Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 yani random basınca kesersin çünkü questing sırasında karşına bi challenge çıkmıyor, kolay ölüyor her şey anca world boss sololarken falan daha bi rotation, taktik falan kasıyosun (dungeon raid harici konuşuyorum) oyunun combatı sıkıcı geliyor olabilir sana, ki zaten şu topicte herkes bi kere şikayet etmiştir combattan sdfds başka bi class denemen olur benim tavsiyem
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 10 Things You Need to Know About Tales of Tribute https://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/62081 https://www.youtube.com/watch?v=23HaxHbZ7cw ..
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 (düzenlendi) Tekrardan selamlar pati ailesi bu oyunda bana yardım edecek bir guild/clan var mı? 21 yıllık wowdan sonra farklı bir keşif amaçlı aldım bir kaç ay önce necro dlc sinden önce biraz oynadım biraz çözdüm oyunu ama tek sıkıldım öylede kaldı. gene wow sezon sonu exp öncesi sıkılganlığından tekrar oynayayım dedim ama gene merak ettiğim bazı şeyler var class gidişatları oyunun genel sistemleriyle ilgili ufak kolaylıklar sağlicak yönler yollar anlatacak biri yada birilerine ihtiyacım var. varsa hala oynayan help pls. Haziran 29, 2024 slayer77 tarafından düzenlendi
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2025 THE ELDER SCROLLS ONLINE 10-YEAR ANNIVERSARY SERVER KEEPSAKE https://gear.bethesda.net/products/the-elder-scrolls-online-10-year-anniversary-server-keepsake 1
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2025 todd oyunu yaparken giydigi coraplari falan da sakliyordur kesin "ilerde satariz bunlari ohaheho" diye 1
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 Ya beyler ben bu online olanı hiç oynamadım ama Epicte va elimde oyun, ayrıca sanırım Steamde aylık sub verince herşey açılıyormuş zaten. Bu nedir ne değildir biraz anlatacak olan var mı? Mesela WoW gibi addonlar var mı yada Retail WoW gibi kolaylıklar var mı addona gerek bıraktırmayacak? Bir arkadaşlan başlayalım diyoruz da, sizlerden ön bilgi rica ediyorum.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 MS storeda ESO aylığı 39tl olmuş, 12 aylık için 410tl istiyor adeta bir vurgun, koş vatandaş goşşşşş Ana oyunu da almak gerekiyor tabii, o da 110tl falan. Yapı Kredi World Mobil kampanyasını da patlatınca oyun ve 12 ay üyelik 220tl falana geldi toplamda löl
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 oha o nası bi indirim zamanında bok var gibi steamden aldıydım tey
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Ms store olani xbox versiyon degil mi? Sunucu mantigi degismediyse sayet console sunucularina gidiyor o versiyon.
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Fiyat iyiymiş. Ama her girişsem mi dediğimde grafiklerin günümüze göre aşırı tırt kalmasından girişemiyorum.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 xbox gamepass e dahil degil mi ? aylık ücret mi ödememiz gerekiyor bir de ? 12 ay hiç bir şey değilmiş
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Masticore, 03.08.2026 13:51 tarihinde dedi ki: xbox gamepass e dahil degil mi ? aylık ücret mi ödememiz gerekiyor bir de ? 12 ay hiç bir şey değilmiş subscription zorunlu değil. sadece ekstra xp falan gibi bonusları var, ama en güzel getirisi craft bag lootladığın tüm crafting malzemeleri craft bag'e gidiyor, sınır yok. craft bag olmayınca inventory management kasıyorsun haliyle yani base oyunu alıp oynayabilirsin uzunca bir süre
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 (düzenlendi) Gamepass aktif değilse veya süresi bitince eso daki plus özellikleri devre dışı kalıyor diye biliyorum. eskiden öyleydi. bir soruştur istersen. öyle olsa 1 ay alır süresiz eso plus faydalarını oynardı herkez. Ağustos 3, 2026 GreenPeace77 tarafından düzenlendi
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Baktımda sadece 1 aylık paket satıyorlar sadece. önceden 3x 6 aylık almıştım kapatmışlar demekki ?
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Saeros, 03.08.2026 14:03 tarihinde dedi ki: subscription zorunlu değil. sadece ekstra xp falan gibi bonusları var, ama en güzel getirisi craft bag lootladığın tüm crafting malzemeleri craft bag'e gidiyor, sınır yok. craft bag olmayınca inventory management kasıyorsun haliyle yani base oyunu alıp oynayabilirsin uzunca bir süre beni oyundan bıktıran şeydi ama o crafting inventory olayı. stackler çok az, resmen ya crafting itemlarını tamamen ignorela ya da sub al diyodu oyun.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 (düzenlendi) Standart ESO sürüm indirimde 112 tl https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/the-elder-scrolls-online-standard-edition/BRKX5CRMRTC2 burada eso plus içeriği satılıyor bak istersen https://www.microsoft.com/tr-tr/d/eso-plus/cfq7ttc0k5dg/0005 1 ay 39 tl 3 ay 119 tl 6 ay 214 tl 12 ay 412tl Bence Oyunu storedan al gamepassa mecbur kalmazsın. oyun şuan indirimde 112 tl. 1 aylıkta plus al 39 tl çok fark ediyor. baktın sevdin 12 ay plus yapıştırırsın sonra. ESO baya bi süre store eklenmemişti sanırım ? ne olduda eklediler acaba wow içinde aynısı olurmu ? Ağustos 3, 2026 GreenPeace77 tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 ad3m, 03.08.2026 09:54 tarihinde dedi ki: Ms store olani xbox versiyon degil mi? Sunucu mantigi degismediyse sayet console sunucularina gidiyor o versiyon. Xbox versiyonu aylık 14 dolar, bu MS storedan alınma Windows versiyonu. Yoksa Xbox versiyonu da var PS versiyonu da var, Steam de var o 9 dolar aylık.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Bende vardi bu yukledim ana account (zenimax) ile baglamistim falan ama yukleyince console ui geldi ve console sunucularina baglanmisti bir kac ay onceydi bu soyledigim ne degistiki?
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 https://apps.microsoft.com/detail/BRKX5CRMRTC2 Bu version bende olan.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 ad3m, 03.08.2026 17:38 tarihinde dedi ki: https://apps.microsoft.com/detail/BRKX5CRMRTC2 Bu version bende olan. abi bunda da Platformlar: Bilgisayar, XBOX One, XBOX Series X|S diyor yani PCden de giriliyor olması lazım ama ben daha girmedim zaten oyun anca indi 130GB löl umarım dediğin gibi konsol kısmına mahkum olmayız öyleyse zıçtık. steamden alınır o zaman ne diyeyim...
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 (düzenlendi) He denemeden soyledin sen ben denedim hocam xbox sunucularina baglaniyorsun pc uzerinden zaten UI de console UI eski charlar vs gelmedi bende (ana account ile linkli olmasina ragmen). ilerde xbox alirsam falan diye iade etmemistim xd. Ağustos 3, 2026 ad3m tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 (düzenlendi) peki bu Xbox-PC geyiği yüzünden PC oyuncuları ile oynayamayacak mıyız? yani tüm oyuncular için oyun cross-platform değil mi? değilse ne bok yemeye PC yazdı bunlar oraya steamden mi oynamak lazım illa? Ağustos 3, 2026 Shadow tarafından düzenlendi
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Xenocide, 03.08.2026 14:43 tarihinde dedi ki: beni oyundan bıktıran şeydi ama o crafting inventory olayı. stackler çok az, resmen ya crafting itemlarını tamamen ignorela ya da sub al diyodu oyun. malesef abi adamlar da bi yerden para kazanıcak tabi asd
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 (düzenlendi) https://help.elderscrollsonline.com/#en/answer/73848 xbox altyapısı üzerinden hem consol hem pc oyuncuları oynayabilir diyor ? 2 haziranda başlamış sanırım bu ? forumlarda xbox yapısında oynayan pc oyuncuları addonlarda sıkıntı yaşıyormuş kimi çözebilmiş kimi çözemeyip bırakmış Ağustos 3, 2026 GreenPeace77 tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar