Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy Kullanırken Dikkat Edilecek Noktalar

aquatik

Öne çıkan mesajlar

Akhlaur said:

Lan benim oylardan biri biraz dışar taştı evet.Kodumun mühürünü göremedim ki.Ellerim titriyor zaten basarken kaydı galiba biraz.Çokta dışarda değil.Eskişehirde her türlü chp alacakta yine de saysın ibneler.

sayılıyor abi onlar problem yok o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Lan benim oylardan biri biraz dışar taştı evet.Kodumun mühürünü göremedim ki.Ellerim titriyor zaten basarken kaydı galiba biraz.Çokta dışarda değil.Eskişehirde her türlü chp alacakta yine de saysın ibneler.

başka partinin alanına geçirmediysen (ki bunu yapmak için 7-8 mm kaydırman lazım) sorun değil. parti logosuna da bassan sayıyorlar, yeter ki partileri ayıran dikey çizgilerin arasında olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Akhlaur said:

sayılıyor abi onlar problem yok o kadar.

onu kaydırmadan basanlara madalya verilmeli zaten. ben de 2 tanesini kaydırdım, 3.sü büyükşehir pusulasıydı challange accepted çaktım, mühürü bi elimle sabitledim diğer elimle bastırdım tam ortaya geldi bu sefer

MADALYAMI İSTERÜM
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

ben de çok heyecan yaptım sanki benim oyum sayılmazsa CeHaPe başarısız olcakmış gibi hissettim geçen 3 seçimde bile böyle olmamıştım hehe. tam tersine beyaz pusulada accık kayırdım ben saymazlarsa cehennemde yanarlar inş. %85i falan içerdeydi ama yine korktum löp diye oturmadı diye.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk defa kullanmıyorum ama ben kabindeyken tartısma çıktı

Gerçekten düşünüyorum lan o an karambolde yanlıs basma olasılıgım var mı ya diye

Emin değilim

Yanlış bastım diye paranoya yaşıyorum ama inşaklah sadece paranoyadır

Üüf tatava yapma geyiğine gönülsüz oy verince böyle olyo işte
Sosyal ağlarda paylaş

abi engelli bi çocuk getirdiler el kol sıkıntılı ama zihinsel oldugunu falan söylemediler millet sandı hani elden koldan problem var neyse yanında da annesi var. dediler bi yardım edinde oyunu kullansın falan. hemen akboylardan birisi atladı tabi hanımteyze diye çocuğa kullandırdılar falan orda sandık görevlisimi başka birisimi ne bilmiyorum orda bi uyandı lan noluyo falan hesabına imzalarmısınız falan dedi sanıyorum kağıdı engelli çocuğa tövbe estafurullah göstermek gibi olmasın çocuğun ağzından salya akıyo anasını satıyım adam değil oy kullanmak adını söyleyemiyo yani engelli kardeşim adam. kanun var yani kolu bacağı olmayan adam tamam oy kullanabilir zihninde bi problem yok ama düşünemeyen adamın sandıkta ne işi var. adamın adıda listede falan yazıyo ayrıca. acaip karıştı ortalık. baya millet birbirine girdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...