Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akame ga Kill!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ete dayalı bir imperial arms gayet mantıklı, yemek vaktini vs. kaçırmaması ve sürekli yemesi zaten baştan beri aşırı şüpheci

bunun yanında başbakanın safkan o.ç olduğunu ve düzensizliğin herkes farkında ama kimse onu yıkmak için uğraşmıyor. Ne bileyim Esdeath, Budock vs. hep emrinin altında devam ediyor. Tahminimce bayağı sağlam bir şey çıkacak.

Mesaj tarihi:

Belki kral direk başbakanın imperial armsıdır. Susano gibi.

Bu arada bu anime için bunu söyleyeceğimi düşünmezdim ama, rezalet bir anime oldu. Ne konu ne karakter bütünlüğü kaldı saçma sapan öyle laf olsun diye izliyorum işte.

Mesaj tarihi:

21

suuu-saaaaaannnnn

god mode açtı gene yetmedi, esudesu time stop attı. keşke savaşlarının tümünü gösterseydi.

mayn kurtulacak diye bir an korktum ama sonra geçti.

Mesaj tarihi:
lan bunu neden söylemediniz diye 9. bölümde forumu açtım. heder etmişler sanırım seriyi. of resmen bütün mutluluk nedenlerim ard arda boka sarıyor.
Mesaj tarihi:
animesi çok fena saçmalamış ama ya, adamlar cidden bitse de gitsek diye bölüm çıkartmışlar. çok tırt şekillerde harcadılar karakterleri.
ben mangaya başladım, o güzel devam ediyor.

animeyi de keşke mangadan ayırmasalarmış, bir anime için yapabilecekleri en kötü şey resmen. "yok size anime filan gidin mangayı okuyun" endinglerinden nefret ediyorum, ama şu hali ondan bile beter. çıkmayacak olsa bile bir ümit 2. sezon beklerdik yine.
Mesaj tarihi:
Anime #19 = Manga #38 olması lazım sanırım.
Anime #19 un tamamı değil gerçi, sonu mangadan farklı. Manga #39dan itibaren de tamamen ayrılıyor.

#38 de Mine/Seryu kapışması var animedeki gibi, ondan önce de her şey aynıydı yanlış hatırlamıyorsam. Sonraki olaylar farklı ama (Borick saldırısı o kapışmayla aynı anda değil, birkaç bölüm sonra oluyor mesela)
(Gerçi ben de en başından itibaren başlamadım, o arcın bir öncesine denk geliyor diye kanyondaki kapışma kısmından başladım, çok gerek yokmuş gerçi #38e kadar aynıydı)
Mesaj tarihi:
hayır yani konu ve karakterler gayet güzeldi, okadar sikkoçino animenin 2. sezonu geldi bunlar niye korktu ki bukadar. Mangakanın yerinde olmak istemezdim, eserine sıçtılar adamın :D
Mesaj tarihi:
eh işte gintama gibi dur-kalk yapamıyor maalesef serilerin çoğu, ya böyle, ya ortada kesik, ya da filler deryası. ama keşke ortada kesik bıraksalar akagi gibi.
  • Yeni Oluştur...