aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 dalga mi geciyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Shshhhss pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 escape mi daha kötü yoksa sabah kahvaltısına dondurulmuş meyve ve starbucks kahve koyan amerikalılar mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 biraz da benim vucudumu gelistirsenize 1 aydir gyme gidemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 goldbären said: 68'de fazla ki, bu kadar gelmişken 55 falan ol. yoksa evde kalırsın tebrikler bu arada, sakın bu kadar gelmişken pes etme. taarih ilk fırsatta tekrar yemeğe sarılan obez hikayeleriyle dolu... Kişi kendinden bilSİFLAİSDLİASDKFGŞSKFMGÇÖSDJLFKJsdlKJF 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 bu intermittent fastinge alıştıktan sonra cok eziyet angarya geliyo yemek işleri ya. 1 aydır normal yiyorum, sürekli aç gibi göze batıyo resmen, bayram mayram birazda koyverdim tatlı işlerini dün sabah tekrar başladım , etlede aram bozuldu kaç aydır hoşuma gitmiyo artık sebze kuru meyve falan iyice guruya baglıycam bu sefer galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Ben skinny fatte siktir ettim kilo vermeyi, daha da yağlanırım kilo alayım bari dedim. 65 lerden falan 72 ye çıktım. Çokta yağlanmadım valla. 75 e geleyim sonra bi daha zayıflamayı denicem, öbür türlü incecik kalıyordum yağda gitmiyordu çok. Böyle en azından daha iyi görünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 65 ne erkek adama yakisiyor mu, 72 iyi kaslandikca daha da artabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Hehe 175 boyum abi çokta kasmaya gerek yok 75 iyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Shawn Rhoden Mr Olympia olmuş, of Phil için üzüldüm valla. Rekora ramak kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 hook grip parmagimi acitmak disinda ise yaramadi, posturum de bozuyor griple ugrasayim bilmemne yapayim derken, gecen 8 yerine 2 tekrar yapip biraktim biraz daha sacmalarsam belimi sakatlayacagimi dusunup agirligi %70'e falan dusurup 5'er saniye bekleterek grip mi kasayim ne yapayim ise yarar mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Scalanova said: Shawn Rhoden Mr Olympia olmuş, of Phil için üzüldüm valla. Rekora ramak kalmıştı. fazla dötü kalkmıştı, iyi oldu. ki rhoden de ezmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Fly said: hook grip parmagimi acitmak disinda ise yaramadi, posturum de bozuyor griple ugrasayim bilmemne yapayim derken, gecen 8 yerine 2 tekrar yapip biraktim biraz daha sacmalarsam belimi sakatlayacagimi dusunup agirligi %70'e falan dusurup 5'er saniye bekleterek grip mi kasayim ne yapayim ise yarar mi ? chalk(magnezyum tozu) kullanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 komik duracak diye denemedim acikcasi, alt tarafi cifter plate'in az ustu etrafi toza bulamadan azicik surup gecebilecegim bisey varsa deneyebilirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 ben de benzer durumdayım 3. tekrardan sonra iyice ellerim terlemiş oluyor ve açılıyorlar tutamıyorum barı sıkıca. Bu yüzden chalk kullanmayı düşünüyorum ama işte klasik bro salonu olduğu için gittigim yer ben de çekiniyorum chalk kullanmaya https://www.gymholix.com/urun/mp-250ml-liquid-chalk-sivi-magnezyum şöyle bir alternatifi var ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Daha iyi verim alabileceğim set tavsiyeniz var mi ya. 3x10 veya 4x10 yapıyorum Ilk iki set 35 kilo ile yapiosam son set 42 yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 postür ve skolyoz problemleri için yüzmeye baslamak istiyorum ama en son 10 yaşında teknikli sitilli yüzme dersi aldım ve şimdi gideceğim yerde öyle bir ders vs. yok. Kendim halledebilir miyim teknik işini acaba ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 edersin ben kendim öğrenidm youtube'da milyon video var. iron man'e veya benzeri bi yarışa fln girmeyeceksen youtube'dan çok güzel öğrenirsin, ki girceksen bile binlerce video var tip veren deniz vs havuz farkını anlatan ordaki trickleri anlatan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 arkadaşlar salona başladım ayın 5'inde. 15 gün kardiyo gittik. şimdi ağırlıklara başladık ama gelin görün ki bu ağrılar beni mahvedecek. günlük hayatımın içine etti. hiçbir yerimi kaldıramıyorum. nasıl geçireceğim bu ağrıları bilen var mı acaba? elimden geldiğince de çalışma sonrası esneme vs yapıyorum. ama olmuyor yani. bir de hangi protein tozunu alayım karar veremedim. f/p olarak satışı olan bir ürün varsa tavsiyelendirin beni lütfen. toz işine girmek durumundayım bu arada çünkü zayıfım ve yeme içme alışkanlıklarım çok kötü. asla düzenli yiyemiyorum ve yeterli beslenemiyorum. aminoasit gerekli mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 f/p klinik deneylerden geçmiş legit en ucuz olanı kas ağrısı kötü birşey değil fakat günlük hayatını yok ediyorsa kas gevşetici ya da ot günlük en az 5k kalori cheers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 yeme içme alışkanlıkların kötüyse vucut nasıl gelişecek ki önce onları düzelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 fresia said: yeme içme alışkanlıkların kötüyse vucut nasıl gelişecek ki önce onları düzelt şuna hiç katılmıyorum, alkol olmadığı sürece farkı belli seviyeye kadar hissedilemicek kadar az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Kaç gün olduki ağırlığa başlayalı? Kaç gün dinlendin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 pazartesi çarşamba ve cuma gidiyordum ama cumayı atladım birazdan gideceğim salona. her gün farklı kas grubuna odaklanıyoruz. ama iş her zaman kollarda bitiyor en çok da kollarım ağrıyor. alkol işi çok ender bende hatta iki aydır içmiyorum diyebilirim. ama şu yeme olayı çok fena yememek kolay da yemek çok zor geliyor bana. sabah sabah 4 yumurta yiyemem mesela. toz için şu iyi midir mesela: https://www.besinmarket.com.tr/optimum-gold-standard-whey-2270-gr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Yani pazartesi gittin çarşamba gittin cuma gitmedin toplam 2 gün. 2 antreman sonra geçer. Ağrıyor diye yapmazsan daha uzun sürer ağrının geçmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar