Joker Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 var mı account paylaşçak bide biz bakalım şu oyuna beğenirsek alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Accountu paylaşabilecek var mı oyunun gidişatına bakacağım bi ? Daha önce bi arkadaş paylaşmıştı burdan ama yanlışlıkla mesaj geçmişimi sildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Oyuna p2w değil diyenleri anlayamıyorum resmen p2w'in allahı. kesinlikle oynanmaz. ben de accountu satıyorum bu arada 50 tl isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 email değiştirilemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 https://i.imgur.com/pGkLB5X.png 2018'e kadar çıkmaz herhalde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Albion da yalan oldu. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=jHFh1lR9Rdw 17 Temmuz release diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 oha oyun hala release olmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illuminati Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Albion online söylediklerine göre tam manasıyla açılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Sürekli uzattıkça uzatıyorlar. Oynayacak varsa bile yarısı oynamaz bu gidişle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=94kj8Z7rw4o 13Mart'ta release öncesi son ama gerçekten son (!) beta geliyor. sonra 17 temmuzda wipe ve release olacak oyun. eskisine göre buildler arası dengeyi daha iyi oturtmuşlar diyorlar. biraz bakındım her buildle birşeyler yapılabilir gibi duruyor. haritayı son betaya göre ciddi küçülttüler ve gathererlar için escape mekanizmasını çok arttırdılar. ben gene başlayacağım ilk bir ay kafadan zevkli oluyor, pvpydi değişiklikleri anlamaydı filan, duruma göre bakıcam sonra. eğer hala almamış ama alacak olan varsa referral linki veriim. az buçuk para, kozmetik fln veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 evet ya bu. Öteki harita çok ameleydi. Harita sistemi zoning olayı çok amele zaten niye hala düzeltmiyorlar şunu anlamıyorum. Oyun baya tıraşlanıyor süper gidiyor suanda.Girip bakcam bi 13ündeki zıkkıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Üyeliği olupta oynamayan var mı ? Şu yeni gelen galahad update ini denemek istiyoruz 2-3 arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Oynayan var mı, denemelik ilişeyim yanınıza, bi arkadaş ultimate hede hödö accountunu verdi. Sararsa girer oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Burdan bi arkadaş bana denemelik accountunu vermişti mesajları silmişim arkadaşının nickinide unuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 yarını bekliyom bende 15indeymiş giriş. Girip bakcam bi sararsa mainleyebilirim herhalde. Hiçbir oyun sarmıyor artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Kısa özet geçiyorum, oyun bildiğiniz aynı grind, grind ve biraz daha grind, craft grind, gather grind, weapon grind. Sadece biraz daha süslü hali , adamlar yememiş içmemiş , harita ve animasyon kasmış. Haterlik filan yaptığım da yok. Görünen köy kılavuz istemez. Sitesinde yazan Open world PvP, Fight for you Life filan oyunda yok. Zerg or Die var. Aldanmayın. Ruslar şimdiden 10-20 kişilik grup halinde gezmeye başlamış :). Open world zaten yok. Her yer bildiğiniz zone. Oyunda varsa yoksa GVG, yeni de Arena eklenecekmiş. Open world PvP mefta direk. Bu oyun bu hali ile release olursa, ki olacaktır büyük ihtimal, ömrü 6 ay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 girdim takıldım biraz. güzel polishlemişler oyunu adam olucak gibi ama çok yavaş gelişiyo lan. talent'ları falan elden geçirmişler herkes warbow oynuyodu warbow'un stun'ı kaldırmışlar vs. ara ara girip bakıcam biraz release'de de şans veririm adam olmuşsa oynarım yoksa ekantı satarım artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Zerg olayına çare bulmalılar gerçekten de. Çok saçma bi durum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 grind bitmeden ben girmem şahsen no brainer grind çekemem şu yaştan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 oyun oluyo ya. geçen beta'dan şikayet ettiğim ne varsa hepsinde iyileşme var bi çoğunu da tamamen düzeltmişler. legendary'e yükselticem hesabı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 grind düzelmiş mi kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 grind olmayan oyun söyler misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 çok kıvırıyor abi bu yapımcı. önce f2p, sonra millet b2p istiyor.. şimdide steam için planları yokmuş diye öğrendim. Ne halta greenlight a koydunuz ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 HarveyQuinn said: grind olmayan oyun söyler misin ? Vat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar