Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoe Quinn Olayları ve GamerGate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SVU bokunu çıkarmış olayın, direk radikal terörist yapmış gamer'ları. Gang-rape'i live streamlayıp 2 pistol'le polislerle çatışıyorlar dizide, öyle diyim.
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Laurelincim şu obsidianın trans jokelu twitter geyiğin aydınlatsana bize. İnanılmaz bi shitstorm dönüyor, bu kadar basit bişey için beklenmeyecek kadar fazla hem de. Hayır ben offending bişi de göremedim orda, bizim fark etmediğimiz bi publication stunt falan mı var arkasında, LGBT community gerçekten rahatsız mı bu olaydan yoksa sesi çok çıkan münferit bi grup mu var?

pic related

http://i.imgur.com/TJWxsFt.png

Off bide killallmen diye twitır şeysi varmış. Allahım nasıl bi bait yiyorum ben https://twitter.com/hashtag/KillAllMen?src=hash
Mesaj tarihi:
axedice said:

Laurelincim şu obsidianın trans jokelu twitter geyiğin aydınlatsana bize. İnanılmaz bi shitstorm dönüyor, bu kadar basit bişey için beklenmeyecek kadar fazla hem de. Hayır ben offending bişi de göremedim orda, bizim fark etmediğimiz bi publication stunt falan mı var arkasında, LGBT community gerçekten rahatsız mı bu olaydan yoksa sesi çok çıkan münferit bi grup mu var?

pic related

http://i.imgur.com/TJWxsFt.png

Off bide killallmen diye twitır şeysi varmış. Allahım nasıl bi bait yiyorum ben https://twitter.com/hashtag/KillAllMen?src=hash

klasik SJW tepkisi işte, internetten dunyayı değiştiricekler ve insanalrın beyinlerini bir geecede yıkıycaklar vs vs

disclosure problemli bir konu zaten, pre-operative olanları direk dışında tutuyorum cunki onların zerre hakkı yok boyle birşeyi saklamaya ama post-op olan ve ozellıkle stealth olan trans kadınalr için buyuk bir paradoks bu.

surec zaten zor ve ınsanların cogu aptal, degısımınde hıcbırsey belı olmasın dıye tonla para dokuyorsun, ses fılan hersey tamam, amelıyatın cılesını cekıyorsun. yetmıyormus gıbı stealth ıcın oncekı hayatının butubn ızlerını sılıyorsun, arkadaslarını, aileni, yasadıgın sehrı herseyı gerıde bırakıyrosun sırf o "trans" kımlıgı ustune yapısmasın dıye ve hayaline kavuşup herkese kendini gercek cinsiyetinle kabul ettiriyorsun.

sonra aşık oluyorsun veya ciddi bir ilişki istiyorsun ve sorun dıkılıyor tepene. trans gecmısını soylesen butun emeklerın bosa gıdıcek, kendını outlıycan ve kurdugun hayat mahvolucak. otekı yandan kımlıgını saklarsan coook buyuk bşr konuda yalan soylemiş olucan partnerine ve erkeklerde ozellıkle bu konuda oguzven eksıklıg ıodlugun hayatını tehlıkeye atıcan. durust bır ılıskı olmıycak en başta

cevabı olmıyan bir soru disclosure ve gerçekten çözmesi cok zor.

benim stealth sansım yoktuveya gormedım kendımde, vazgecemıycegım kadar cok fazla kurdugum bagım vardı ve kalbimden gecsede mantıgım kabul etmedi o yuzden acık kımlıgımle gezıyorum. beni gercek kimliğimle kabul etmeyen yıgınla insan var yuzume gulseler ve ıyı davransalarda, cogunluk için her zaman biyolojik cinsiyetim geçerlş olucak ve asla "gercek" gormıycekler beni, sahte, yaoay, ruh hastası vs vs. paketin parçası bu, oturup sabaha kadar aglayıp sızlansam dunya ve insanların dusuncelerı ben istedim diye şekil almıycak. o zaman yapıcak tek sey kalıyor oda omurga sahibi olup kalın bir deri edinmek, kalkanlara tam guc vermek, umursamamak

acık trans kımlıgı ıle twitterda sosyal savas veren birinşn bundan rahatsız olması ise ayrı absurd, bın yıllık saka hani şu yeni bişiyde yok, klişe olmuş bir durum. arkasında gaye aramak, komplo kurmak, protesto cıglıkları vs vs aptallıgın onde gıdenı zaten. bu kıyametlerı koparanalrda hep tumblr special snowflakeler ve transtrenderlar nedense. bir kimlik edinip yapışıyorlar her zamankı gibi ve victim complex uzerınden ılgıcekme cabaları. coguda bunların vazgecıp gerı donen tıpler fılan. internet aktivizmi leş bir olay zaten ozellıkle lgbt camiası ve parantez için de trans camiası. kabul gormek şstşyorsanız aglayıp sızlanmak yerıne duzgun hayatlar yaşayın, guzel ornekler ortaya koyun ve insanların fikirlerini zırlıyarak değil bıraktıgınız izlenimle değiştirin. altın kural bu zaten.

destek komunıtelerinden birinde birisi şu olay için çok guzel ozet yaptı "muslumanalrdan sonra trollemesi en kolay olan kitle translar" diye.

edit:camia leş demişken gercekten leşler, dun gece kucuk bi test yaptım ve sırf operatif statumu ve doktorumu kıskanıp cekemdıklerinden bir geçmiş olsun yazmayı, mesaj atmayı gectim like bile çok goren, zamanında yoldas geyıklerıne girmiş butun bu tipleri temizledim listemden. butun guruplardanda cıktım ve sahane bir temizlik oldu, newsfeed de socjus seviyesi sıfıra indi direk ohh. uzak dursun hepsi bu saatten sonra
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

cevabı olmıyan bir soru disclosure ve gerçekten çözmesi cok zor.

Doğrusu dürüst olmak diye düşünüyorum. Böyle bir durumda yalan söyleyen de söylenen de olmak istemezdim.

Esas sorun hangi aşamada söyleneceği. Tanışılan her insana "Merhaba, adım Ayşe, ben eskiden erkektim" şeklinde bir cümle söylenemez elbette.
Mesaj tarihi:
benimde kaydıgım seçenek o zaten ama stealth için kasanlarıda anlıyorum çunki kendine sıfırdankurdugu hayat mafoluyor direk işler ters giderse. yeniden başka şehre taşınıp sıfırdanmı başlıycak yani. bu yuzden ilişkilerden uzak duran ve yanlızlıgı tercih eden insanlar biliyorum. iki ucu boklu degnek. soyledigin kişinin gidip yaymıycagını bilsen hiç sorun yokta işte...

bide ilk tanışmadamı soylenmeli yoksa sonramıda gene tartısmalı konu, bir ilişki yatırımı oluyor, duygusal bşr yatırım oluyor sonucta ve iideal zamanı bulmakta zor, çok erken guvenemezsin zaten ama geç olursada bu defa iki tarafında kaybettigi zaman var

uffffff

keşke daha kolay olsa şu işler ama mevcut teknoloji ve insan gelişmişliği ile bu kadar anca.
Mesaj tarihi:
Bence bunu "söylemek zorunda olmak" gibi bir durum olmamalı.
Yani sevgilim bana eskiden erkek olduğunu söylemese ona "nasıl bunu daha önce söylemezsin" diye sinirlenmem. Ama böyle bir olayı benden sakladığı/saklamak zorunda hissettiği, bana o kadar güvenmediği için epey üzülürüm.

Şimdi şöyle bir durum var.
İlişkiler fling'den sonraki seviyeye geçtiğinde yavaş yavaş açılan bariyerler ve anlatılan hikayeler oluyor. Geçmişte yaşadıkların, yaptığın hatalar, yaşadığın trajik olaylar. Nihayetinde bunların tümü senin kimliğini, benliğini şekillendiren şeyler. Bunları karşı tarafın bilmesinde fayda var çünkü bazı durumlarda, karşı tarafın tepkilerini değiştirebilme özelliği taşıyorlar. "Hmm bu herifin zamanında geçirdiği böyle bi travma var, o travmanın etkisiyle böyle davranıyor yoksa su katılmamış bi sığır olduğu için değil" diye düşünmesine olanak sağlıyorsun. Hatta yine bundan hareketle, tedavi olmana da yardımcı oluyor böyle konularda kendini açmak.

Bu bağlamda "ben eskiden seninle aynı cinsiyettendim" demek de benzer bir durum. Nasıl dün tanıştığın insana "bebek ben çocukken annem babam ayrıldı, babam beni dövdü, okulda bully'lendim bu yüzden özgüven ve yalnızlık sorunlarım var" diye anlatmıyorsan bunu da anlatmak zorunda değilsin. Bu tip şeyleri anlatabilmek için ilişkinin belli bi aşamaya kadar olgunlaşması gerekiyor.

Nihayetinde şöyle bi durum da var.
Bugün Laurelin bana gelse "Benim eskiden adım Samet'ti" dese oldu iyi günler diyip dönüp arkamı gidebilirim ama bunu belli bi zaman sonra söylese "İsterse Mevlüt olsun yine de süper bi insan" diyip hiç sorun teşkil etmeden hayatıma kaldığı yerden devam ederim.

Bunu "kabullenmek" ya da "reddetmek" sadece insanın psikolojik ve kimlik durumuyla alakalı değil, genetik bir conundrum da söz konusu. Evet onbin yıl önce de kendi bedeninin içine hapsedildiğini düşünen insanlar vardı ya da hermafroditler ancak post-op'lar, hormon tedavileri daha çok yeni. Tüm bunların arasından karşıdakinin ruhunu görmek ve esas o ruha aşık olduğunu anlamak için belli bi süreç lazım.
  • Yeni Oluştur...