bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 eğlen abi sen yine oyun patlasa da, patlayan oyunlarda deli gibi eğlenen kocaman bir kesim var. seni eğlendircek kadar oyuncu kitlesi her zaman olur merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Bu green man gaming dolarla işlem yapmıyor muydu öyle kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Bir süredir öyle greenman, euroya döndü fiyatlar, şurdan alabilirsin fiyat fena değil, https://www.getgamesgo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Oyun yeni çıktı %15,%20 indirimler havada uçuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Cdkeys.com'da 26 pound görünüyor bütün heryerden çok daha ucuz. Bir kaç review a baktım güvenilirliği ile ilgili bir sıkıntı yok gibi, almayı düşünüyorum buradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Densiz said: Oyun yeni çıktı %15,%20 indirimler havada uçuşuyor. oyun çıkmadan da uçuşuyordu. region-free gamecode muhabbeti muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ucuz alanlara müjde imperial ucuz hesaplara ilk ay beleş değil ondan ucuza almışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 14 oldum 15 e az kaldi. karakter guclendikce oyun daha iyiye dogru gidiyor. guzel yapmislar bu class olayini , olabildigince grup en kotu duo seklinde gitmenizde fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 metacritic user-score 7.1, ne dionuz alip oynayalim mi? bide sayfalarca topic okuyamadım, imperial edition deger mi ozet geccek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Wolas said: ucuz alanlara müjde imperial ucuz hesaplara ilk ay beleş değil ondan ucuza almışız Bende hala çektikleri para "bekleyen işlemler" de görünüyor, pazartesi anlarız bakalım geri yatarsa sorun yok. Ama çekilirse dediğin gibi 30 günlük süreyi yemiş olacaklar. Elli kere de kontrol ettim satın aldığım yerde, pakete 30 gün de dahildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 alıyoz mu gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 pvpde baskın olan bı alliance var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 oyunun maks levelı kaç? betada oynadıım kadarıyla sadece single player mod oynuodun ileride seni multplayer oynatacak ortamlar sağlıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 level 50 max level. oyunun o ilk 1-15 levelındaki yanlızlık hissi sonradan yavaş yavaş ortadan kalkıyor dungeonlar vs derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Patlicak bu, demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 denilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 demedi diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 dafuq https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1485071_619186038161161_752199113_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 human centipede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 bir gnome train değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Şu b2p olsun oynayalım ya sene 2014 subscription nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 guild hangi alliance'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Daggerfall tarafında açtım karakterimi.Var mı toplandığınız bir guild katılayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 server europe sectim ben ilk installda dogru yaptim di mi? north america secmiycez, bir de su an download ediyor da onun disinda oyuna girince server ve taraf var mi sizin oldugunuz yogun? cok yavas indiriyor bir de normal mi bu? normal downloadlar 750 800le yapiyorum bu 250 fln geliyor maks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar