Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Old Guard hoşmuş. Aksiyon, lore baymadı hiç. Bide Charlize ama film değilde dizi yapsalarmış çok daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 greyhound 7/10 tom hanks zaten bunun 6,5 puani, adami neye koysan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 aradan dereden çıkarıp buldum. fena değil, 3 engellinin penisleri doğrultusundaki yolculuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Bu kadar guzel bir filmi nasil gozden kacirmisim bilemedim,muthis 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 On 19.07.2020 at 15:43, miyaw33 dedi ki: Bu kadar guzel bir filmi nasil gozden kacirmisim bilemedim,muthis 9/10 en muhteşem karamizahlardan biridir Peter Sellers'ın hayat hikayesini anlatan filmde görmüştüm, ondan sorna izlemiştim. Muazzam ya muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 (düzenlendi) netflix'e gelmis. recep'ten iyi, karakomiklerden de iyi olabilir. ben "FRESH" diyorum, ozellikle kel eleman akmis. 6,5 / 10 Temmuz 26, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 On 22.07.2020 at 08:07, BiTcH_oFBaT dedi ki: en muhteşem karamizahlardan biridir Peter Sellers'ın hayat hikayesini anlatan filmde görmüştüm, ondan sorna izlemiştim. Muazzam ya muazzam ben en son üni1'deyken izlemiştim. bu ay sinema1001 sürekli gösteriyor sizde orada denk geldiniz kesin skadjfhasd ben de yine seyrettim üstüne 10 senelik daha tecrübe, bilgi birikimi vs. bindirerek ve bin kat daha çok zevk aldım. cidden bambaşka bir kara mizah. her izlediğinde daha da güzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 güzeldi ya bugün yine izledim. ne özlemişim 10/7 Spoiler pikachu, ilk sezonun opening lyricleri söylemeye başlayınca çok duygulandım. sonunu getirmedi ben mırıldandım you teach me i ll teach you, PO-KE-MONNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Blade Runner 2049. Tatilden dönerken otobüs ekranından izledim baktım şansı hak ediyor bugün adam akıllı oturup izledim. İlk filmdeki havayı yansıtmış diye klişelere girmek istemiyorum da cidden öyle. İnanılmaz bir teknolojik atılım meydana gelmesine rağmen crt ekranlar var mesela. Müzikleri Vangelis'in vasat bir kopyası. İlk filmdeki soru işaretlerini giderme anlamında başarılı olsa da chosen one ve Hz. İsa mevzularından artık gına geldi. 82'dekinin yanına yaklaşamaz bence 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 meh. Sam Mendes'in filmlerini sevmiyorum bunu seyredince onu fark ettim sdf. Çok güzeldi. Kitap gibi film. Hiç baymadan kitledi iki buçuk saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 (düzenlendi) ulan adam dunyanin en iyi topcusu olacakken, cok yanlis anlasilmis aslkdfjsalkdfj kendisi yaptirmis sanirim documentary'yi. 6/10 fb spoiler Spoiler bi dakka sozumu geri aldim, benim hafiza gitmis hehe. Ağustos 13, 2020 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 hemen izleyin, istifanizi basip izleyin, arabayi kenara cekip izleyin, 2 gun icinde olebilirsiniz fln, gozunuz acik gidersiniz. 9.9/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Biz izledik abi sen biraz geç kalmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 (düzenlendi) 75/100 baya iyi film, kenarda köşede kalmışlardan. ispanyadan berline gelmiş genç bi kız 4 sarhoş almanla unutulmaz bir gece yaşıyor Ağustos 13, 2020 cabiria tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 15 saat önce, reyou dedi ki: ulan adam dunyanin en iyi topcusu olacakken, cok yanlis anlasilmis aslkdfjsalkdfj kendisi yaptirmis sanirim documentary'yi. 6/10 fb spoiler İçeriği gizle bi dakka sozumu geri aldim, benim hafiza gitmis hehe. fener kısımlarından malzeme çıkarmış çok iyi de kesmişler adama söylemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 yayıncı kuruluş maç görüntüleri vermemiş. onun için fener kısmı çok kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 bugün bunu izledim, kamil gibi erteledim arkadaşımın çok ısrar etmesine rağmen neyse... şahane bişi çıktı bu çelenk olayının pıtısına kor yani. @goldbären sen de izle, bal sevmeyen ayı olmaz. Makedonya'da kalmış Arnavut Türkü arıcı bir ailenin hikayesini anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 izledim tabi ki. güzeldi baya. anaya babaya izletmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 aynen aklımdan direkt o geçti. anneme izletmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 anne sözcüğünün bu kadar artması da hayra alamet değil şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 analar ağlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 anneme izleteceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 (düzenlendi) Scanners. Cronenberg'in tarzını yansıtmaya başladığı 1981 yapımı film. Erken dönem Matrix işleri de var. Telefondan süper bilgisayara bağlanma gibi. 7.5/10 diyorum ben. Ekleme: Michael Ironside abimizden bahsetmeden olmaz. Adam bilimkurgu filmler için yaratılmış. Rol aldığı kötü bilimkurgu yapımı yok. Ağustos 27, 2020 Max Damage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar