Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assasin's Creed V: Unity

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

AC1den cok farkini gormedim ben oynanis olarak.

çünkü serinin amacı gameplay'de çığır açmak ya da çok farklı şeyler denemek değil. çok farklı bir konsept sadece black flag'di heralde, ki herkes sandbox öğesini bu kadar beğense de vazgeçiyor gibi gözüküyor ubi bu konseptten, muhtemelen fransız devrimine bunu adapte edemeyecekleri için.

senaryo, konu, derinlik, sonu gelmeyen sorular, atmosfer ve karakterler yetiyor çünkü insanlara. kuru bir hype değil yani insanlardaki, zibilyon tane oyun var niye gamrplay'i kaç oyundur aynı çizgide devam ettiren bir oyun için bu kadar deli oluyor insanlar ? bunu düşünmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

aquila said:

AC1den cok farkini gormedim ben oynanis olarak.

çünkü serinin amacı gameplay'de çığır açmak ya da çok farklı şeyler denemek değil. çok farklı bir konsept sadece black flag'di heralde, ki herkes sandbox öğesini bu kadar beğense de vazgeçiyor gibi gözüküyor ubi bu konseptten, muhtemelen fransız devrimine bunu adapte edemeyecekleri için.

senaryo, konu, derinlik, sonu gelmeyen sorular, atmosfer ve karakterler yetiyor çünkü insanlara. kuru bir hype değil yani insanlardaki, zibilyon tane oyun var niye gamrplay'i kaç oyundur aynı çizgide devam ettiren bir oyun için bu kadar deli oluyor insanlar ? bunu düşünmek lazım.

ac serisinin sevmediğim şöyle bir özelliği var,oyunda plan yapmana gerek yok bi hedefi öldürmek için.yardıra yardıra gitsen kesersin herkesi gene.hani nerde hitmandeki o gerginlik mesela.

fransız devrimi baya güzel bi dönem bu oyun için.ama çok aynı oyun ac3 ile.çünkü unitynin geçtiği dönemin silah,teknoloji vs.olarak ac3 ve black flagden hiçbir farkı yok.yani bi heyecan yaratmadı desem yalan olmaz.

modern zamana geldiklerinde,o oyun ilgimi çekebilir ama.makineli tüfekli adamlara karşı,hidden blade ile takılmak falan.bide işin içinde polis falanda olur mesela.daha farklı yani anlatabildim mi?

şuan seri ac1 in expansion oyunları serisi gibi.tüfek var diceksin.e onda da crossbow ve throwing knives vardı işte.ne farkı var oyundaki mekaniğine bakınca?

bana göre bu seri ac2-ac3(unity) ac4(2.dünya savaşı) ac5(modern)diye gitmeliydi.ac2 birinci oyun olmalı amerikan bağımsızlık savaşı es geçilmeliydi yani.

hatta 2.dünya savaşını es geçip direk modern zamanda yapabilirlerdi serinin son oyununu.hani kuşatma altındaki şehirlerde nazi subayı avlamakta zevkli olabilir gerçi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=wzBJPOcmke0

http://blog.ubi.com/assassins-creed-unity-9-things-need-know/

said:
BONUS! PRESENT DAY
Yes, there will be a present day – but we’re not talking about it yet. We did, however, get one tasty tidbit out of Amancio. “It’s very different than anything you’ve seen in any of the past games,” he says. “Black Flag was different. This is more different.”
Sosyal ağlarda paylaş

hep uzun uzun yazıyorum ac'ye, ekşi'de biri hislere tercüman olmuş bu sefer,

"meh, aynı oyun bildiğimiz ac" diye burun kıvıranların oyundan asıl beklentisini merak ediyorum. sadece tarihi farklıymış, geri kalan her şey aynıymış.

