sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Adam sana hadisten örnek verdi o derece imanlı bir delikanlı marvel konusunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 mcu bilerek yazdım o yüzden, detaylı yazılmış bile. onu koyacak olsam ilk üçe girerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Goering said: 8/10 2018 yabanci film oscar'i aday adayim. oyunculuklar ve sanat yonetimi efsane. zaten cannes'de en iyi oyuncu odulu'nu almis... DOGMAN (2018) Şunu bulamadım ya. Nerden izlediniz? Buraya ocakta geliyormuş, baktığım 1-2 arrrrrr yerinde de mevcut diil maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMjA3MjAzOTQxNF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTc5OTY1OTE@._V1_SY1000_CR0,0,631,1000_AL_.jpg gercek bir parliament pazar gecesi sinemasi. sonra da banyomu yapip yattim. https://www.youtube.com/watch?v=yHJJA902S6k 7/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Ya videoyu dinlemeden kulagimda calmaya basladi muzik mesajini okurken, ben de tam banymomu yapmistim :) tmi oldu ama cok mutlu oldum su posta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 yaaa :) pazar akşamı televizyonun başına toplanılırdı... soba yakılır, çaylar konulur, çerezler hazırlanılırdı... babam anneme çaylar soğuk diye kızar, bağırıp çağırmaya başlardı. annem cevap verince babam annemin üzerine yürürdü... annem dayak yemesin diye kardeşimle araya girerdik... babam eliyle boğazımı sıkıp yüzümü sobaya yapıştırırdı. annem mutfaktan bıçağı kaptığı gibi babama saplardı. sonra hastanede barışır odadaki 33 ekran televizyonda parliament sinema kulübünün filmini izlerdik. hey gidi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Mına koyım ne güzel günlerdi yaaa , hüzünlendim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Ayı ailesi vardı. Ne ara büyüdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Genelde batman veriyordu nfmf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 sanssizsansli said: Adam sana hadisten örnek verdi o derece imanlı bir delikanlı marvel konusunda :D bugün de peygamberleri ölmüş allah rahmet eylesin. sempatik adamdı ama ben de severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Tinker Tailor Soldier Spy Ne izledim lan ben? Film bitene kadar hiç bir şey anlamadım resmen kapasitem yetmedi. Oyuncular hatrına 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Çok iyi filmdi halbuki, İstanbul'u da en iyi yansıtan yabancı filmdir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 razzRaziel said: Goering said: 8/10 2018 yabanci film oscar'i aday adayim. oyunculuklar ve sanat yonetimi efsane. zaten cannes'de en iyi oyuncu odulu'nu almis... DOGMAN (2018) (tu) iyi film. altyazı bulamadım :( var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Overlord 7/10 Nazi, 2.dünya savaşı, zombi. daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 5.5/10 eski film kadar ne vurucu ne de sürükleyici şimdiki kitleye göre ayar çekmişler. Eh işte bir film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Sunset Boulevard (1950) en kult hollywood filmlerinden biri, ayni zamanda hollywood ozelestirisi...film noir, billy wilder filmi, izlemediyseniz izleyin. izlediyseniz de criterion remastered olarak tekrar izleyin :) azicik ufkunuz genislesin. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 copry said: altyazı bulamadım :( var mıdır ? turkce ceviri icin girisim bile olmamis daha :( ingilizce var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 ingilizce altyazı da süper kötü bu arada. bazı cümleler tarzanca. ne demek istediğini genel konudan çıkarıyorsun sadece. olm o kadar oscar aday adayı yapmışsınız filmi, bluray'e bi tane düzgün ingilizce altyazı koymamışsınız. şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 evet, ingilizce altyazi da kotu ve film diyalog uzerine kurulu :) aday adayi secmisler ztn coktan ben okumamisim https://www.turkcealtyazi.org/haberler/sinema/italyanin-oscar-adayi-dogman-oldu-47170 sorrentino filmiymis, buraya baska bir filmini koymustum "The Great Beauty". yabanci oscari almisti o da 2012'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Saeros said: yaaa :) pazar akşamı televizyonun başına toplanılırdı... soba yakılır, çaylar konulur, çerezler hazırlanılırdı... babam anneme çaylar soğuk diye kızar, bağırıp çağırmaya başlardı. annem cevap verince babam annemin üzerine yürürdü... annem dayak yemesin diye kardeşimle araya girerdik... babam eliyle boğazımı sıkıp yüzümü sobaya yapıştırırdı. annem mutfaktan bıçağı kaptığı gibi babama saplardı. sonra hastanede barışır odadaki 33 ekran televizyonda parliament sinema kulübünün filmini izlerdik. hey gidi günler... çok fazla beklediğim bir film vardı, adını hatırlamıyorum ama kuzenler falan herkes izlemek için bekliyordu, anne-babadan geç yatmak izni alınmıştı. bekle babam bekle, çıkmadı intro. ekranda siyah bir görüntü, arada yeşil noktalar ilerliyor bilgisayar oyunu gibi. Belki çıkar diye sızana kadar beklemişim TV karşısında. Meğersem ilk ırak savaşı çıkmış, bağdat bombalanıyormuş. Yıllar sonra 2. ırak savaşı çıktığında dank etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 senko said: 5.5/10 eski film kadar ne vurucu ne de sürükleyici şimdiki kitleye göre ayar çekmişler. Eh işte bir film olmuş. https://m.imdb.com/title/tt0070511/?ref_=m_tt_rec_tti Eski film bu oluyor heralde. 1973 cast'ı siyah beyaz dustin Hoffman enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 73 yapımı renkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 https://static.metacritic.com/images/products/movies/9/1028c7727e79e1d5afcbf77965c28d29-250h.jpg 7.5-8/10 arası Film yeni bişey vaadetmiyor, ilk değil falan ama kendi içerisinde gayette güzel bi film olmuş. bradley cooper kamera arkasında da yetenekliymiş öğrenmiş olduk. güzel ama yıllar sonra hatırlanacak kadar diyemiyorum. o konuda Once'ı tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 soundtrackleri cok iyi gaga tam bi bazlama olmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 sanssizsansli said: güzel ama yıllar sonra hatırlanacak kadar diyemiyorum. o konuda Once'ı tek geçerim. Su Once filminin muziklerini epey dinledim, filmde son 10 yildir harddiskte duruyor, bir turlu izleyemedim. "cok sey kaciriyorsun" diyorsan izleyecem bu hafta. a Star is born cok hosuma gitmisti cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar