Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akame ga Kill!

Xenus

Öne çıkan mesajlar

ete dayalı bir imperial arms gayet mantıklı, yemek vaktini vs. kaçırmaması ve sürekli yemesi zaten baştan beri aşırı şüpheci

bunun yanında başbakanın safkan o.ç olduğunu ve düzensizliğin herkes farkında ama kimse onu yıkmak için uğraşmıyor. Ne bileyim Esdeath, Budock vs. hep emrinin altında devam ediyor. Tahminimce bayağı sağlam bir şey çıkacak.

Sosyal ağlarda paylaş

animesi çok fena saçmalamış ama ya, adamlar cidden bitse de gitsek diye bölüm çıkartmışlar. çok tırt şekillerde harcadılar karakterleri.
ben mangaya başladım, o güzel devam ediyor.

animeyi de keşke mangadan ayırmasalarmış, bir anime için yapabilecekleri en kötü şey resmen. "yok size anime filan gidin mangayı okuyun" endinglerinden nefret ediyorum, ama şu hali ondan bile beter. çıkmayacak olsa bile bir ümit 2. sezon beklerdik yine.
Sosyal ağlarda paylaş

Anime #19 = Manga #38 olması lazım sanırım.
Anime #19 un tamamı değil gerçi, sonu mangadan farklı. Manga #39dan itibaren de tamamen ayrılıyor.

#38 de Mine/Seryu kapışması var animedeki gibi, ondan önce de her şey aynıydı yanlış hatırlamıyorsam. Sonraki olaylar farklı ama (Borick saldırısı o kapışmayla aynı anda değil, birkaç bölüm sonra oluyor mesela)
(Gerçi ben de en başından itibaren başlamadım, o arcın bir öncesine denk geliyor diye kanyondaki kapışma kısmından başladım, çok gerek yokmuş gerçi #38e kadar aynıydı)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...