bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ee güllüoğlundan iteleyelim diyeceğim de buradan göndersen fast delivery ile daha hızlı gider büyük ihtimal. büyük bir şey yaptırmak gerekiyor, tanrının yanındaki officer ve minionlarda tadına bakabilmeli. tosunum tek başına 1 tepsi yer zaten. 2 kg falan çok mu olur acaba? 2 kg baklava 2.5-3 kg paketle ile olsa ne kadara gider acaba intercontinental fast delivery bi de nasıl gider asıl o beni düşündürüyor. çok iyi paketlemek gerekiyor, baklava nasıl iyi paketlenir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 güllü veya koçak olsun, ben 20tl veriyorum, 1 değil 2 tepsi olsun hatta o kadar adamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 vakum abi vakum. vakumlanmadan gönderemiyorsun zaten. vakumlanınca da iyi paketi kalmıyor zaten. hayvan gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Adettendir, bi fıstıklı bi cevizli gider abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi gulluoglu gondrıyor diyorsunuz zaten yok mu numarası arasın biri. onlar biliyordur. benden de 20-tl çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 koçaktan yesin abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ahah şaka maka yolluyoruz lan ben de varım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Kojiroh said: Adettendir, bi fıstıklı bi cevizli gider abi abi şerbetli onlar. tadı kaçar. kuru baklava yollamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 müsait olan biri bu iki firmayı arasın, böyle böyle birine gönderecez desin bellki reklam olur diye extra yardımcı bile olurlar sonuçta önemli birisi bu, piyasa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 durun lan konu açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Asil mesele fıstıklı mi gondercez cevizli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi bende para veririm yolalyın adama, birde video yapalım? montaj kısmını verin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 blak ays görselleri hazırlasın. koyalım notun yanına. notu da biri yazsın şöyle güzelce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 adama subway mi gönderiyoruz baklava mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Benim oyun geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ne yapcaz görsel yapalım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 para olayı vardı biri yapmıştı onu koyalım ilk başta. şu shindlerli olanın suratı gaben yapıp koyabiliriz. :D asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bingildak said: gaben bu kadar ağır tatlıyı hiç yemediği için vücudunun nasıl tepki vereceğini öngöremiyorabi bu mumkun mu sence sdfds cayin default 5 sekerli satildigi her seyin icinde glikoz surubu her seyin ustunde pudra sekeri olan memlekette yasiyor adam hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 para ile oynamak o kadar hoş olmaz, int için tamamda burada sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 OLM BU FİYATLAR NE ALIYORUM HERŞEYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 olm lütfen su baklava işini yapalım, siteyide belirtelim, bu fiyatlar böyle diye sevinmeyin daha yılbaşı indirimleri flan var oyhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Havale oyun gelince posta ile haber geliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Baklava gönderelim ya. Şöyle koca bi tepsi. Afiyetle yesin dombiğim benim. Baklava dediğin cevizli olur bu arada. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 hayır limonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kermit said: OLM BU FİYATLAR NE ALIYORUM HERŞEYİ Dur dur indirime girsinler önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar