Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Steamden aldım herşey bitti sorunsuzca girdim oyuna 30 dakika falan bakabildim. Salak bir şekilde arabayla giderken deli gibi takılıyor oyun. SSD de yer olmadığı için mekanik şeye attım. Ondan mı acaba bilemedm.
Mesaj tarihi:
girdim yarım saat oynadım yarın mesaide içim gitmesin diye ama yatma vakti geldi artık. oyun genel olarak iyi optimize.

araba kullanırken 40 a kadar düşüyor fps. hızlı gittiğimizden loading çok heralde arkada. ama yaya takılıyoken 60-80 arası gidip geliyor. rakamlara takılmayın tabi yaya ile araba arasındaki oran için yazdım yoksa setting'e göre, pc'ye göre değişir her şey =)
Mesaj tarihi:
Rockstar support'ta ticket altında millet ağlıyor açılmıyor oyun diye. Şunu atmış biri.

said:
I am from turkey and this error see 50-60 member of donanımhaber.com.
we are so sad. i think version error, if you say why?
go game disk and open version txt. and check crash version.
http://forum.donanimhaber.com/m_71084981/mpage_440/f_//tm.htm#104772029

sdfsdf
Mesaj tarihi:
valla oyun çalışıyo benim 3 yıllık ekran kartı bile açtı,yeni kart gelene kadar pek görev yapmayı düşünmüyorum fsdfsd,baya fps 30 altına düşüyo,2gb kartla rahat oynanır ama low ayarlarda gayet iyi
Mesaj tarihi:
GTA IV'ün çıkışıyla GTA V arasın dağlar kadar fark var. Adamlar bu sefer optimizasyonu becermişler. Konsol sürümlere nazaran gelen yeniliklere değinmiyorum. Özellikle FPS modundayken de dinamikler çok iyi gözüküyor. Helal olsun.
Mesaj tarihi:
advanced'dan distance'ı da artırdım oh minimum 60 fps no stutter. hastayım çok fazla bakamadım uyuyup uyanıp dürtüyorum oyunu sdf

baya iyi yapmış optimizasyonu adamlar ya hiç beklemezdim cidden. gz rockstar
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...