Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 misal Jagged Alliance Flashback 24$ normalde, 54tl ediyor. bize 39 tl sdfs BoaCompra ney lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 civ:beyond earth buyuk ihtimal releasede patates olucak da ben askere gidicegim icin gene de aldim sen keske biraz bekleseydin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 fiyatları oyun dağıtıcıları ve yapımcıları belirliyor. Zaten daha önce de söylenmişti, şu an oyunların bir çoğu önerilen fiyatlarda. Steam'in otomatik olarak önerdiği, ama kimisi kendi fiyatını kendi koymuştur yine. İlerleyen günlerde ayarlamalar yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi olması gereken fiyatlar bunlar zaten. yukarda dendiği gibi ülkelerin alım gücüne göre fiyatlandırılması lazım. bu ülkede bu kadar korsan oyun oynanıyorsa bunun nedeni de y.dışı fiyatlarının aynen ülkeye yansıtılması. artık steam gibi platformlarda oyun satıldığından işin nakliye gideri, dağıtımı, ithalat vergisi cart curt gibi kalemleri de olmadığına göre e artık olsun yani. amerikada kişi başı gelir 53k bizde 18k. bu adamların ne kadarı amerikan bebesi gibi oyuna para verebilirki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 39 tl den The Age of Decadence alayım bakayım nasıl olacak, dün o kadar lakırtıdan sonra içime düştü... hatta, 3,60 a Avernum: Escape From the Pit alayım... Beyond Earth e 75 vermeyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ya adama bir tepsi baklava yaptırıp göndersek keşke. amerikada yaşayan birileri varsa verelim parasını yaptırsın yollasın. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 +1 ben de varim bu teklife :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imamizer said: abi olması gereken fiyatlar bunlar zaten. yukarda dendiği gibi ülkelerin alım gücüne göre fiyatlandırılması lazım. bu ülkede bu kadar korsan oyun oynanıyorsa bunun nedeni de y.dışı fiyatlarının aynen ülkeye yansıtılması. artık steam gibi platformlarda oyun satıldığından işin nakliye gideri, dağıtımı, ithalat vergisi cart curt gibi kalemleri de olmadığına göre e artık olsun yani. amerikada kişi başı gelir 53k bizde 18k. bu adamların ne kadarı amerikan bebesi gibi oyuna para verebilirki. O 18k gelir olayıda akp nin diğer bir yalanı.Paticikdekilerin bile ortalama yıllık geliri 18k değildir. cacodemon said: https://steamdb.info/ Şu siteye bakınca aslında adamların ne kadar mantıklı çalıştığını görüyoruz. Ülkelerin alım gücü ve benzer etkenlere göre fiyatlandırmaya gidiyorlar. Euro'yu bile Tier1-Tier2 diye bölmüşler, adamlar geleceği görüyor. Evet, asgari ücreti 100 euronun altında olan bulgarlara ve diğer fakir balkan ülkelerine tüm oyunları eurodan kaktırmaları(euroya geçmedikleri halde)doğu bloku ülkelerini hiç sallamadıkları anlamına geliyor.Demek ki bizi seviyorlar asdasfasd Allah gaben hazretlerine zeval vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sanıyorum ilk defa fakir bir ortadoğu ülkesi olduğumuz gerçeği işimize yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 witcher 3 pre purc fiyatı 75 lira o yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Kaede said: civ:beyond earth buyuk ihtimal releasede patates olucak da ben askere gidicegim icin gene de aldim sen keske biraz bekleseydin asdf abi aynısını düşündüm biliyo musun, lan dedim civ oyunları ilk exp'den önce adam olmaz dedim sonra gaben'in o güzel yüzüne baktım ucuz fiyatlara baktım TATAVA YAPMA BAS GEÇ dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sanırım şu an en pahalı steam shoplar kanada ve japonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 totemic said: ana yeni gordum ya la. banka havalesi ile oyun alabiliyorum. oh be kredi kartına abanmak yok. oh mis faiz falan da işlemicek oh oh.. Gerge said: havalede herhangi bir ekstra ücret aldılar mı?? havaleye bu kadar sevinecek ne var onu anlamadım? bunu anlamadım şimdi, havale derken hesaptan para aktarmıyormusun? yanı nakit para veriyorsun, yanı paran var kk ilede bugün alıyorsun, 30 gün sonra ödüyorsun, yanı bu gün hesabında olan parayı 30 gün sonra kart ödemesi için kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aptala anlatır gibi anlatarak hakaret etti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 dreagloth said: witcher 3 pre purc fiyatı 75 lira o yes 1 ve 2 varsa 71,20 oluyor hatta witcher 3 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 fiyatlar ne güzel olmuş ya :(((( şu an işteyim cüzdanımı ekrana fırlatamıyorum canım yanıyoru :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 hocam turkcu var mi? Indirim gelince siparisleri yigalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 totemic said: ana yeni gordum ya la. banka havalesi ile oyun alabiliyorum. oh be kredi kartına abanmak yok. oh mis faiz falan da işlemicek oh oh.. Gerge said: havalede herhangi bir ekstra ücret aldılar mı?? PTT den bile ödeniyor daha ne =P Paypal eksik sadece onuda koyarlar herhalde, zira bizim buradaki firmalar bile onla çalışmaya başladı bunlar niye yapmasın. HSBC yok yanlız ne kadar salak bir banka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Feamer said: başka borçları olupta asgari yatıranlar için çok iyi. mesela benim şu an oyle. aylık en az 100 lira kk faizi ödüyorum. her ay yeni birşeyler alınca da kapanmıyor borç.. havale olunca param oldugu zaman atarım wallete canım istediği zaman alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 DareJedi said: +1 ben de varim bu teklife :) bende, güzel reklamda olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Enpara olayını nasıl yapacağız şimdi, paypal kalktıysa? Direkt olarak debit card'dan çekiyor mu o şekilde, deneyen var mı? Eğer Enpara yalan olursa bu Enpara kullanıcıları için iyi değil kötü bir devrim olmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 10 dk arayla mail gelmeye başladı, marketten satışlar ile ilgili hayırdır bi veznedar baksın bakalım fiyatlar değişince bug gibi bişimi oldu markette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Enpara kampanyası geçici değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 1,80 fazla verdim ama IBAN'a yaptigim icin olabilir, hesap numarasina yapan biri desin bir de. Denizbank ile yaptim ben. Hala gelmedi oyun bu arada. Geldiginde haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 benim de tam tersi market satışları düşmüş, durmuş hatta. 0,03$ olarak koyduğum çöpler 0,05TL olmuş. bakıyorum standardı o hala ama bi çöp bile gitmemiş değişimden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar