Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Bu arada o 260kg falan lbs olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 leg press'in diğerlerinden çok daha yüksek olması normal bu arada, en kolay, en yüksek ağırlığa çıkılan hareketlerden biri. üstüne bir de yanlış falan yapıyorlar, yanlış yaparak ağırlık daha da artabiliyor falan. makineden makineye de değişiyor bir de. o yüzden makinede yapılan şeylere çok önem vermiyorum ben. 60 kg benchpress yapması bile baya ciddi bişe ya. ben 4 ay üst üste gittiğimde 50 kiloya çıkmıştım anca çıkıp aaa rakamlar pound diyormuş yarın :P - 80 kg squat - 4 tekrar çıkmıştı (36 kilo) - 70 kg deadlift - 6 tekrar (32 kilo) - 60 kg bench - 7 tekrar (27 kilo) - 260 kg leg press - 7 tekrar (118 kilo) pound ise bench falan çok az oluyor ya. 1 senedir spora giden biri 27'den fazla bench fazlasıyla rahat yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 RamsesII said: Valla durum cerrahi operasyon isteyecek gibiyse kolay gelsin... kardeş muhteşem yorumların için çok saol vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Bence kg değildir. Ayı gibi adamlar görüyorum ben 40kg ile kol çalışmıyorlar fnfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 27 dedigin zaten barin kendisi lan asdf. sen kiskandigin icin oyle geliyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Sikko bar 8-10kg arası, olympic bar da 12kg olması lazım. Ağırlıklar normal gibi görünüyor. Leg press machine de hareketli makara falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Şu başlıklarda steroid kürleri ve diyet paylaşımları beklerdim. Anadrol mü, Oxandrin mi ? Yoksa merdiven altı varoş spor salonlarının tercihi olan Danabol mü ? yoksa ucuza kaçmak için http://www.getraws.com/domestic-testosterone-enanthate-p-146.html ham alıp kendiniz mi hazırlıyorsunuz ? Forumda kullanıcılar var ama kürlerini söylemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Fever kullanicaksa kesinlikle anavar. Diger adi girl steroid zaten, kadinlarda cok daha efektif. 8 haftalik anavar cycle sonrasi ucar gidersin Anavar erkekte direk meme yapiyor bir de. Ox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Red said: Bence kg değildir. Ayı gibi adamlar görüyorum ben 40kg ile kol çalışmıyorlar fnfk 40 kilo ile kol çalışan bulamazsın zaten, bulursun da baya nadir. 30 kilo falan çok ciddi bi rakam mesela random gym'e giden bir insan için. benchpress kol diil zira. major chest ve minor arka koldan oluşuyor. ağırlığı kadar bench mesela güzel bir hedef oluyor genelde düzenli spora gidenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 deadwoll said: Sikko bar 8-10kg arası, olympic bar da 12kg olması lazım. Ağırlıklar normal gibi görünüyor. Leg press machine de hareketli makara falan olabilir. olimpik 20'dir ama tr'de sanırım 8 ile 20 arası değişiyor random baya. bütün barlarını 20 yaparsan ilk kez gelen insanlar falan çalışamaz mesela. o yüzden aynı spor salonunda bile farklı barlar oluyor falan. barların üstünde yazmıyor ağırlık falan (veya ben görmedim). saçma sapan olaylar. bari yazsa barların üstünde de, ne ağırlık kaldırdığımı bileydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Olimpik 20ymis evet. Ben neden 12 olarak hatirliyor acaba. Olimpik barlar pahali bayagi. O yuzden spor salonlari 1 3 olimpik bar alip gerisini tirt barlarla dolduruyor. Bir de ben ilk spor salona gitmeye basladigim yillarda (2005) olimpik bar falan bilmiyorduk hic. Gerci gittigim yerde corap ya da ciplak ayakla antreman yapip elimizden pas yikiyorduk cikarken de skfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 feverfeverray said: - 80 kg squat - 4 tekrar çıkmıştı - 70 kg deadlift - 6 tekrar - 60 kg bench - 7 tekrar o nasil oluyor lan ahsgskah boyle bi big3 orani tarihte yok olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 calısınca olujyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 feverfeverray said: yani 15 kilodan bahsetmiyoruz 40 kilo verdim, 18 kilo daha verecegim fazla deri miktarini dusun :/ bu fazla deriyi ketoyla + intermittent fasting ile yaktıgını söyleyenler var cerrahi olaylara girmeden bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 drcanciftci takip edilesi instagramdan baya iyi seyler paylasiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 sakin olun olm yanlış yazmışım ben kim benchte 60 kim lbs değil olimpik barlar dahil bizdekiler 20 kg de 60 olmaması gerekiyor onun barla beraber 30 ve 40 arasında max. önceki mesajımda da demişim zaten 40 üstüne çıkamam diye. leg press baya basit bu arada. sabonun dediği gibi 70 kg deadlift de elini barla bağlayınca oluyo, bench hariç hepsinin videosu var bende sfsf. bench çok çünkü 60 neymiç yav, onu kanıtlayamam. da diğerleri dediğim gibi kg. bu arada bunlar çalıştığım en yüksek ağırlıklar her gün böyle çalışmıyorum onu da belirteyim uzun süredir ağır bile çalışmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Badinin jargonu bençte kaç basıyon olduğundan geri kalanlar tırışka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=-BOrvoKt-So düz donlardan, şıngırdaklı donlara geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 benchten nefret ediyorum. O yüzden dumbell press favorimdir. Yat benche ayarla tak ağırlıkları kaldır indir. Sıra bekleyen 2 adam, araya gireyim mi bıdı bıdı. Ağırlık değişir gene takarsın vs. aq tak çıkar yapmak daha yorucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paparnoz sen hayırdır bu steroid işlerine takmışsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 @Axedice çok ilgi çekici ve enteresan anabolik steroidlerin etkileri. Hemen hemen bodybuilding ile uğraşan çoğu kişi kullanıyor (arkadaşların konuşmalarından etkilendim). Hazır spor konusu var kullananlarda bilgilendirir diye düşünüyorum. Yeni çıkan steroidler, steroidleri dengeleyici ilaçlarda vücut geliştirmenin önemli parçaları. Yani konu vücut geliştirme ama steroid'ten hiç bahsedilmemiş halbuki bu sporu profesyonel olarak yapıp kullanmayan insan sayısı çok az. Türkiye'de çok dengesiz bir şekilde kullanılıyor, bilinçli tüketen çok az, yer altından dönen devasa bir piyasası var. Arada şöyle kürlere denk geliyorum. https://www.youtube.com/watch?v=S_xJJYGamtw&t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Sequoya sor en son kasıklarında bim sosis ya da salatalık oluşuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Profesyoneller konuşsun abi bu devirde yutup videosu ile gidip vücuda ilaç mi sokulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 adam o kadar şey kullanmış ama gayet default bir vücut o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Nasi default lan sdg Default vücut tanimin bu mu, turkiye de bi bak etrqfina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar