axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 O dombili halinde 10 kiloyu kaldıramıyor olayı da yalan hepsi yalan.. ALLAH BELASINI VERSİN BU VİDYOYU KOYANIN
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 yine de çok mantıklı bi hareket yapıp, önce genç hâlini çekeceklerken plânı beğenmiyip önce yaşlı/şişman hâlini çekmek istemiş işte kendisi. film bittiğinde şişman olarak kalıp kilo vermeye motivasyonu olmaz diye üşenmeyip bunu yapıyor adam. motivasyon önemli aga.
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 axedice said: O dombili halinde 10 kiloyu kaldıramıyor olayı da yalan hepsi yalan.. ALLAH BELASINI VERSİN BU VİDYOYU KOYANIN agddvbjvcd bugun bitek sen güldurdun beni abi:(
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 başka bir train videosunda anlatıyordu bunu. adam hayatı boyunca fitmiş. bu film de egzersiz ve beslenme alışkanlıklarını değiştirip kilo almak zorunda olması yaptığı en zor şey diye anlatıyordu.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 arkdaşlar çok hızlı sorayım, Kefir whey protein ile benzerlik taşıyan bir besin midir, bu konuda bişeyler duyan var mıdır
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 kefir dediğiniz fermente süt değil mi ya
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 deniyor ki işte Kefirde kazein olsada whey miktarı da iyi hem evde yapılınca doğal ve taze
µh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ön kol geliştirmek için nasıl bir yol izlemem lazım ya, kol günlerine fazladan hareket koymak yerine bacak günü falan mı çalışayım? önerdiğiniz hareket var mı bir de?
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 200 pushups a day challengeina basladim bugun, sabah 5*20 aksam 5*20 yapmayi planliyorum bakalim nasil olacak Gereksiz yuk de olabilir tabii bb yapan adam icin, vucut nasil tepki verecek acaba?
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 yırtma da kaslarını :d her gün olması sıkıntılı
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 hiç bişi olmasa bile bişey yapmış olursun. yap cevap ise burada https://www.reddit.com/r/bodyweightfitness/comments/2t18hi/to_everyone_doing_a_pushupsquatplankwhatever/?st=J2F9SS99&sh=c4f91ce3
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Hic bisi olmaz, sakatlik mi olmaz yoksa bir ise yaramaz mi? Okuyim linki
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Bodyweight ile sakatlık olmaz, push up'ta ne sakatlığı. Ama ağır çalışıp her gün antrenman için iyi recovery garantisi lazım.
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 3'te 3 gidiyorum, bugun antrenman ertesi baya bir zorladi, hem yeni baslamisim hem yorgunluk bundan daha zoru olmaz diye dusunuyorum, belki yarin sabahki?
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Şınavı yanlış çekiyorsa dirseklerini alır eline, bir şey olmazı o. Bir de belini sakatlayabilir core'u sıkı tutmaz da belini salarsa.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Sorieno said: Bodyweight ile sakatlık olmaz, push up'ta ne sakatlığı. Ama ağır çalışıp her gün antrenman için iyi recovery garantisi lazım. lol. ahahahhahahhhahahahahahah abi komiksiniz. dikkatli olun saka bi yana. ilk olarak rotator cuff injury olabilir mesela. fazla zorlanma hissederseniz cok da zorlamadan durun. bir sonraki seferde zaten arttirirsiniz.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Allah insana taşıyamayacağı bodyweight'i vermez. - Ali Testoster-on Suresi
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 haci bak, burada trollemek benim gorevim. onu ben layiki ile yerine getiriyorum. ama yanlis bilgi vermeyin. kendi vucut agirligin altinda da sakatlanirsin. bileklerinin ve elinin formasyonu onemli. yere tam duz bas avucunu. bi suru tuto var zaten. bakmissindir. cok tukendigin yerde atiyorum son sette bittiysen, knee push-up'a gec oyle tamamla. ama bitsin, surekli olsun ve devam etsin. surekli olmasi onemli zaten. atiyorum 5gun yaptin, sakatlandin 5gun yapmadin.. bir manasi yok.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Adam psuh-up challenge yapsam sakatlanır mıyım diyor. Her gün pus-up yapsan en fazla yorulursun, recover edemezsin vücudun kaldırmaz, patates olursun yatarsın. Ama sakatlanamazsın herhangi bir bodyweight egzersiz ile. Yanlış form konusu başka bir konu, yanlış formda otururken de sakatlanabilirsin, bunu tartışıyor değilim ben.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ... yani sakatlanilabilir. durumun iyi degilse, isinmamissan karindan fitik bile olursun.
µh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 çift haneli kiloya düştüm sonunda gg 15 verdim, 10 daha vermek istiyorum, amaç 10% altı body fatle 85-90 kilo. boyum 1.86
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 µh said: çift haneli kiloya düştüm sonunda gg 15 verdim, 10 daha vermek istiyorum, amaç 10% altı body fatle 85-90 kilo. boyum 1.86 Nası verdin kardesim?Ben de uğraşıyorum. 2-2,5 ayda 11,5 kg verebildim.
Öne çıkan mesajlar