Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Card falan satamıyorum artık doğrulama falan istiyor tax information falan sakata gelmeyelim sonra

You have created 155 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit the FAQ.
Mesaj tarihi:
jonq said:

Hangi oyun o Seru, GDT den 5 kat iyi olan oylayalım da gelsin :)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=265427220

demo linki var orada.
Mesaj tarihi:
Alcest said:

Card falan satamıyorum artık doğrulama falan istiyor tax information falan sakata gelmeyelim sonra

You have created 155 listings this year.

Aman dikkat her bir satışın sana dönüşü satış adeti x 168 tl
istersen 1 kuruşluk item sat geri cezaları ise cabası .
dışarda vergi cok ciddi bizde ise baya bir ciddi . cok fazla işlem yapmışşın.
Mesaj tarihi:
akirafes said:

Alcest said:

You have created 155 listings this year.

Aman dikkat her bir satışın sana dönüşü satış adeti x 168 tl
istersen 1 kuruşluk item sat geri cezaları ise cabası .
dışarda vergi cok ciddi bizde ise baya bir ciddi . cok fazla işlem yapmışşın.

İyiki görmüşüm abi o zaman 155 de az daha çok feci sakata geliyormuşum
Mesaj tarihi:
Alcest said:

İyiki görmüşüm abi o zaman 155 de az daha çok feci sakata geliyormuşum

yıl sonuna kadar 45 daha satabilirsin, bende 6 ay açık kaldı o uyarı geçen yıl.
Mesaj tarihi:
Zaten 7.ci aya gircez nerdeyse, şimdiye kadar 150 sattıysan yılsonuna kadar rahat yeter sana.

Bir de 200ü bulursan bile o formu doldurup gönderene kadar birşey olmuyor, sadece markette başka item satmanı 1 ocak'a kadar engelliyor, lanet olası federaller kapıma dayancak diye korkmana gerek yok :p
Mesaj tarihi:
Democracy guzel oyunmus neredeyse harika olacakmis. Fikir ve uygulama cok iyi ama cesit ve icerik az. Banished gibi bir yerden sonra "ee simdi nolacak" hissi veriyor, uygulayabildigin politikalar sinirli. Oyun sonundaki basari tatmin edici degil.

Dlc lerle bir miktar konu ekleniyor ama boyle dlc almaya zorlamalari hos degil. Yine de alirim herhalde, bayagidir benzer bir oyun oynamamistim
Mesaj tarihi:
Alcest said:

Yusuf yusuf oldum satmam daha bişey haha

markette sattığın şeyde gerçek para değil ki, resmen steam $'ı crediti gibi birşey işte anasını satayım. para çekebilsen neyse. limit koymaları bile saçma olmuş. hiç birşey olmaz bence.
Mesaj tarihi:
abi şu prison architect i yapanlar nasıl haysiyetsiz insanlardır ya, millete 30 dolara early access kakaladılar, şimdi alpha'da olan oyuna 66% indirim yapıyorlar. bütün destekcilere kocaman bir fuck you çekmişler.
  • Yeni Oluştur...