Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple September 9 event

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Tüm üniteyi sadece kolda iri bir saat boyutunda yapsalar keşke, ama şu an teli de yanında taşımak zorundasın ekstradan. Seçenek olarak olmalı en azından, her şeyi yapamaz ufacık ekranda ama seçenek sunulmalı.

2015'te bileğimde günde 16 saat boyunca birşey takılı tutacaksam best thing since sliced bread filan olmalı, burada öyle birşey göremedim ama gene milyar satıp endüstri standardı olur kesin.

yeter artık beynimizin içine taksınlar bitsin bu eziyet. yollasın nsa'e ne düşünüyoruz ne yapıyoruz herşeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
xaty said:

orc_lord said:

Yalnız etkinlikte ne kadar uzun sürdü neredeyse 2 saat olacak. Ne tanıttılar :P

samsung'un yolunda devam etmişler, bi de gugıl wallet koymuşlar.

Ya bu alana Sony ve Samsung'dan sonra en geç girenlerden birisi oldular. Android Wear tarafında olanlara farklı olarak haritalar, Siri ve arkadaşına çizim / kalp atışı gönderme gibi ufak detaylarla farklılaşarak üzerine koymuşlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

kucuk yeni model tanitmadilar sadece yoksa gene devam 5s ile 4 inch kategorisi.
onumuzdeki sene buyuk ihtimal yeni bir 4inch gelecektir.
acikcasi 5s zaten oldukca yeterli kendi olculerinde hatta en iyi gene.
ios ciddi cok basarili.

5s şu anki 4s fiyatına inerse direk ona geçerim, ama ne kadar sürede iner acaba? 5le arasında az fark var ama parmak izi olayı çok güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

350 dolar gayet uygun, tabi buraya gelişi daha da artacak. Görüntü olarak benim gördüğüm kadarıyla gayet everyday kullanıma uygun, takım elbiseyle de kullanılabilir gibi gözüküyor. Dediğim gibi saate 300 lira verip saat aldığını düşünen manlinglere pahalı gelebilir ama saat dediğin şey zaten ucuz bir aksesuar değil. Hem saat alıyorsun o paraya hem de gerçekten çok güzel kolaylıklar sağlıyor.

Ben puanımı şimdilik iyi veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...