Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 masa said: sabonis said: Triangle 8.3/10 Yıllar sonra bir daha izledim, bir daha beğendim. Baya başarılı. hata edip izlemeyin şunu. ikinci partta kapadım. ikinci part nasıl oluyo? vcd cd2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 tıklayıp izliyorum, ikiye bölüp koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 fenn said: 5/10 lütfen bait olsun LÜTFEN BU KADAR CAHİL OLMA LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 masa said: senko said: Komutan said: https://cdn.traileraddict.com/content/universal-pictures/get-out-2017-4.jpg Abi film güzeldi de son 2 dakkada arabada geçen muhabbet çok abuk değil miydi ya. Özellikle yapmışlar sanırım da filmin genel konsepte yakışmamış yani asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 goldbären said: fenn said: 5/10 lütfen bait olsun LÜTFEN BU KADAR CAHİL OLMA LÜTFEN Gerçekten piramit yapmak durumundayım, ciddi değil di mi bu puan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 fenn vizyondan banlanabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Lan sadece soundtrack 7 eder filmin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 cok dandik bir filmdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 masa said: sabonis said: Triangle 8.3/10 Yıllar sonra bir daha izledim, bir daha beğendim. Baya başarılı. hata edip izlemeyin şunu. ikinci partta kapadım. tabii biraz böyle şeylere açık olmak lazım, değişik tür filmler seviyor olmak lazım ve daha da önemlisi dikkatli izleyip anlamak lazım. her zamanki drama aksiyon vs türü filmler yerine böyle değişik şeyler izlemeyi 10 kere tercih ederim, hele konusu böyleyse. bir de ikinci part falan ne allasen. tırto yerlerden stream film izlemeyin artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 çok iyi 9/10 (belgesel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Get Out 7.9/10 baya beğendim de 2 tanecik eleştireceğim yanı var 1) şu hipnoz olayını bu kadar gözümüze sokmasalardı da dikkatli izleyiciler anlasaydı. yani ne biliim kadın ilk gece bize pek bişi göstermeselerdi, kadın sabah "kusura bakma kendimi tutamadım sigarayı bıraktırdım" falan deseydi sadece vs. yani ufaktan sürpriz olsaydı. ilk hipnoz lafı geçtiğinden beri evet hadi ne zaman olacak falan diye bi beklentiye girdim. 2) zenci karakter seth rogen filmlerinden fırlama bir karakter gibiydi fazla geyik bi hava verdi. ha yani zaten hipnoz konulu filmde ne ciddiyet arıyon diyebilirsiniz ama ben öle daha çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Get out'u bu aksam seyredecegim, burdaki puanlar da iyi, hype hype hype... Meanwhile; http://www.empirecinemas.co.uk/_uploads/film_images/7384_5379.jpg 5/10 meh, cheesy action movie ariyorsaniz eger bakin, yoksa uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Tower defans mıydı neydi o tarz oyunları sevenler için bire bir. Bi de şu var " Türklere yaratık mı demek istemişler ? " . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 deseler bile o coğrafyadaki ve zaman dilimindeki türkün seninle alakası baya bi az zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 yorumlar yüzünden büyük beklenti ile seyrettim. 6.5/10 sabonis said: Get Out 7.9/10 baya beğendim de 2 tanecik eleştireceğim yanı var 1) şu hipnoz olayını bu kadar gözümüze sokmasalardı da dikkatli izleyiciler anlasaydı. yani ne biliim kadın ilk gece bize pek bişi göstermeselerdi, kadın sabah "kusura bakma kendimi tutamadım sigarayı bıraktırdım" falan deseydi sadece vs. yani ufaktan sürpriz olsaydı. ilk hipnoz lafı geçtiğinden beri evet hadi ne zaman olacak falan diye bi beklentiye girdim. 2) zenci karakter seth rogen filmlerinden fırlama bir karakter gibiydi fazla geyik bi hava verdi. ha yani zaten hipnoz konulu filmde ne ciddiyet arıyon diyebilirsiniz ama ben öle daha çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 goldbären said: fenn said: 5/10 lütfen bait olsun LÜTFEN BU KADAR CAHİL OLMA LÜTFEN Baktım şimdi, postlarının çogu futbol falan. Çinko eksiligi bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 sabonis osuruk osuruk filmlere 8-9 veriyorsun ya die hard korku filmi fanısınız ve izleyecek bir şey yoksa izleyin yoksa izleyicinin zekasına hakaret http://savibeza.co.za/wp-content/uploads/2017/03/Get-Out-movie.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 baaağren, biç pls imdb 8 rottentomatoes 99% metacritic 84 3 sitenin birden bu kadar yüksek verdiği film bulman imkansıza yakın. korku fan'ıysanız diye dis'lemeye çalışmandan belli zaten movienoob 2000 olduğun. firmware update pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 it's my word against yours GAME ON ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 sparks verisyonu gelince hemen izlemiş dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 tam bir 6/10 filmi ya. baymadı. muhtemelen oyuncu seçiminden dolayı. oberyn reis iyiydi. gerisi mısır kola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 İlk yarı çok iyi, gerisi fıss. Bu arada, mısırı bildin ama içecek aystiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 aha ben de bunu izlemiştim de yazayım millete hizmet olsun..The Great Wall 1/10 hayatımda bundan daha bullshit üstü bullshit üstü bullshit sahne içeren bi film izlemedim. cgi kötü, oyunculuk kötü, hikaye kötü, senaryo kötü, gerçekten her şey mi kötü olur bi filmde. zaten trailer'dan sonra da bunu yazmışım zamanında: "kötü olacakmış izlenimi uyandırdı trailer, hayırlısı." aksiyon isteyen gitsin 50 tane jason statham filmi var onları izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Abi sorsan izleme derdik ya. Rezalet bir filmdi o. Hayır filmin zaten her şeyi klişe üstüne klişe, olayı Game of Thrones'taki duvardan çakmışlar, hikaye gelişmiyor, savaşlar.. savaş yok? :D çok kötü filmdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Bu filmi izlemedim de, içinde orjinal has Çinli olan Hollywood aksiyonundan %99 kaçacaksın. Çin'de büyük piyasa olduğundan, oranın yıldızlarını Hollywood filmlerine monte edip saçma sapan film çekiyorlar, çünkü 1,3 milyar people are loving it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar