Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 kardesi kalkar son dovus icin np. minister'da imperial arms oldugunu sanmiyorum. et yiyor paso. inege donuyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 O ministerin ve devamlı et yemesinin kesin bir olayı var ya, işte içinde imperial arms var organik onu besliyor gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ben ministerin gaylord oğlunun babamdan da iyi olacağım falan demesinden şüphelendim. puppet control tarzı bişey olup velet kralı o şekilde kontrol ediyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ya onu dusundum de kral velet oldugu icin cok da puppet imperial arms tarzi bi' seye gerek yok gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ete dayalı bir imperial arms gayet mantıklı, yemek vaktini vs. kaçırmaması ve sürekli yemesi zaten baştan beri aşırı şüpheci bunun yanında başbakanın safkan o.ç olduğunu ve düzensizliğin herkes farkında ama kimse onu yıkmak için uğraşmıyor. Ne bileyim Esdeath, Budock vs. hep emrinin altında devam ediyor. Tahminimce bayağı sağlam bir şey çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ya şunların full versiyonlarıa yok mu diziler gibi tek tek elle mi şettircez nyaa edicez 1-22 full gibi sürümleri çıksa var mıdır yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Belki kral direk başbakanın imperial armsıdır. Susano gibi. Bu arada bu anime için bunu söyleyeceğimi düşünmezdim ama, rezalet bir anime oldu. Ne konu ne karakter bütünlüğü kaldı saçma sapan öyle laf olsun diye izliyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 kitabı daha güzel zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 OE olmadı, yazar kötü çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ya abi her karakteri en op haline getirip biçmeseler iyi olacak. mangası var mı bunun okuyayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 http://www.mangareader.net/akame-ga-kiru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 saol beyb. peki kaçıncı chaptera kadar gelmiş oluyoruz biz 21 bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 valla aynı gidio gibi merak ettim okudum da sonu değişik mangayla anime farklı ielrliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 21 suuu-saaaaaannnnn god mode açtı gene yetmedi, esudesu time stop attı. keşke savaşlarının tümünü gösterseydi. mayn kurtulacak diye bir an korktum ama sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 22 Ep.22 ohh be 1i gitti kaldı 3+emperor+minister. şu kanatlıda ajan çıkacak ama bakalım. kuromenin kılıcı ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 pff overhype neymiş öğrenmiş oldum. baya patates bir anime oldu çıktı bu (td) lubbock da bok yoluna ölmüş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Evet sırf bitsin diye izliyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ay ne bok bir seri bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 lan bunu neden söylemediniz diye 9. bölümde forumu açtım. heder etmişler sanırım seriyi. of resmen bütün mutluluk nedenlerim ard arda boka sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 animesi çok fena saçmalamış ama ya, adamlar cidden bitse de gitsek diye bölüm çıkartmışlar. çok tırt şekillerde harcadılar karakterleri. ben mangaya başladım, o güzel devam ediyor. animeyi de keşke mangadan ayırmasalarmış, bir anime için yapabilecekleri en kötü şey resmen. "yok size anime filan gidin mangayı okuyun" endinglerinden nefret ediyorum, ama şu hali ondan bile beter. çıkmayacak olsa bile bir ümit 2. sezon beklerdik yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 anime ile manga hangi bölümden sonra ayrılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Anime #19 = Manga #38 olması lazım sanırım. Anime #19 un tamamı değil gerçi, sonu mangadan farklı. Manga #39dan itibaren de tamamen ayrılıyor. #38 de Mine/Seryu kapışması var animedeki gibi, ondan önce de her şey aynıydı yanlış hatırlamıyorsam. Sonraki olaylar farklı ama (Borick saldırısı o kapışmayla aynı anda değil, birkaç bölüm sonra oluyor mesela) (Gerçi ben de en başından itibaren başlamadım, o arcın bir öncesine denk geliyor diye kanyondaki kapışma kısmından başladım, çok gerek yokmuş gerçi #38e kadar aynıydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 hayır yani konu ve karakterler gayet güzeldi, okadar sikkoçino animenin 2. sezonu geldi bunlar niye korktu ki bukadar. Mangakanın yerinde olmak istemezdim, eserine sıçtılar adamın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 eh işte gintama gibi dur-kalk yapamıyor maalesef serilerin çoğu, ya böyle, ya ortada kesik, ya da filler deryası. ama keşke ortada kesik bıraksalar akagi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 sırf nasıl bağlayacakların ımerak ettiğim için izliyorum ondan sonra kusacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar