KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 adam kendi kendine konuşuyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 progamer said: http://i.imgur.com/xs43l5E.jpg 10/10 aksiyon filmi birileri 4 birileri 10 vermis. rezil film her yonuyle begenmedim :( keanuda kosar adim nicholas cage 2 olmaya calisiyor sanirim. son filmleri berbat otesi. dingo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 white bird in a blizzard 1/10 keşke biri elini yüreğine koyup bu kadar kötü olduğunu söyleseymiş de izlemeseymişim. two night stand 10/10 çünkü güldürdü. evet bu kadar düşük beklentim. bi yukardakinin ne kadar tırt olduğunu anlayın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Birdman demeye gelmiştim. Haftasonuma anlam kattı film. Çok nadir filmde durdurup not alırım, bunda defter açık izlemek zorunda kaldım, yapılan göndermeler falan o kadar net ki. Yönetmenin bilindik çizgisinden farklı olduğunu 10dk olmadan anlıyorsunuz. Bu başta gerdi beni ama adam üstüne katarak akmaya devam ediyor. Oscar verilmezse en iyi film dalında kapayıp gitsinler oscarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Simdi izlemeye basliyorum. Kotu cikarsa ovenlerin evlerine olu baliklar gonderecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Before I Go to Sleep izledim, notum 7/10. Simdi de yataga dogru yoneliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 şu oscar'ı da alması beklenen leviathan'a gittim, hiç açmadı film yahu. Kötü demeyeceğim de sürükleyici olmadığını söyleyebilirim en azından. Bir de birçok şeyi fazla basitleştirmişler, ya da derinliğine ben yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 aynı sebepten boyhood u izledim dün, fena değildi, çok basit, düz ama baya tanıdık. Çocukların büyümesini izlemek çok keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hobbit e gidebildim nihayet, filmin gereksizligini gectim ismini yanlis koymuslar. the battle of five armies +legolas olmaliymis >_< legololz kaykay kaydi, mamut surdu filan daha ileri gidemez diyordum ki ucurdu legolasi yaaa, o kadar salak ve komiktiki o sahne, direk precise movement kasti ve tersten tutup ates edip asagi atlamasi filan abov cant get more stupid than this derken gene kontrollu bir sekilde trollun ustune dalis yapip mukemmel bir aci ile kuleyi yiktirmasi, coken yerden mario modunda kosmasi ve dusmanin kafasinda ninjalarin yapamadigi akrobasi hariketleri yapmasi vs vs offfff allahtan baska film yok dicemde PJ bu, silmarillion filan cekip orayada koyar legololz u, melkorun omuzlarinda dans eder, orta dunyadan numenordakileri snipelar filan >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Laurelin said: allahtan baska film yok dicemde PJ bu, silmarillion filan cekip orayada koyar legololz u, melkorun omuzlarinda dans eder, orta dunyadan numenordakileri snipelar filan >_< sesli güldüm şurda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 dracula untold 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Red john wick izle de puanlasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 çok iyi film olmuş ya. o gerginliği saniyesine kadar hissettirdi. özellikle şef müthiş oyunculuk çıkarmış. son konserdeki ziller de istanbul sdf. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://www.goygoycu.com/wp-content/uploads/2010/12/Umut-Sarikaya-Karikaturleri-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sdf iyiymiş de öyle değil abi:) bildiğin gurur kaynağı dünya çapında tanınması ve yer verilmesi hem türkiye adına hem de ermeni ustalar adına. üzerine çok konuşulur da uzatmaya gerek yok amaç 'uaah istanbul dedi lan?!' demek değil yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://www.movieposterdb.com/posters/13_03/2006/206634/l_206634_af29190c.jpg children of men (2006) klasik bir post apocalypse değil ama bugüne kadar seyrettiğim bütün post apocalypse ve boka sarmış gelecek filmlerinden çok daha iyi bir ortamı var. çoğiyi. seyredin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kzpmaza said: Red john wick izle de puanlasana john wick izlemiştim ben ya. 7-8 gibi bi puan verdim sanırım sdfs. expendables gibi leş özensiz show tv aksiyon filmlerine nazaran kaliteli shoot em up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 John Wick'e benden 6 çalışır. Güzel dıkşın, kötü plot. Köpek mevzusu değil bu arada kötü olan, geri kalanı kötü. Şahsen köpek intikamı alan hitman izlemek istedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 güzel film olmuş. iki tarafı da anlatabilmişler ( vatanseverlik azcık daha ağır basmış ama olsun). amerikalıların her oyuna ne kadar çabuk kanıp gaza geldiklerinin başka bi versiyonu da yansıtılmış perdeye. savaş ortamı ve o tedirginlik de güzel aktarılmış. sıkılmadan izletti. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 The Corporation 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bir iki cumle yaz ya merak ettim filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kzpmaza said: Bir iki cumle yaz ya merak ettim filmi Efendim normalde izlediklerim hakkında yazmak huyumdur ama alkol nedeniyle kafam biraz iyi eheh. Belgesel, şirketlerin nasıl dünyanın .mına koyduğunu anlatıyor kısaca. Sığ oldu idare edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 tamam tamam yeterli benim için, daha fazla yazma banlanma sebebin olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://i0.wp.com/areyouscreening.com/wp-content/uploads/2014/08/stonehearst-asylum-poster.jpg 8/10 shutter island tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Theory of Everything : Stephen Hawking'in hayatı, çok ama çok güzel. Kesinlikle öneririm. 10/10 http://media.senscritique.com/media/000008104570/source_big/Une_merveilleuse_histoire_du_temps.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar