Xenus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 en iyi grafik optimizasyon rehberleri şu ikisi http://community.pcgamingwiki.com/page/blog/_/features/port-reports/pc-report-grand-theft-auto-v-r181 http://www.gamersnexus.net/game-bench/1909-gta-v-graphics-optimization-guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Busted: Rockstar Restoring Stolen GTA V Online Accounts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 abi süper bir sorunum var ya benim 2 tane rockstar account'um varmış. niye nasıl ne alaka bilmiyorum. -kinguin'den key aldım. -use this link to register. -rockstar'a login oldum. olurken de orda hazır çıkan e-mail adresi çıktı kullanıcı adı kısmında. ben de oyun vs için kullandığım default şifreyi girip log in oldum ve key'i redeem'ledim. bu A account'u olsun. -downloader'ı indirdim, "enter key for ACCOUNT B" diyor. -account A'yla aktivasyon sayfasına gidip downloader'ı indirebiliyorum. ama social club'dan games listesine bakınca gta v yok. -account B'yle aktivasyon sayfasında downloader'ı indirmek yerine PURCHASE yazıyor. club'da games listesinde gta v tikli. -wtf? edit: önceki rockstar oyunlarından (la noire) burda tarif ettiğim B account'u oto login'li kalmış. rockstar social club klasöründen login.dat falan benzeri bi şeyler sildim, tahmin ettiğim gibi downloader'ı açınca LOGIN OL PLS ekranı çıktı. şimdi indiriyorum bakalım. allahım sen beni koru. zaten geriliyorum lan 3rd party key alırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Ne pis bir downloaderı varmış ya hem sürekli download hızı düşüyor hem de maksimumla çekmese bile bağlantıyı felç ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 5. günün şafağında, accountumu geri alabildim. Ama Rusun %97 story progressi ve level9 karakteri ile. Pazar akşamına geri alın ve preorder cash rewardlarımı verin diye ticketa cevap verdim. Bakalım ne yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ahahah adam geri almadan oyunu yiyip bitireyim demiş herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Aynen abi. Herifler sanki anlaşmış gibi. Rus oyunu bitirdi bana accountu geri verdiler. Bi de sktriboktan level 9 online karakteri ile. Benim karakterin uçağı evi vssi vardı. Niye silersin şerefsiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 i5 2500k , 6870 kartla performans öngörüsü olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ani fps düşüşlerine (stutter mıydı neydi? bi çözüm bulundu mu? dün aldım oyunu yükledim başladımda daha önceden okuduğum yerlerde insanların bu sıkıntıyı çektiğini görmüştüm topicte. fps konusunda hiçbir sıkıntı yok aslında oyunda, ayarları düşürmeden direk 55 60 fps arası alıyorum ama arada 1 saniyeliğine falan böyle fps düşüşleri yaşıyorum. özellikle araba kullanırken. hangi ayarı düşürmek lazım grafik ayarlarında. msaa, fxaa vsvs bin tane şey var. bunların hamgisini kapatmak lazım falan. bi guide tarzı bişi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 DA2019 said: 5. günün şafağında, accountumu geri alabildim. Ama Rusun %97 story progressi ve level9 karakteri ile. Pazar akşamına geri alın ve preorder cash rewardlarımı verin diye ticketa cevap verdim. Bakalım ne yapacaklar. ırıspıçıcığı 100% yapamamış en azından öyle bak olaya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 samaella said: i5 2500k , 6870 kartla performans öngörüsü olan var mı? kart 2gb modelse düşük ayarda götürür,1gb olansa fps baya düşük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 8GB ram, i5 2500k ve 1GB'lik GTX 560Ti var, her şey mediumda, 1920x1080'de 40-50FPS civarı alıyorum ama özellikle patlama ve çarpma öncesinde baya takılma yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 iyi cesaret valla o makinada oynamak.. bende i7 3640, 2gb gtx675m, 8gb ramle (notebook) cesaret edemiyorum bir turlu almaya.. ama senin makinanda medium açıyorsa benımkınde highda oynatır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 hmm benim laptop gtx850m belki onda oynatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 steam olaydı oyuna da giremezlerdi steam hesabı unlink edilemiyor cunku barzo arkadasım evdeyken kanka su gta na bi greyim diyip kendi steama hesabından key i aktif etti, simdi oyun benim libraryde ama o oynuabiliyor, ticket actım 1 hafta kadar once istedikleri tum bilgileri verdim 5 gundur cevap yok Allahın belası firma 100m doları cebe indiriyosun, ama iş supporta gelince 20 kişilik ekiple 3m insanın sorununu çözmeye çalışıyosun. ver abi dışarıya outsource et supportu zaten zendesk kullanıyor salaklar bi ticket management bile yazamamışlar.. Allah belanızı versin diye cevap yazıcam alın acc u istemiyorum dicem de elim varmıyor :)) edit: aslında sistemde bir bug var oyunu benim steam den indirdik steam libraryde oyun olmayan adamın steamine oyunu nie link letiyorsun ??? steam login olmadan oyunu açtırmamayı yapmışssın ama pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 DA2019 said: http://www.gamersnexus.net/gg/1916-investigation-rockstar-games-customer-service-calls Sonunda birileri buna dikkat çekiyor. 3 ticket attım, ssler, mailler, twitter, hiçbirine cevap vermiyor adamlar. Hackera mail bile attım sıkıldıysan geri ver accountu diye. Hayatımda böyle rezillik görmedim. Senden friend request geldi ? Senmisin yoksa rusmu yamuga gelmiyelim :) Edit : arka sayfayi okumamisim .. Ok almissin accountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 totemic said: iyi cesaret valla o makinada oynamak.. bende i7 3640, 2gb gtx675m, 8gb ramle (notebook) cesaret edemiyorum bir turlu almaya.. ama senin makinanda medium açıyorsa benımkınde highda oynatır belki. Senin ekran kartının benchmark'ları 560TI'dan daha kötü, nasıl böyle bir sonuca vardın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 masterd race oyun nasıl gidiyor 20 sayfadır gene ram işlemci konuşmaktan oyun oynanmamış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Kanuni said: DA2019 said: http://www.gamersnexus.net/gg/1916-investigation-rockstar-games-customer-service-calls Sonunda birileri buna dikkat çekiyor. 3 ticket attım, ssler, mailler, twitter, hiçbirine cevap vermiyor adamlar. Hackera mail bile attım sıkıldıysan geri ver accountu diye. Hayatımda böyle rezillik görmedim. Senden friend request geldi ? Senmisin yoksa rusmu yamuga gelmiyelim :) Edit : arka sayfayi okumamisim .. Ok almissin accountu Benim Neco. Hepinizi silmiş herif tabi listeden. tek tek request atıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bright said: Senin ekran kartının benchmark'ları 560TI'dan daha kötü, nasıl böyle bir sonuca vardın ki. hadi be öyle mi? donanımdan hiç anlamıyorum ki benim mantık; 675 > 560 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ben hd6850 phenom x4 945 4gb ramle mediumda(1920x1080) hiç takılma yaşamadan oynuyorum. çok az delay var gibi oyunda ama %50lere geldim gayet oynanıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Pascha said: steam olaydı oyuna da giremezlerdi steam hesabı unlink edilemiyor cunku barzo arkadasım evdeyken kanka su gta na bi greyim diyip kendi steama hesabından key i aktif etti, simdi oyun benim libraryde ama o oynuabiliyor, ticket actım 1 hafta kadar once istedikleri tum bilgileri verdim 5 gundur cevap yok Allahın belası firma 100m doları cebe indiriyosun, ama iş supporta gelince 20 kişilik ekiple 3m insanın sorununu çözmeye çalışıyosun. ver abi dışarıya outsource et supportu zaten zendesk kullanıyor salaklar bi ticket management bile yazamamışlar.. Allah belanızı versin diye cevap yazıcam alın acc u istemiyorum dicem de elim varmıyor :)) edit: aslında sistemde bir bug var oyunu benim steam den indirdik steam libraryde oyun olmayan adamın steamine oyunu nie link letiyorsun ??? steam login olmadan oyunu açtırmamayı yapmışssın ama pehh rockstarın ve steamin suçu ne abi bunda şimdi yapmışınız saçma bi iş çekiyorsun cezasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ahahahaha trevor ve minigun ile cikisi. ahah btw 25 saatte %43 e geldim bitmesin. please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 En ucuz nerede şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 @Liebe abi bu şekilde yanlış linkleyen 100 lerde insna var forumlarda adamlara dogru bilgileride verdik 1 haftada cozulmez mi ? el insaf yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar