applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ilaçlı kullanıyorum, ona rağmen altta çıktı bu. mail adresimi girsem bi pislik olur mu ki
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 8.1 de geliyor sanirim lisansli 8 kullanan 3 farkli pc var hicbirine cikmadi 8.1 olanda hemen belirdi.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 benim ofisteki 8.1 e geldi tablet 8.1 e gelmedi evde ilaçlı w7 e geldi asdasd
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 clean install yapabilecek miyiz win10'u simdi onu anlamadım ben, ille upgrade mi yapmak gerekiyor mevcut os'ten.
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 toggie said: clean install yapabilecek miyiz win10'u simdi onu anlamadım ben, ille upgrade mi yapmak gerekiyor mevcut os'ten. okuduğum kadarıyla clean install seçeneği de olacakmış. İstersen upgrade olarak kurabilecekmişsin
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ilaçlı kullanıyorum. gelmiş bana da.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ilaçsız w7 var evde ve geldi. yükleyim mi şimdi bunu rezerve edip :D
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Komodo said: toggie said: clean install yapabilecek miyiz win10'u simdi onu anlamadım ben, ille upgrade mi yapmak gerekiyor mevcut os'ten. okuduğum kadarıyla clean install seçeneği de olacakmış. İstersen upgrade olarak kurabilecekmişsin şöyle demiş biri, If it's anything like Windows 8 upgrade, they'll send a registration confirmation number then you'll obtain a key which will allow a clean installation once the iso or media ship.
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Peki bu sağ alt köşede duran meret ne zaman kaybolacak?
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kaldırma şeyi http://www.windowscentral.com/how-remove-get-windows-10-app-pc
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 spompas said: korsanlara gelmiyormu gelmeyecekmi geleni varmı Evdeki pc ilacli ona geldi. Dukkandaki orijinale daha gelmedi. Orijinal dedigim pc yi alinca ustunde gelen sey iste
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ilaçlılar baya bildiğin windows 10 nası yüklücek la. çılgınmış :D
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yK6TL_a2uPo Şuradaki teknoseyir videosunda ne nasıl olacak çoğu şeyin cevabı var. İlk 20dk'ı izlemeniz yeterli.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 makinenin ömrü boyunca dediğine göre key vermiyor, bi anakart vs değiştin gitti windows lel
karatan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 win8 keyi aldık win 8.1 kumak için önce 8 kurup update yapıp sonra 8.1 update yapıyoruz. sonra diğer yamalar derken 4-5 saatte bir win8.1'i adam ediyoruz. gerçekten şu kurulum içinin en berbat yanı. umarım bize bir key bir de kurulum dosyası verip işi bitirirler. yoksa 8 kur 8.1 yap sonra 10 yaparsın derlerse yandık gittik vesselam
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Borastus said: kaldırma şeyi http://www.windowscentral.com/how-remove-get-windows-10-app-pc kaldırma dalgası değilde,kendimiz rezerve edemiyomuyuz benim lisanslı w7 e çıkmadı hiç bişey
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 gelmeyenlere notepad acın reg add "HKLMSOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionAppCompatFlagsAppraiser" /v UtcOnetimeSend /t REG_DWORD /d 1 /f schtasks /run /TN "MicrosoftWindowsApplication ExperienceMicrosoft Compatibility Appraiser":CompatCheckRunning schtasks /query /TN "MicrosoftWindowsApplication ExperienceMicrosoft Compatibility Appraiser" | findstr Ready >nul if NOT "%errorlevel%" == "0" ping localhost >nul &goto :CompatCheckRunning schtasks /run /TN "MicrosoftWindowsSetupgwxrefreshgwxconfig" yapıştırın save as all files seçin adminde calıstırın restart atıp gelin. %100 çalışıyor
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ikinci sıra win10 http://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2015/05/new-windows-10-icons.png welcome to 1990.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sam nasıl nefret edeceğini şaşırdı hahah abi al bir apple bitsin bu çilen, sinir hastası olacaksın windows yüzünden
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Alt task barda çıkan o simge sinir etti beni. Rezerve kaydı yaptırdık , kayıt yapılınca bir kaybol git arkadaş. Allahtan vermişsiniz nasıl kaldırılacağını, kaldırdım rahat ettim. Teşekür ederim.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Adsf dursun la orda 2 ay neyine sinir oldun
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 birisi n00b a açıklar gibi açıklar mı ltfn, bu rezerve olayını yapıp 3gb indirince, w10 çıktığında "hadi güncelle canım" diyip geçebilecek miyim format vs kasmadan?
Öne çıkan mesajlar