Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 tassak geciyorlar heralde 2 manaya 2/3 lan ^^ bari 2/2 olur veya golden olur 1 tane konur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 hhahahaha ya battlestar galactica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 soulpriest ten daha iyi değil neden yaygara yaptınız ki, öldürmesi de kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 2 mana olmasaydı hiç değilse lan, early game kullanılamasaydı, başka şeylerle combo yapılamasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Hunterın ihtiyacı var tabi böyle uyuz kartlara yapıyor adamlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Turn 1 kill, ilk kez denk geldim. http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_1398620453&feature=iv&src_vid=W0sY-xdgSbQ&v=n1GcMLZagsI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ben de ilk kez gördüm ama bilerek buna kasmışlar sırf olabilsin diye deck kurup, karşıya da millhouse gelmesini bekleyip 10-15 kere denemişler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 athene lel. karsıdaki arkadası zaten konusuyorlar. bunun gerçeği var, druide atıyor adam. adam 1 mana ile deck bosaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 arenada 3 wini gecemiyorum bir turlu sinir oldum. Karsidakine perfect counter kartlar geliyor her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 druid olayıda gerçek değil 1 ya da 2 minion vardı galiba destede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 dreagloth said: soulpriest ten daha iyi değil neden yaygara yaptınız ki, öldürmesi de kolay Soulpriest'in downside'ı var. Çoğu zaman Soulpriest'in board'da bulunması senin kendini heal'lemene engel olduğu için problem yaratabiliyor. Aynı şekilde shadow form. Bunlar hero power'ı değiştiren kartlar. Bunda ise hem 2/3'lük bir token söz konusu (stat açısından Soulpriest'in 4/5 olması gerekirdi karşılaştırsaydık) hem de hero power'ı değiştirmiyor, genişletiyor. Gerçekten saçmalıyorlar diyorum. Daha önce kaç ay internal testing sonrası çıkarmışlardı bu kartları, şimdi aceleye getiriyorlar. Her hafta patch'lerler bu gidişle ve oyunun içini boşaltıyorlar, I.WIN kartları getiriyorlar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Bence harika kartlar getiriyorlar oyun çok daha eğlenceli olacak. Teşekkürler blizzard (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 oha yanliz hunter birde dmg yemeden ok atarsa cok op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 öffffffffffff bu control warrior alt seviyelerde leş gibi mi, ben mi beceremiyorum acaba ya. huntard ve zoo'lar gözü kapalı yeniyo, paladin dude'lar ile yeniyor, devamlı da bunlar geliyo karşıma. 5 win questi var 4 win alabildim 8 veya 9 oyunda, bi de uzun sürüyor oyunlar bayıyorum. pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 lord jaraxxus cikti pack ten cok keyifli oynamasi sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 sabonis said: öffffffffffff bu control warrior alt seviyelerde leş gibi mi, ben mi beceremiyorum acaba ya. huntard ve zoo'lar gözü kapalı yeniyo, paladin dude'lar ile yeniyor, devamlı da bunlar geliyo karşıma. 5 win questi var 4 win alabildim 8 veya 9 oyunda, bi de uzun sürüyor oyunlar bayıyorum. pffff rank 15'e kadar sürüyo o zoo / aggro hunterlar, o yüzden güzel bi priest deck yap kendine, rank 15 ve sonrasına handlock / control warrior / freeze mage karışımıyla devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 JrStorMesT said: sabonis said: öffffffffffff bu control warrior alt seviyelerde leş gibi mi, ben mi beceremiyorum acaba ya. huntard ve zoo'lar gözü kapalı yeniyo, paladin dude'lar ile yeniyor, devamlı da bunlar geliyo karşıma. 5 win questi var 4 win alabildim 8 veya 9 oyunda, bi de uzun sürüyor oyunlar bayıyorum. pffff rank 15'e kadar sürüyo o zoo / aggro hunterlar, o yüzden güzel bi priest deck yap kendine, rank 15 ve sonrasına handlock / control warrior / freeze mage karışımıyla devam et. gayet rank 10'da üst üste 5 kere zoo-hunter geldi ya. sırf quest için play mode'da oynuyorum, aslında biraz druid ve zoo ile rank 5-6'ya falan çıkıp aggro furyasını atlatmak lazım. atlatmak derken, oralarda da gayet fazla ama 8-15 aralığındaki kadar fazla değil. druid çok güzel eziyo bu ikisini de valla... keşke hep druid quest'i gelse, öle oynaya oynaya legendary olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/138/1/635526875408215414.png 3 mana için fazla iyi gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Cok riskli bir kart bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 nerubian eggleri patlatmak icin iste direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 sende vere vere en etkisiz örneği verdin :) Niye heba ediyim direk patlatarak... overwhelming,totem ve türevleri kartlarla patlatırım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 undetaker loot hoarder leper gnome mad scientest açılan hunterlar için ilaç gibi kart tabi elinde tirion varken topdeck bunu çekersen kötü o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 undertaker yakında 1/1 olucak bence, eğer hunterlar bu kadar başarılı gitmeye devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Masticore said: sende vere vere en etkisiz örneği verdin :) Niye heba ediyim direk patlatarak... overwhelming,totem ve türevleri kartlarla patlatırım daha iyi. kart paladin kartı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bu çalışmamı size adıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar