Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Peregrin said: matrix'in ucu de guzeldi bu arada. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Matrix in üçü de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Aksini iddia eden iliktir demis miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Peregrin said: matrix, lotr, john wick'e laf eden iliktir rıd1 haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 matrix reloaded'ı beğenemez bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 matrix reloaded ve lotr aynı kefeye koyup insanları ılıklıkla itham etmek lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tpr8oqyjKIc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Bone said: matrix reloaded ve lotr aynı kefeye koyup insanları ılıklıkla itham etmek lel asosyal ve ilik demem lazimdi, affedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 "matrix revolutions is better than ghost in the shell" de bi de tam pleblik olsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 µh said: matrix reloaded'ı beğenemez bir insan Tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı Reloaded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 ilk matrix'i apartmandan arkadaşımla izlemiştim bi de, aşağıdan zile basıp maytrıks a gidelim mi demişti, gazeteden seanslara bakıp kavaklıdere sinemasına koşa koşa gidip ağzımız açık izlemiştik. sonra eleman taşındı, reloaded geldiğinde aradı birlikte gittik gene. filmden sonra hayalkırıklığıyla kebap49'a gidip pide yemiştik. yapılır mı lan öyle film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 ben de ilk kız arkadaşımdan ayrılınca kebap49'a gitmiştim, gerçekten hayal kırıklığına birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 kebap49 mu. of lanet gelesi şişman sahibi. asla 49 diyemeyen. gıkoğuz diyen bir dürzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 hasan amca hakkında ileri geri konuşmazsan sevinirim, kendisi beni ilk kez keraneyle tanıştıran kişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 keranedeki ilk gunumde Gobekli ve kaba konusan bir dayi, kivircik sacli, renkli gozlu, kebap kokan bi genc getirmisti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Ilk gununde mi? Naptin dostum keranede master mi yaptin la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 tanıştırma #1 (): tanıştırayım kerhane *: (tokalaşırlar) memnun oldum. $: asıl ben memnun oldum (gülücük) (kısa bir es) $: eee şimdi ne yapıyoruz *: dağılalım bence... ------------------------- tanıştırma #2 (): tanıştırayım kerhane *: memnun oldum. $: asıl ben memnun oldum (gülücük) (): hadi bana müsaade, tanışır kaynaşırsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 cicibeybe said: Ilk gununde mi? Naptin dostum keranede master mi yaptin la? emekciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Feamer ağlattın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Ben buraya John Wick başlığı diye gelmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 dasaaa said: keranedeki ilk gunumde Gobekli ve kaba konusan bir dayi, kivircik sacli, renkli gozlu, kebap kokan bi genc getirmisti... sdfsfdsa, kudos to dasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 reis vizyona gelmiş. puanlar ilkinden yüksek bakalım biraz erkek filmi izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ilkinden iyiydi film, soluksuz izletti yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Ben çok keyif aldım. Evreni iyice açtılar bu filmde. Detaylar çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 cliffhangerla bitmesine sevindim ilk kez bi filmin çünkü 1. izlerken yoruldum amk 2. chapter 3 confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar