zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 hhmmmpppss ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Vingthor said: forearm icin bu sikmali hedeler var ya onlardan aldim ne yapilir forearm icin bilmiyorum incecik hala yeni telefon al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Vingthor said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Goering said: Vingthor said: forearm icin bu sikmali hedeler var ya onlardan aldim ne yapilir forearm icin bilmiyorum incecik hala yeni telefon al main telefonu kopek yedi. altlayim. almicam telefon. burda butun sirketler telefon veriyo das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 forearm için şurdakileri yapmaya başladım ben buraya yazdığımdan beri, kısa süre oldu ama işe yarıyor gibi https://www.youtube.com/watch?v=Llsud90BNU8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Sorieno said: Adam psuh-up challenge yapsam sakatlanır mıyım diyor. Her gün pus-up yapsan en fazla yorulursun, recover edemezsin vücudun kaldırmaz, patates olursun yatarsın. Ama sakatlanamazsın herhangi bir bodyweight egzersiz ile. Yanlış form konusu başka bir konu, yanlış formda otururken de sakatlanabilirsin, bunu tartışıyor değilim ben. Bu olay tam doğru değil. Tamam katılıyorum recover süresi olayına fakat tecrübe ile söyleyebilirim ki progress oluyor. Ben zamanında 1 yıl boyunca hergün 100 pull up yaptım ve en zayıf olan sırtım şuanda en güçlü bölgem. Hem antreman öncesi 50 pull up hem sonrası 50 pull up yapıyordum(pull/push/leg artık neyse antremanım farketmeksizin). Off günlerim de evde 100 pull up + 50 push up yapıyordum. Pull up'lar toplamda 100 oluyordu, set başına değil tabi. Tabi şuan da max 14-15 tane çıkıyor bir seferde(full motion) o ayrı sdfg current score: deadlift 180x1, bench 120x1, squat / (diz problemi) leg press 350x5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Progress edemezsin demediydim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 burdan görüp kullandığım bir websayfası vardı, insan vücudundan kası seçiyordun hangi hareketlerin onu çalıştırdığını söylüyordu. o tarz bir site bilen var mı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 http://www.exrx.net/Lists/MMale.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 tıklayamıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Evet pipi var linkimde dikkatli olun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Pipiye tikladim da, nasi gelişip buyuyecegini bulamadim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 ad3m said: http://www.exrx.net/Lists/MMale.html ahahha adem pipi koymak için fırsat kollamışsın resmen. google->images-> MALAFATTE GRANDE yazıp arasaydın bari de açlığını giderseydin direk :) ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Ayıcık o kadar uzaksın ki sağlıklı hayata hayatında exrx duymaman şaşırtmadı ama o espri offff ki ne off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 hiç aşağılar rpsi yapma hoşuna gitti sağda solda kahve içen plazacıları eleştirirken kullanacaksın biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Tekrar yakaladın beni. Lanet olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 casein hakkinda ne dusunuyorsunuz? gecen sene kullanirken cok faydasini gormustum fakat bu sene okudum tutkal gibi hic icmeyin diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 faydasini girduysen ise yariyor demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 µh said: burdan görüp kullandığım bir websayfası vardı, insan vücudundan kası seçiyordun hangi hareketlerin onu çalıştırdığını söylüyordu. o tarz bir site bilen var mı güzel https://musclewiki.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 protein tozundan belirgin bi fayda görebilmek için vegan falan olmak lazım ya ben rahat edeyim diye bi de tadı için içiyorum resmen fdgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 veganlar ihtiyac duyduklari gibi beslenip iyi kaslanabilirler. iyice hayvan ve hayvansal urunlere gomulmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 veganların ihtiyac duyduğu şey et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 veganlara beyin lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Bu Ağırsağlam'daki çocuklardan bir tanesi 1 ay falan vegan beslendiydi. ÇOK yemem gerekti her şeyden diyordu. Zıcmaktan bitap düşmüş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 diete başladım mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar