samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 yok la kuzenim crosscu değil hardcore badici tr ve dünya şampiyonluğu falan var bir şeylerde ama ne onlar bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Istanbul avrupa yakasinda bi arkadasim lisansli egitmen. Ozel ders isteyeni yonlendireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 noyan eğitsin işte seni senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 hmms enerjileri de yutariz idman sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Proteinli enerji mi bahs ettiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ofkors sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 bu adam neden turuncu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Havuç diyeti hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 fondoten de var suratta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 fazla zengin olunca beyazlıktan orange'a kaçıyor ten rengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Aluriel said: noyan eğitsin işte seni senko Aldım valla antrenör lisansımı. Hayattaki tek sertifikam ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 reddit recommended routine diye bi programa başladım. bir süredir yapıyorum bunu. gym'e gitmeyen/gidemeyen/üşenen arkadaşlara öneririm.minimal ekipmanla ve evde yapılabiliyor. 1 saat - 1.5 saat arası sürüyor. şu özeti şu konusu https://www.reddit.com/r/bodyweightfitness/wiki/kb/recommended_routine şu da videolu özeti. https://www.youtube.com/watch?v=AB3HhP2GYk0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 cabiria said: reddit recommended routine diye bi programa başladım. bir süredir yapıyorum bunu. gym'e gitmeyen/gidemeyen/üşenen arkadaşlara öneririm.minimal ekipmanla ve evde yapılabiliyor. 1 saat - 1.5 saat arası sürüyor. 9 ayda; once elimden ameliyat gecirdim sonra apandistim patladi 3 hafta hastenede yattim. evde sadece 16kg kettlebell var. (ameliyattan once iki tarafla da snatch/clean falan yapabiliyordum) su an ikisini de yapamiyorum, ayrica baya kutle kaybettim. bir sekilde baslicam ama nasil olucak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 şu PPL olayına ne diyorsunuz https://www.reddit.com/r/Fitness/comments/37ylk5/a_linear_progression_based_ppl_program_for/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 iyi duruyo. deadliftte amrap tavsiye edilmez ama. form bozmadan amrap demiş, formuna çok hakim ve awareness checkleri geçebilcek biri olması zor beginnerın. haftada 1 set amrap deadlift ı ıh beğenmedim o kısmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 adfasdfafd adamlar kuran okuyor sanki la To start, a motivational quote: Errybody wanna be a bodybuilder, but nobody wanna lift this heavy-ass weight. Bismillah yerine gerzek bi motivational quote koy asdfsdfsdfsdf protein tikamis damarlari, beyne oksijen gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=4UlgXIL0-3g eski bi meme bu cahil kardeşim. bismillah yerine aint nuttin but a peanut diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ilk 3-5 ay yapmazdım ben bunu. yaptım daha önce ve sanırım sıkıntısı recovery ve çöp volume, verim alamadım(anectodal evidence) ilk str gainslerden sonra gideri var ama dediği hızda progression beklemem. yapanlar ne sıklıkta stall etmiş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 eski meme, yeni din farketmez. salakca nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 tamam sen o komiklik olsun diye konulmuş sözde quote'tan ne anladın ve salakça bulduğunu anlatırsan ben ikna olmaya açığım. o yazıyı yazan adam hadi çok leddit, komik olamamış da sen KİMSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Olm simidi eritmek çok zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 tiLi said: iyi duruyo. deadliftte amrap tavsiye edilmez ama. form bozmadan amrap demiş, formuna çok hakim ve awareness checkleri geçebilcek biri olması zor beginnerın. haftada 1 set amrap deadlift ı ıh beğenmedim o kısmını http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=149807833 buna ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 abi redditteki daha iyiydi. deadlifti 2x5/1x5+ yapıp AMRAPı abartmadan yaparsan olur bence. yani ilk 2 set 5 tekrarsa 3. set kendini öldürerek 8 çıkacaksa 6 yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 tiLi said: tamam sen o komiklik olsun diye konulmuş sözde quote'tan ne anladın ve salakça bulduğunu anlatırsan ben ikna olmaya açığım. o yazıyı yazan adam hadi çok leddit, komik olamamış da sen KİMSİN daha anlamadiysan sana neyini anlatmaya kasayim. lol bir de sen kimsin demissin, sana laf anlatmaya dahi cabalamayacak olanim. olm azicik beyni de calistirin, hep karin falan yetmiyor. anlayabileceginiz basitlige indirgenmis, komiklik olsun diye koyacagim bir quote vereyim hatta. don't skip brain day! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar