ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 O nasıl fitness salonu lan dip sehpası yok :/ http://urun.n11.com/mekik-sehpasi/pasifik-dip-sehpasi-P93134103 Bu linki ver alsınlar amk. Ya da git bi sanayi sitesine 4 te 1 fiyatına yaptırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 güç ve büyüme farklı ya ben mesela karbı kestim deficit kalorideyim incline benchte 120kg bastım 6 tekrar yardımsız bulkda zor yapıodum rahat yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ayrica sandalyelerde dipi gordugumde weird out olup tabi kapattim. kendinize bunu yapmayin dipophobia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Abi siz ne zamandan beri spor yapıyorsunuz? En mükemmel çalışma testonun had safhada olduğu zamanlarda bile senelik alabileceğiniz kas kütlesi maxı belli öyle zart diye insan kaslanmaz çok büyük beklentiler içinde olmayın. Zamana bırakın bak güçleniyormuşsun ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ad3m said: O nasıl fitness salonu lan dip sehpası yok :/ http://urun.n11.com/mekik-sehpasi/pasifik-dip-sehpasi-P93134103 Bu linki ver alsınlar amk. Ya da git bi sanayi sitesine 4 te 1 fiyatına yaptırırsın. Fitness değil, boks salonu abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Ha pardon kafam karıştı portatif olanı Tr de bulman çok zor üstte verdiğim tiplerde var ama çok para istiyorlar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 inclined mı declined push up mı ne birisi istediğin meminto bölgesini çalıştırıyodur illa ki onları dene olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Abi incline push-up alt göğse vuruyor ama çok etkili değil.Dips kadar değil en azından. Peki jimnastik halkası alsam, bunu salondaki barfiks ağacına (boydan boya kaplı :)) assam, o şekilde dips yapsam nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 incline üste ve omuzlara decline alta vurur ama decline push aşırı kolay olduğu için 200 tekrar falan yapman lazım dslkfhsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Abi ring dipsin chair dipsten pek farkı yok. O kadar zaman sonra dips yapacaksan büyük sakatlık geç kafadan gerek yok. push-up varyasyonlarıyla takıl ayrıca sarkıklıktan dem vurdun jinekomasti mi neydi ondan olmayasın? Ya da yağdır? bunları dips fixlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Şu incline decline falan farkı görülecek kadar etki yapıyor mudur ya, ben sanmıyorum. Hani 2 yarışmacı arasında belki görürsün farkı da. Bi incline/decline yapan haftada 3 amatör kıvamda spor yapan adam ile saf düz bench yapan adam arasında fark görür müyüz yani? Bana görmeyiz gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 incline uzun vadede etki eder gerekli sayılır ki çoğu güç sporcusu bile assist antremanı olarak yapıyor, decline ı gereksiz görüyorum yapan pro var mıdır pek görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Abi bench press yok gittiğim yerde, biraz sikko bi salon kaldığım otelin salonu ama dumbell larla 15 liklerle press giriyorum, kollar da 10 12.5 kullanıyorum. Şimdi size göre bu ağırlıklar belki komik ama benim kollarım 32 bilemedin 33 cm. Yanımda 35 36 cm kolu olan adamda benle aynı ağırlığa giriyor mesela. Öyle vücuttan moment alıp sallamıyorum da kolları bildiğin düzgünce yapıyorum. Göğüste aynı şekilde, arka kol sırt falan hepsinde kendimden daha iri adamlarla yakın ağırlıklara giriyorum 68 kiloyum ama. İt gibi de et yiyorum o konuda da sıkıntı yok. Heralde genetik artık diyorum, uzun kas kısa kas falan muhabbetlerine yoruyorum biraz da. Eskiden yaptığım calisthenics falan bu noktaya getirdi yapımı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ad3m said: Abi ring dipsin chair dipsten pek farkı yok. O kadar zaman sonra dips yapacaksan büyük sakatlık geç kafadan gerek yok. push-up varyasyonlarıyla takıl ayrıca sarkıklıktan dem vurdun jinekomasti mi neydi ondan olmayasın? Ya da yağdır? bunları dips fixlemez. KOndisyonum var abi, sorun olacağını sanmam dipsin.8-9 tekrar çıkar en azından. Yağ var zaten de jinekomasti olduğumu zannetmiyorum, kadın memesi gibi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Gittiğin salonun sahibini kafala yer varsa aldır bi tane :D Ya da yarı yarıya girin sahduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Akhlaur said: Abi bench press yok gittiğim yerde, biraz sikko bi salon kaldığım otelin salonu ama dumbell larla 15 liklerle press giriyorum, kollar da 10 12.5 kullanıyorum. Şimdi size göre bu ağırlıklar belki komik ama benim kollarım 32 bilemedin 33 cm. Yanımda 35 36 cm kolu olan adamda benle aynı ağırlığa giriyor mesela. Öyle vücuttan moment alıp sallamıyorum da kolları bildiğin düzgünce yapıyorum. Göğüste aynı şekilde, arka kol sırt falan hepsinde kendimden daha iri adamlarla yakın ağırlıklara giriyorum 68 kiloyum ama. İt gibi de et yiyorum o konuda da sıkıntı yok. Heralde genetik artık diyorum, uzun kas kısa kas falan muhabbetlerine yoruyorum biraz da. Eskiden yaptığım calisthenics falan bu noktaya getirdi yapımı heralde. Cevabı kendin vermişsin abi işte 68 kilosun. İnsanların bulk/cut yapmasının bir sebebi var. Yaşasın yemek yemek mottosu ile hareket etmen lazım uzunca bir süre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ne bulk yapılır var ya o kilo ile :) ben ilk başladığımda 90'a yakındım, sonra 73'e kadar indim, ondan sonra temiz beslenerek 85.5 kiloya ulaştım( en son dün tartıldım). bu dediğim olay geçen nisan mayıstan itibaren oldu. çok yakın bir arkadaşım hem fitness model, hem genetik antrenor, hem de bir fitness dergisinde editör, ben de yakasına yapışıp sürekli güncel beslenme, antrenman programlarımı yazdırıyorum. sağolsun çok etkisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Akhlaur said: Abi bench press yok gittiğim yerde, biraz sikko bi salon kaldığım otelin salonu ama dumbell larla 15 liklerle press giriyorum, kollar da 10 12.5 kullanıyorum. Şimdi size göre bu ağırlıklar belki komik ama benim kollarım 32 bilemedin 33 cm. Yanımda 35 36 cm kolu olan adamda benle aynı ağırlığa giriyor mesela. Öyle vücuttan moment alıp sallamıyorum da kolları bildiğin düzgünce yapıyorum. Göğüste aynı şekilde, arka kol sırt falan hepsinde kendimden daha iri adamlarla yakın ağırlıklara giriyorum 68 kiloyum ama. İt gibi de et yiyorum o konuda da sıkıntı yok. Heralde genetik artık diyorum, uzun kas kısa kas falan muhabbetlerine yoruyorum biraz da. Eskiden yaptığım calisthenics falan bu noktaya getirdi yapımı heralde. Volume ne kadar kaç set, tekrar yapıyorsun. Bir de zayıfmışsın yağlı olsan belki kurtarırdı o yağlar ne kadar deficitte olduğuna göre. zayıf birinin kalorik olarak %10 surplusta takılmasında fayda olabilir. Alınan kalori miktarı, proteinden daha önemli steroid filan kullanmıyorsan asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 çok yiyorum kilo alamıyorum diyen insanlar çok yemediklerinin farkında olmuyorlar genelde. kaynak kendim. kalori hesabı yapın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Yok ben baya çok yiyorum. Bende belde yağ var o yüzden beslenmemi de çok sıkı yapıyorum, kaloriye dikkat ediyorum aşmamaya çalışıyorum. Bir yandan yağ yakıp bir yandan kilo almaya çalıştığım için zor oluyor farkındayım ama işte 4 ayda falan sadece şekillenme var, çok az bi hacimlenme var. O biraz moral bozuyor. O konuda zaten tili saolsun yazıyorum düzenli olarak ama çoook uzun bi süreç olacak benim için işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 senin yapman gereken 2500 kalori falan yiyip büyüyüp sonra 2 ay diet ile spora devam edip cutting yapıp 8 kilo falan vermek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Abi ben göbekten kurtulmak istiyordum çok acil. Önceliğim oydu, çirkin bir vaziyet almıştı artık. Şu an biraz düzeldi, bu şekilde devam edersem en azından büyümesem de göbek gidecek 6 aya falan diye avutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 15 kilo işi olmamış ya gene crossfite mi girdin naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Akhlaur said: Abi ben güçleniyorum ama büyümüyorum o niye ? Yani çok büyümek istemiyorum çok şikayetim yokta biraz büyüyeyim en azından çok zor büyüyorum ya. Ağırlık arttırıyorum saçma sapan bi şekilde fiziğimle alakasız ağır girebiliyorum şu an ama büyümüyorum. Çok az yani. Şekilleniyorum falan, kaslar belirginleşiyor ama ölçüm yaptığımda aynı. Yeterince dinlendirmiyorsan kasları ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 tiLi said: 15 kilo işi olmamış ya gene crossfite mi girdin naptın Abi salonda ağırlık yok asdasd. Tatilim bitsin de 1 aya son updateleri vericem. Yani aslında dinlendiriyorum ya. Bölgesel giriyorum haftada 5 gün falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar