Livered Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Lotr evrenin daha yenecek çok kaymagı var. Yalnız hobbiti 3 film yapan eleman güç yüzüklerine dairi kaç film yapar benim merakım orada şu an . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 sonunda istinye imax'de tam ortadan izledim yayıla yayıla. başından sonuna eğlendim, hiç bitmesin istedim, millet bide tatava yapmış yok şöyle uzatmışlar, yok böyle şey etmişler. tamam belki ilk 2 film için öyle de şu filmde başından sonuna sürükleyiciydi. bağladıkları yer battı herhalde insanlara. mutsuzluk elementlerine insan dememek gerek aslında asdad, bazıları cidden mutsuz olmayı hedef gütmüş hayatta. 5 saat olsa 5 saat izlerdim valla. 1 dakika sıkılmadım. 1 dakika artık bitsin demedim. yok zaten başka böyle fantasy settingli gelen kaliteli film, olanı öpüp başa koymak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 istinya park imax biraz rahatlamış mı yoğunluk açısından? yani bileti aynı gün mü buldun yoksa daha önceden mi aldın? bingildak said: sonunda istinye imax'de tam ortadan izledim yayıla yayıla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 pazar satışa açılır açılmaz girdim, baya bilet satılmıştı. üniversiteli işsiz gençlerimiz siteyi kamplıyor asdasd. zaten salondaki saç uzunluğunun ortalaması 35 cm'di erkeklerde. metal ruhunu hissettim salonda böyle bir göğsümü kabardı. yeni jenerasyonu tebrik ediyorum, hepsinin yanında bıcır kızlar vardı. yüzüklerin efendisi antalya'da ilk defa vizyona girdiğini hatırlıyorum da, salonda 200 varsa 200 tanesi erkekti. raid var invite at desen en az 3 tane MC raidi çıkardı salondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Silmarillion falan çekilmeyecek. Tolkiengiller katiyen vermiyorlar haklarını. Bu film ile LotR evreninin beyazperdede sonuna geldik. Ancak 2073 yılında lisans hakkı kalkınca çekerler artık. Yaşarsak görürüz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 wet dream onlar 3-4 sene gecsin bakalim tolkien jr'in torununa gemicik lazim olacak daha herkesin bir fiyati var o silmarilyon cekilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hobbit ten 3 film çıkartan adam silmarillion dan 10-15 film çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ne 10 15 i abi onun kararini verdik gecen sayfada disneye saticaz animasyon olacak en az 10 sezonu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 pattisliborek said: Silmarillion falan çekilmeyecek. Tolkiengiller katiyen vermiyorlar haklarını. Bu film ile LotR evreninin beyazperdede sonuna geldik. Ancak 2073 yılında lisans hakkı kalkınca çekerler artık. Yaşarsak görürüz sdf. Telif hakları ölümden yüz yıl sonra değil, yetmiş yıl, hatta bazı ülkelerde elli yıl sonra bitiyor. Mesela bundan dokuz sene sonra Kanada'da, Sauron's Revenge diye bir film yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 pattisliborek said: Silmarillion falan çekilmeyecek. Tolkiengiller katiyen vermiyorlar haklarını. Bu film ile LotR evreninin beyazperdede sonuna geldik. Ancak 2073 yılında lisans hakkı kalkınca çekerler artık. Yaşarsak görürüz sdf. Hepsi hikaye, çekildiği zaman daha büyük ilgi görsün diye şu an çekilmesi imkansızmış gibi bir ortam yaratıyolar 3-4 yıl sonra "AMAN TANRIM TOLKİLER FİKİR DEĞİŞTİRDİİ, EFSANE GERİ DÖNÜYOR HADİ SİNEMALARA ! !" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 christopher 90 yasinda adam ya. mahkemelik hatta galiba new line ile. satsa da silmarillon cekilmez ama. bir kere ian reyiz cok yasli. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 aynen çekilmez dediklerine bakmayın peter jackson ilk üçleme bittiği zaman bir daha öldürseler böyle bir işe girmem diyordu. ne oldu üstüne bir 3 tane daha çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 imamizer said: silmarionopdfjs çekmesinler abi yeter orta dünya. bi sürü çekilecek şey var. otur driztti çek, ravenloftu çek, belgariad'ı çek. osbir çek :D this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Genel olarak beğendim. Spoyla Fili midir Kili midir, Tauriel e yazan cüce öldüğünde nedense sesli güldüm. Thorim in ayağından yukarı spike ı sokunca Azog beni yine tutmasın mı bir gülme? Biraz garip karşılandım büyük ihtimalle gavur ellerde ama ne yapayım, iyilerin perfect çekmediği filmleri özlemişim sanırım. Yalnız ikinci filmde Gandalf ın karşısına çıkan disko Sauron ile yeterince dalga geçilmemiş olacak ki bir daha aynı efekti dayamışlar. Kınadım kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 abi ben de sauron karşılaşmasından sonra gandalf yorgun düşüyor da tavşanlarla gidiyor ya, orada bi planda asasıyla arabada oturuyo orada kahkaha patlattım minik. çok komik gözüküyodu lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 quixef said: Spoyla Yalnız ikinci filmde Gandalf ın karşısına çıkan disko Sauron ile yeterince dalga geçilmemiş olacak ki bir daha aynı efekti dayamışlar. buna ben kahkalarla gülmüştümm filmde..."aaaa fractal sauronn " diyerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 sauronception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Robert_Poche said: imamizer said: silmarionopdfjs çekmesinler abi yeter orta dünya. bi sürü çekilecek şey var. otur driztti çek, ravenloftu çek, belgariad'ı çek. osbir çek :D this drizzt aslında tam hollywood rezilliklerine de sahip oluyor ilerledikçe, böyle sonradan bozdu da demeyiz zaten otomatik bozacağı için sdfsdafsd ilk iki üçlemeyi adam gibi çeksinler zaten yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 drizzt serisinin sadece ilk 3 kitabı cekilecek desinler zaten kafadan gişe rekoru geliyor. üstüne birde işi eline yüzüne bulaştırmayacak biri çeksin gişe rekorunu garantiler. ama bence bu seriyi warcraft sonrasına saklıyorlar. o bi yayınlansın tutsun gişede, hemen bir sazan firma atlar çekelim drizzt diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Death gate cycle'ı çekseler kendimden geçerim ya...Oyuncular bile hazır. Al koy joaquin phoenix'i haplo yerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 orlando bloomdan iyi drizzt olur aslında tam eblek surat sevimli mi sevimli elf gözlerimizde alışık onu elf elf gezmesine. 2 de vücut çalışır zenci kaslı gezer ekranda kızları titretir profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Yeni hype Warcraft filmi bakalım. Iyi olursa 3'leme 5'leme Allah ne verdiyse gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 scorch said: orlando bloomdan iyi drizzt olur aslında tam eblek surat sevimli mi sevimli elf gözlerimizde alışık onu elf elf gezmesine. 2 de vücut çalışır zenci kaslı gezer ekranda kızları titretir profit ya aslında drizzti çoktan çektiler de biz anlamadık. http://www.imdb.com/title/tt0134847/?ref_=fn_al_tt_1 http://www.imdb.com/title/tt0296572/?ref_=tt_rec_tt http://www.imdb.com/title/tt1411250/?ref_=tt_rec_tt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 zaman çarkını dizi yapsınlar ömür boyu izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 RamsesII said: Death gate cycle'ı çekseler kendimden geçerim ya...Oyuncular bile hazır. Al koy joaquin phoenix'i haplo yerine... olabilir aslında ama daha tanınmamış biri olmasını tercih ederim ya alfred yerine de age of 2 monk'u gibi bi adam koyucan işte sdf nexus lord'u da javier bardem olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar