Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Birdman demeye gelmiştim. Haftasonuma anlam kattı film. Çok nadir filmde durdurup not alırım, bunda defter açık izlemek zorunda kaldım, yapılan göndermeler falan o kadar net ki. Yönetmenin bilindik çizgisinden farklı olduğunu 10dk olmadan anlıyorsunuz. Bu başta gerdi beni ama adam üstüne katarak akmaya devam ediyor.
Oscar verilmezse en iyi film dalında kapayıp gitsinler oscarı
Sosyal ağlarda paylaş

hobbit e gidebildim nihayet, filmin gereksizligini gectim ismini yanlis koymuslar. the battle of five armies +legolas olmaliymis >_<

legololz

kaykay kaydi, mamut surdu filan daha ileri gidemez diyordum ki ucurdu legolasi yaaa, o kadar salak ve komiktiki o sahne, direk precise movement kasti ve tersten tutup ates edip asagi atlamasi filan abov

cant get more stupid than this derken gene kontrollu bir sekilde trollun ustune dalis yapip mukemmel bir aci ile kuleyi yiktirmasi, coken yerden mario modunda kosmasi ve dusmanin kafasinda ninjalarin yapamadigi akrobasi hariketleri yapmasi vs vs offfff

allahtan baska film yok dicemde PJ bu, silmarillion filan cekip orayada koyar legololz u, melkorun omuzlarinda dans eder, orta dunyadan numenordakileri snipelar filan >_<

Sosyal ağlarda paylaş

güzel film olmuş. iki tarafı da anlatabilmişler ( vatanseverlik azcık daha ağır basmış ama olsun). amerikalıların her oyuna ne kadar çabuk kanıp gaza geldiklerinin başka bi versiyonu da yansıtılmış perdeye. savaş ortamı ve o tedirginlik de güzel aktarılmış. sıkılmadan izletti.

7/10

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...