benim için önemli olan nasıl bir tecrübe yaşayacağım. bana vaat edilenlere bakınca da, evet, hayli heyecanlanıyorum. 1-2 oyun için tökezlemiş olsa da assassin's creed serisi her yeni oyunda eksiklerini kapatırken birçok yenilikle geliştiriliyor. fanboy olmakla alakası yok, konsept gereği birikimli ilerleyen bir seriden bahsediyoruz. yeni oyunlar hiçbir zaman eskisinin aynısı olmadı, ama onun üstüne bir şeyler koyarak geldi. unity de farklı bir yolda değil.

elinize her detayıyla ince ince işlenmiş bir tarih tecrübesi verdiklerinde oyunun derinliğini yok sayıp oynanışını sadece adam öldürmekten ibaret görüyorsanız yanlış yerdesiniz. oyunun mekanikleri sadece o tecrübeyi geliştirmeye yarıyor, kesinlikle özünü oluşturmuyor.

yemin ediyorum çok sıkıldım her yeni duyurulan oyunda bok atmak için sıraya giren insanlardan. ben bir oyunu beğenmiyorsam ve ilgimi çekmiyorsa, basitçe ilgilenmiyorum işte. gamer fanatizmi denen şey zıvanadan çıktı artık. daha oyunun 1 tane teaser'ı yayınlanmışken "zaten ac serisinde grafik kasıp hikayeyi batırdılar bi tane daha geliyor ubisoft'tan" diye yorum yapan ön yargılı sığ insanlar bile gördüm. daha elinde hikayeye dair en ufak bir detay yok, yavaş gel be kardeşim. özellikle popülaritesi artan oyunlarda millet kusur bulmak için yarışıyor resmen. hep de aynı argümanlar. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların yanında bir de hater'lar var ki sadece çemkirmek için her detayı yakından takip ediyorlar, işiniz gücünüz mü yok nedir...

neyse unity'yle beraber göt olduğunuzu ve nasıl çark ettiğinizi görmek için sabırsızlanıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

hep uzun uzun yazıyorum ac'ye, ekşi'de biri hislere tercüman olmuş bu sefer,

"meh, aynı oyun bildiğimiz ac" diye burun kıvıranların oyundan asıl beklentisini merak ediyorum. sadece tarihi farklıymış, geri kalan her şey aynıymış.

benim için önemli olan nasıl bir tecrübe yaşayacağım. bana vaat edilenlere bakınca da, evet, hayli heyecanlanıyorum. 1-2 oyun için tökezlemiş olsa da assassin's creed serisi her yeni oyunda eksiklerini kapatırken birçok yenilikle geliştiriliyor. fanboy olmakla alakası yok, konsept gereği birikimli ilerleyen bir seriden bahsediyoruz. yeni oyunlar hiçbir zaman eskisinin aynısı olmadı, ama onun üstüne bir şeyler koyarak geldi. unity de farklı bir yolda değil.

elinize her detayıyla ince ince işlenmiş bir tarih tecrübesi verdiklerinde oyunun derinliğini yok sayıp oynanışını sadece adam öldürmekten ibaret görüyorsanız yanlış yerdesiniz. oyunun mekanikleri sadece o tecrübeyi geliştirmeye yarıyor, kesinlikle özünü oluşturmuyor.

yemin ediyorum çok sıkıldım her yeni duyurulan oyunda bok atmak için sıraya giren insanlardan. ben bir oyunu beğenmiyorsam ve ilgimi çekmiyorsa, basitçe ilgilenmiyorum işte. gamer fanatizmi denen şey zıvanadan çıktı artık. daha oyunun 1 tane teaser'ı yayınlanmışken "zaten ac serisinde grafik kasıp hikayeyi batırdılar bi tane daha geliyor ubisoft'tan" diye yorum yapan ön yargılı sığ insanlar bile gördüm. daha elinde hikayeye dair en ufak bir detay yok, yavaş gel be kardeşim. özellikle popülaritesi artan oyunlarda millet kusur bulmak için yarışıyor resmen. hep de aynı argümanlar. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların yanında bir de hater'lar var ki sadece çemkirmek için her detayı yakından takip ediyorlar, işiniz gücünüz mü yok nedir...

neyse unity'yle beraber göt olduğunuzu ve nasıl çark ettiğinizi görmek için sabırsızlanıyorum.

Oyunda assassin hissiyatı olmadığı için bir noktadan sonra sıkılıyordum ben. Oyunun yarısına kadar çatılarda hoplaya zıplaya gidip, hedefi çaktırmadan indirip kimseye yakalanmadan kaçarak oynanıyor, o süre boyunca çoook sevmiştim.
Ama bi noktadan sonra aynı şeyleri onyüzbinmilyon defa yapmak o kadar bayıyor ki eaaah yeter lan bitsin bu işgence deyip bodoslama dalmaya başlanıyor, nasıl olsa guardlar bir tehlike filan oluşturmuyor veznede fatura yatırmaya gider gibi teker teker geliyolar filan. Seni gördü mü depar atarak kaçan hedefler ve farkedilmeden öldürmen gereken görevler haricinde her şey bodoslama dalarak oynamaya başlıyordum o yüzden. O noktadan sonrası da trainwreck, oyunun en güzel yanı suikast hissiyatıyken direkt en kötü yanına dönüşüyor bir anda. Gameplay de tam bu yüzden önemli. Çeşitlilik olmayınca aynı şeyleri rutin bir şekilde tekrarlamaya başlayınca oyun eziyete dönüşüyor.

Yalnız AC2:Revelations'a kadar oynadım ben, sonrasında düzelttilerse bu mesaj yok sayın ^^
Ama sonraki oyunları da her şey aynı deniyor diye oynamamıştım, yani dinlediğim kişiler abartmadıysa onu düzelttiklerini pek sanmıyorum. Hala random kılıç sallayarak herşeyi temizlemek mümkün mü?
Sosyal ağlarda paylaş

present day'e doğru geleceklerse. ikinci dünya savaşı çok temiz ya. hitler templar'dan yardım alır, mekanize ordu vs. bizim assasin'ler amerika'ya fransa'ya ingiltere falan yardım eder işte. daha sonrasında rusyadaki assassin ihanet eder (hitler'in moskovada yenilmesinden sovyet avrupa içine doğru girer) o ara onu da temizleriz berlin ikiye bölünüğr falan.

japonyaya da falan gidebiliriz tabi pearl harbor'dan sonra.

olur olur güzel olur yani yakın tarihte başka kullanabilecekleri bi konsept göremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

modern zaman assassin oyunu gelmeyecek asla. En yakını Watch Dogs var işte.

said:
Unity's Paris will be bigger than the combined island landmasses of Assassin's Creed IV. It's rendition of the famous Notre Dame cathedral is proportionally 1:1 with the real thing. So as you enter it as the assassin Arno, you should feel that the building is as big as it is in real life.P

Level designer Bruno Saint Andre told me that a quarter of the game's buildings will have playable interiors, which is a massive increase from previous games.

The game's new co-op missions are optional, all story-based, but can be played solo, too. You find them in the game world. The developers promise that those of us who love playing through the game's solo campaign and side missions will not feel underserved.

There is no competitive multiplayer mode in Unity, the first time a big new AC will lack that since 2010's Assassin's Creed: Brotherhood.

There's a crouch button. Yay!

There will be a modern section to the game as well, in some way starring "you." I'm not quite sure what that means, but they said it'd be different than Assassin's Creed IV, which had the player in the role of an unnamed employee of fictional (and Templar-aligned) Abstergo Entertainment.

Amancio may have previously been the creative director of Assassin's Creed Revelations, but he promised me we would not be getting the return of that game's tower defense missions. Praise the lord.

Şimdiye kadar ki yaptıkları en büyük şehirmiş Paris. Bir sürü binanın içide olacakmış.

Co-op missionları single hikaye missionlarından ayrıymış.

Birde Competitive Multiplayer yokmuş bu sefer.

Crouch buttonda gelmiş en sonunda. Cover sistemide direk Watch Dogstaki sanırım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...