Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üst fotodaki çözüm şaka zaten sanıyorum. kavrama kuvvetini artırmak gerekiyor ama o çok genetik bir olay ve geliştirmek çok zor maalesef. özellikle ince bileklilerin işi sıkıntı.
Mesaj tarihi:
Senko olimpiyatlara katılmayacaksın sen sporuna devam et gelişecek onlar doğru işleri yaparsan.Hem kola kas yığılınca daha estetik oluyor ince bilek.Frank Zane motivasyon verir sana ona bak 3 saatte 1 sdf
Mesaj tarihi:
Stringray said:

üst fotodaki çözüm şaka zaten sanıyorum. kavrama kuvvetini artırmak gerekiyor ama o çok genetik bir olay ve geliştirmek çok zor maalesef. özellikle ince bileklilerin işi sıkıntı.

niye şaka olsun lifting strap diye bişi var
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

Stringray said:

niye şaka olsun lifting strap diye bişi var

bilek ağrısına çözüm değil ki abi, artı bileğini kesecek acıtacak vs.
Mesaj tarihi:
ister straps ile yapar ister strapssiz.
adamın kendi öncelikleri önemli.

kendi düşünceleriniz size göre mantık çerçevesi içerisinde diye herkes için fact olmuyor şu olaylarda.

öylesine ahmakça yazılıyor ki şuraya, zaman zaman şurada dönen troll muhabbetlerimiz bile daha bir akılcı kalıyor.
Mesaj tarihi:
burda bahsedilen ağrıların sebebi ön kolun güçsüz olması değil mi sebebi, strap taksa da gene olur gibi geliyor bana. öncelikle ön kol çalışması lazım.
Mesaj tarihi:
bilek ağrısı falan görmedim ben ellerim açılıyo demiş daha fazla kaldırmak isteyipte elleri açıldığı için kaldıramıyosa strap takar kaldırır
sonra ekstradan güçlendirmek için bileklerini hareket yapar yada yapmaz o apayrı
  • Yeni Oluştur...