axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Xeşke geforce u upgrade etseydin böyle olmazdı diye dalga geçecektim, ama 10-15 formatla ssdyi öldürmek kötüymüş ya acını paylaşıyoruz.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ya abarttım ben. öldürdüm dediğim şey; açarken msi logosu bi kere splash oluyodu. şimdi şöyle msi *splash* *black screen* (1 saniye) msi *splash* *windows starts* böyle ufak şeylere kıl olan bi insanım. NİYE 2 KERE SPLASHLIYOSUN BRE MSI bide 10 kurarken 3/4 tane extra partition oluşmuş disklerde. onları silerken system için ayrılan kısmı da sildim. sonra tekrar windows kurabilmek için ssd ve hdd'ye format atmak icab etti.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=msi%20gtx970%20black%20screen black screen sorunu bende de ortaya cıktı ama benimki msi degil evga, ve problem de daha farklı. kart hic calısmıyo gibi, no signal hatası alıyorum. seninkinin cozumu var ama, cok fazla yasayan olmus. ben mecbur rma yapıcam.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Selam, Kuralım mı yoksa kurmayalım mı? Saygılar.
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 TheRiverBelow said: abi lanet olsun. black screen diye bi illet var. nvidia geforge update edince ekran simsiyah oluyor. sadece mouse imleci. mundar ettim güzelim pcyi. 10-15 kere format attım bi günde. ssd öldü abi niye hard format atiyorsun ki quick at...
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 clean install seviyorum ya.
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 fir3blad3 said: monster laptoplarda win8 dışında çalışmama yada sürücü sorunları vb. problemleri oluyordu. win10 konusunu sordum tekniğe cevapları aşağıda. Birde hızlı cevapladılar hll olsun. 15.08.2015 13:43:01'li cevabımız Windows 10, windows 8.1 altyapısını kullanmasından dolayı aynı sürücüleri kullanmaktadır.Windows 10 ile cihazlarımızda testlerimiz devam etmektedir.Windows 10 geçmeniz durumda sürücülerle ilgili ve kullanmış olduğunuz programlarla ilgili sorun yaşayabilirsiniz.En kısa sürede windows 10 işletim sistemine ait sürücülere sitemizde yer verilecektir. Saygılarımla. 15.08.2015 13:40:02'li sorunuz Abra 7 ye sahibim. Bilgisayarı satın alırken win8 den başka OS yüklenirse sürücülerde problem yaşanabileceği söylenmişti. Win 10 içinde aynı durum geçerli mi? monster laptop dizüstü win10 Teşekkürler ... (tu)
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 paramecium said: Selam, Kuralım mı yoksa kurmayalım mı? Saygılar. Bilgisayarında grafik, video editleme programları ve steamde bilimum oyunu olan bir win 7 kullanıcısı olarak aynı sorunun cevabını merak ediyorum.
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 kurmayın 2016 mart ta kurmayı planlıyorum ben
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Korsan program ve oyunu silinwn var mi?
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Redeagle said: paramecium said: Selam, Kuralım mı yoksa kurmayalım mı? Saygılar. Bilgisayarında grafik, video editleme programları ve steamde bilimum oyunu olan bir win 7 kullanıcısı olarak aynı sorunun cevabını merak ediyorum. adobe cc sikintili ya win10da cok cokuo
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 2012 agustos ta aldigim monster laptop a yukledim tek bir sorun yasamadim. sadece windows, steam ve battlenet yukledim. ayrica surucu falan indirmedim her sey yardiriyo
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Radeon HD 4500 series kart var, ara sıra çalışmayı durduruyor 1 dk fln kitleniyor. Bİlginiz olsun.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 win7'deyseniz aceleye gerek yok ama win8'deyseniz direkt geçin. samaella said: Korsan program ve oyunu silinwn var mi? yok böyle birşey, ms kendi store'unda satılmayanlara dokunmaz.
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Kurun bence. Hiç bir sıkıntı yok (c.rack programlar dahil) Çok hızlı açılıyor (6-7 sn) Ben update ettim, iso yu indirdim sonra 0 dan kurdum. ama dikkat edin update ettiğiniz halde ne hardware var ise 0 dan kurulum yaptıktan sonra register olurken o hardware i istiyor. Ben slave HD lerden birisini sökmüştüm, register yaparken epey debelendim. paramecium said: Selam, Kuralım mı yoksa kurmayalım mı? Saygılar.
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 reampage said: Redeagle said: paramecium said: Selam, Kuralım mı yoksa kurmayalım mı? Saygılar. Bilgisayarında grafik, video editleme programları ve steamde bilimum oyunu olan bir win 7 kullanıcısı olarak aynı sorunun cevabını merak ediyorum. adobe cc sikintili ya win10da cok cokuo Hangisinde sıkıntılı ? launcher mi yoksa ?
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Siyah ekran sorununu da win 10 ununda allah belasını versin arkadaş. Herkes de farklı farklı şekilde düzeliyor. Nette okuduğum ceapların hiç biri sorunu çözmedi. Boot şeklini değiştirdim güncelleme görünür oldu, 15 dk güncelleme yaptı düzeldi kendi kendine.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Ben indirdikten sonra iso fln yazdırmadım update ettim 8.1'den. Şimdi temiz kurulum yapayım diyorum. /C dizininde windowsbt diye bi klasör var, onu iso olarak yazsak yeterli mi. Kurulum klasörü bu sanırım. Ne yapıca sıfırdan kurmak için?
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 aramanın düzgün çalışmaması ile ilgili bende şimdi sorun yaşadım. tablet açık kalmış, uyandırdığımda arama motoruna "word" yazınca hiçbir şey çıkmamaya başladı. resetleyince düzeldi. aklınızda olsun.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Bende hala start menu ve search çalışmıyor deliricem. Ne carsa denedim nette ama bana mısın demedi. Koca MS bi uyduruk Patch çıkaramadı bu bug için ya yazıklar olsun. Apple olsa50 kere çıkarmıştı herhalde.
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 beta testerlığınız hayırlı olsun gencler.
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 naaptınızda bozuldu arama. bende bozulmadı.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Win7 den update yaptım sıkıntı yok. windows.old 'u settingsden eski versiyonu sil diyerek silmedi ama. Gidip manuel silmem gerekti. Onun haricinde bi yamuğunu görmedim.
Öne çıkan mesajlar