor gibi geldi bana 😛

abi normal kullanici icin boyle ancak anladigim kadari ile sistemi abuse eden de bayagi bi yabanci vardi. dolayisi ile bunlardan ettikleri zarari engellemis de oldular.

• Yeni Oluştur...