applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 3 melyor + kdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 1-1.1k olur işte saat telefonla totalde 4k'a fln gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Yalnız etkinlikte ne kadar uzun sürdü neredeyse 2 saat olacak. Ne tanıttılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 oha süper bi app fikri geldi aklıma watch için developerlar öm den iletişime geçin. kimse yapmadan yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Alıcammmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 U2 HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE https://static.visplash.com/i/bono-kahkahayi-basti-552819.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 "Tatar Ramazan" said: Tüm üniteyi sadece kolda iri bir saat boyutunda yapsalar keşke, ama şu an teli de yanında taşımak zorundasın ekstradan. Seçenek olarak olmalı en azından, her şeyi yapamaz ufacık ekranda ama seçenek sunulmalı. 2015'te bileğimde günde 16 saat boyunca birşey takılı tutacaksam best thing since sliced bread filan olmalı, burada öyle birşey göremedim ama gene milyar satıp endüstri standardı olur kesin. yeter artık beynimizin içine taksınlar bitsin bu eziyet. yollasın nsa'e ne düşünüyoruz ne yapıyoruz herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bono ne alaka asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 orc_lord said: Yalnız etkinlikte ne kadar uzun sürdü neredeyse 2 saat olacak. Ne tanıttılar :P samsung'un yolunda devam etmişler, bi de gugıl wallet koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 4 mu? Pikiig... Bakalim kac tane belediye otobusunde gorucez insanlarin elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 xaty said: orc_lord said: Yalnız etkinlikte ne kadar uzun sürdü neredeyse 2 saat olacak. Ne tanıttılar :P samsung'un yolunda devam etmişler, bi de gugıl wallet koymuşlar. Ya bu alana Sony ve Samsung'dan sonra en geç girenlerden birisi oldular. Android Wear tarafında olanlara farklı olarak haritalar, Siri ve arkadaşına çizim / kalp atışı gönderme gibi ufak detaylarla farklılaşarak üzerine koymuşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 kucuk yeni model tanitmadilar sadece yoksa gene devam 5s ile 4 inch kategorisi. onumuzdeki sene buyuk ihtimal yeni bir 4inch gelecektir. acikcasi 5s zaten oldukca yeterli kendi olculerinde hatta en iyi gene. ios ciddi cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 İos tabiki cok iyi, zaten fiyatlar buna dayanarak bu kadar ucmus vaziyette. 5s her turlu yeterli su telefonu kucultene kadar. 6s daha bomba olur bilemem ama 5s hala kral gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 4 inch lazım bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 moto 360 design da agzina vurdu apple in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 "Zen master of software and hardware" http://www.myfacewhen.net/uploads/5043-cringe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Gladmir said: moto 360 design da agzina vurdu apple in. lg watch r daha iyi bence. apple'dan da o tip bişi bekliodum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Kanuni said: kucuk yeni model tanitmadilar sadece yoksa gene devam 5s ile 4 inch kategorisi. onumuzdeki sene buyuk ihtimal yeni bir 4inch gelecektir. acikcasi 5s zaten oldukca yeterli kendi olculerinde hatta en iyi gene. ios ciddi cok basarili. 5s şu anki 4s fiyatına inerse direk ona geçerim, ama ne kadar sürede iner acaba? 5le arasında az fark var ama parmak izi olayı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Bmw alip kapisini iwatch la acmak istiyorum. Tesekkurler. Viskimi buzsuz, kadinimi donsuz severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 saatim yoktu gerisi tamam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Esh said: Bmw alip kapisini iwatch la acmak istiyorum. Tesekkurler. Viskimi buzsuz, kadinimi donsuz severim hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 350 dolar gayet uygun, tabi buraya gelişi daha da artacak. Görüntü olarak benim gördüğüm kadarıyla gayet everyday kullanıma uygun, takım elbiseyle de kullanılabilir gibi gözüküyor. Dediğim gibi saate 300 lira verip saat aldığını düşünen manlinglere pahalı gelebilir ama saat dediğin şey zaten ucuz bir aksesuar değil. Hem saat alıyorsun o paraya hem de gerçekten çok güzel kolaylıklar sağlıyor. Ben puanımı şimdilik iyi veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Kaan tamam abi ezme milleti sdgsdf Herkes bir iwc bir brietling alamiyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Bi dakka ya Onlari ben de alamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar