k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 her 11-12 winlik runda legendary çıkıyor demiyorum zaten o da normal pack açmaya göre düşük ihtimalli. zaten en başta o yüzden hedefiniz legendary ise direk pack açın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 hurafe bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 sensin hurafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Abi arenadayken oyundan çıkınca kaldığımız yerden devam ediyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Eet retire falan yapma direk menuye don Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Afasdfa çok pis tokatlıyorlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 k1nJo said: resmi bir açıklama var mı bilmiyorum; arenayı ne kadar iyi yaparsanız reward olarak gelen packten legendary çıkma şansı daha da artıyor gibime geliyor benim. 3-4 legendary 11-12 winle gelen packlerden çıktı. onun haricindekiler de goldla aldıklarımdan. bu dediğin doğru. arena loading ekranında yazıyor bazen, ne kadar üst üste kazanırsan gelecek kartın değerinin şans oranı o derece artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 orda ödül sayısından bahsediyor olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 12 yaşında rng tartışan çocuklar gibi ahaha önce şunu yap arkada şu siteyi aç şans artıyor panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 of fakirler yine doluşmuş. erkek gibi 8x40 pack alın kafanız raat olsun.. asdf (hayatımda ödediğin en boş 1000 lira olabilir şu oyuna verdiğim paralar..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Türk kızın teki 1000 pack almıştı videosu vardı hatta, tüm legendaryleri vs. golden craftladı etti. Top kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 gerçekten hurafe baya, ben 1 win le golden deathwing açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 1 winle gelen detwing bi ise yaramaz. ise yarar durumda gelmez, elin kart dolu, board control sendeyken gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 priestlerı küçümsememek lazım ya. şampiyonun 1 canı 2 kartı kaldı ve artistik olsun diye tek canı kalmış haunted creeper a hex attım. adam alexstrasza çıkardı, utanmadı bir de benim loathebi indirdi. sonraki el lightspawn+inner fire+divine spirit atıp oyunu aldı. millete ne kartlar geliyor ben oyun başında 2 kristallik gelse seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Certhas said: k1nJo said: resmi bir açıklama var mı bilmiyorum; arenayı ne kadar iyi yaparsanız reward olarak gelen packten legendary çıkma şansı daha da artıyor gibime geliyor benim. 3-4 legendary 11-12 winle gelen packlerden çıktı. onun haricindekiler de goldla aldıklarımdan. bu dediğin doğru. arena loading ekranında yazıyor bazen, ne kadar üst üste kazanırsan gelecek kartın değerinin şans oranı o derece artıyor. Diyelim 12 win yaptin ödüller içinde kart çıkarsa evet onun leg. olma şansını arttırıyorsun ama pack-pack'tir. Pack'den ne cıkarşa sansına... Pack'ler için sıralama diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Bugün karşıma gelen hunterların hepsinin turn 1 undertaker turn 2 mad scientist turn 3 animal companion gibi bir perfect curve'e sahip olması karşıma gelen adamların şansı mı benim şanssızlığım mı anlamadım giti valla arka arkaya 6 oyun kaybettim 4ü hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Bir soru. Basic questleri falan bitirdim, sadece ranked hunter oynuyorum şuan. 2 tane pack açtım sadece o da başta, 1000 goldum falan var. Rank 17-18 takılıyorum ve dediğim gibi sadece hunter oynuyorum diğerleri lvl 10 falan. (Hunter lvl 21) Yukarıda da sormuştum da, goldları harcamadan yeni exp mi beklemeliyim yoksa nax girmeli miyim? Arena ya hiç girmedim, basic card lar ile arena yapmalı mıyım yoksa ranked mi devam etmeliyim? edit: sormamın sebebi manyak manyak deckli adamlar geliyor karşıma eziliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 dreagloth said: gerçekten hurafe baya, ben 1 win le golden deathwing açtım ne alaka yahu, ben win ile doğru orantılı olarak şansı artıyor diyorum; sen gelmişsin 1 winlik packten leg açtım diyorsun sanki ben mümkün değil demişim gibi. sen bari verme şöyle cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 sipeyskeyk said: Bir soru. Basic questleri falan bitirdim, sadece ranked hunter oynuyorum şuan. 2 tane pack açtım sadece o da başta, 1000 goldum falan var. Rank 17-18 takılıyorum ve dediğim gibi sadece hunter oynuyorum diğerleri lvl 10 falan. (Hunter lvl 21) Yukarıda da sormuştum da, goldları harcamadan yeni exp mi beklemeliyim yoksa nax girmeli miyim? Arena ya hiç girmedim, basic card lar ile arena yapmalı mıyım yoksa ranked mi devam etmeliyim? edit: sormamın sebebi manyak manyak deckli adamlar geliyor karşıma eziliyorum :) arenada sahip olduğun kartların hiç bi önemi yok. 30 defa random kart getiriyor sana üçer tane, birini seçip decki öyle kuruyorsun. daha önce açtığın basic kartlardan ya da packlerden çıkanlardan gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 k1nJo said: dreagloth said: gerçekten hurafe baya, ben 1 win le golden deathwing açtım ne alaka yahu, ben win ile doğru orantılı olarak şansı artıyor diyorum; sen gelmişsin 1 winlik packten leg açtım diyorsun sanki ben mümkün değil demişim gibi. sen bari verme şöyle cevaplar. düşününce saçma olmuş gerçekten :) ama yinede hurafe, 12 win aldığında 5 reward geldiği için, onlardan biri belki leg falan olabilir ama pack ten leg çıkma şansıyla alakası yok, apck açma olayı kendi için rng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 peki arena rewardlarında bazen kart çıkıyo, gold veya düz, onların leg olma şansı var mı? hiç denk geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 tamam kendi içinde rng, her win sayısı için farklı yüzdelerle yazılımı yapılmıştır içereceği kartların ne var ki. @JrStorMesT var evet 8 win ve yukarısında var hatta listenin sağ tarafındakilerden bi tane geliyor işte random reward olarak. 6 win ve sonrasında da 2. bir random reward şansın var. ballının önde gideniysen 8 win ve sonrasında 2 tane leg çıkması bile mümkün yani. http://hearthstone.gamepedia.com/Arena#Table Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 hearthstone early concept resimleriymiş http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/6/982/b3ph3tgccaaejas.jpg http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/6/981/b3pgp2pcmaapt3t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 arenada archemage geldi mage e. Kafasina vuruyorum herkesin fireball la sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 http://m4.wayin.us/1pni89kyygbt29iv43j43z0x4rkfgrj-full.png uu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar