Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Ya o bi çözümde ön kolun da gelişmesi lazım bence. Bende çok zorlanıyorum bazen ama zayıfım abi ondan. Zorlandıkça gelişecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 O eller nasır tutup parçalanmadan gelişmez hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 üst fotodaki çözüm şaka zaten sanıyorum. kavrama kuvvetini artırmak gerekiyor ama o çok genetik bir olay ve geliştirmek çok zor maalesef. özellikle ince bileklilerin işi sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ince bilek dedin beni benden aldin zaten 1.50 boyunca 40 kilo kiz bilegi var. kiz saatleri bol geliyor oyle dusun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Sen zaten şirinlik için yaratılmışsın kas yapınca eğreti durur sende :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 dinleme bunları senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Senko olimpiyatlara katılmayacaksın sen sporuna devam et gelişecek onlar doğru işleri yaparsan.Hem kola kas yığılınca daha estetik oluyor ince bilek.Frank Zane motivasyon verir sana ona bak 3 saatte 1 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 "ince bilek kaslı olunca daha estetik oluyor" da yılların kandırmacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Zevks&Renks tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Stringray said: üst fotodaki çözüm şaka zaten sanıyorum. kavrama kuvvetini artırmak gerekiyor ama o çok genetik bir olay ve geliştirmek çok zor maalesef. özellikle ince bileklilerin işi sıkıntı. niye şaka olsun lifting strap diye bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Benim de bilekler çok çok ince, kaldırdığın ağırlığı baya etkiliyoru geçtim kol kaslanınca güzel falan durmuyor çok saçma fotoşoklu gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Forearm kasmazsan evet photoshop gibi durur.Estetik dediğin oran orantıyla gelir. Aman neyse tartışılan şeye gel amg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Calistikca kalinlasmayan tek sey var arkadaslar; orada sikinti yoksa problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Jaegerjaquez said: Stringray said: üst fotodaki çözüm şaka zaten sanıyorum. kavrama kuvvetini artırmak gerekiyor ama o çok genetik bir olay ve geliştirmek çok zor maalesef. özellikle ince bileklilerin işi sıkıntı. niye şaka olsun lifting strap diye bişi var bilek ağrısına çözüm değil ki abi, artı bileğini kesecek acıtacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 sanssizsansli said: Sen zaten şirinlik için yaratılmışsın kas yapınca eğreti durur sende :d haahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ister straps ile yapar ister strapssiz. adamın kendi öncelikleri önemli. kendi düşünceleriniz size göre mantık çerçevesi içerisinde diye herkes için fact olmuyor şu olaylarda. öylesine ahmakça yazılıyor ki şuraya, zaman zaman şurada dönen troll muhabbetlerimiz bile daha bir akılcı kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 birader adama bir şey empoze etmiyor kimse. senin gibi tipler çıkmasa arada konu sohbet muhabbet az troll gidiyor zaten eksik kalsan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 "şaka" yapmıştım. benim gibi tipler olarak çok üzgünüz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 burda bahsedilen ağrıların sebebi ön kolun güçsüz olması değil mi sebebi, strap taksa da gene olur gibi geliyor bana. öncelikle ön kol çalışması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Yav adam calissinngelisir on kolu da bilegi de. Eve de sik sik alsin. Bos zamanlarinda siksin dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Kavga etmeyin dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 deadwoll said: sik sik alsin. Bos zamanlarinda siksin dursun. Hepimiz için lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Strap tutamıyorum dediği için önerdim. Faydalı icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 bilek ağrısı falan görmedim ben ellerim açılıyo demiş daha fazla kaldırmak isteyipte elleri açıldığı için kaldıramıyosa strap takar kaldırır sonra ekstradan güçlendirmek için bileklerini hareket yapar yada yapmaz o apayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ^ This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar