Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ipod ipadde çalışsa süper olcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 synchapp varmışta çalışmadı sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ios'ta oldugu gibi. Kilitli ekrandayken mesaj onizlemesi olmasin. Sadece kimden geldigi gozuksun ve ileti sayisi gozuksun. İlla inatla full kapatmak mi gerekiyor arkadas ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 whatsappı da bıraktıktan sonra telefonun eski telefonlardan bir farkı kalmayacak akıllı telefonluktan çıkan blackberry'e lanet okucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Fin said: ipod ipadde çalışsa süper olcak sdf şu deli ediyo ya bi de whatsapp groupta belli kişileri mutelama yolu yok mu? mode-z treatment lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 telegram daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 patlak mı şuan? çökmüş http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/whatsapp-down-not-working-app-broken-loading-not-connecting-messages-sending-a7922696.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Çalışıyor mu bu gitmiyor mesajlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Connecting... deyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 bazılarına gidiyor bazılarına gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Marty said: ben facebook dogru duzgun kullanmiyorum, hicbirsey likelamiyorum. paylasmiyorum. hele son bikac senedir tamamen 0. sadece chat. facebook reklamlarinda da sadece bolgesel reklamlari veriyodu bana. birbirinden alakasiz yakinlardaki restaurant, magaza vs ne varsa. son bikac gundur game of thrones tshirtu reklamlari falan yagmaya basladi. simdi bu topici gorunce aklima geldi, heralde whatsappdan ne emdilerse onunla alakali yerlestiriverdiler reklami. kapattim datamining zimbirtisini simdi de, yine de rahatsiz etti beni. evet Game of Thrones gibi niche interesti olanlari bile bulabiliyorlar demek ki data mining ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Signal gayet iyi, onu kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 almasınlar fetöden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konuyla ilgisi olmayan bile anlar abi bunu: https://kararara.com/forum/viewtopic.php?t=299179&p=338735&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Karararacom+%28kararara.com%29#p338735 Whatapp ictihat konusu olmus, yeni geldi bana newsletter'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 @Gerge ne diyor orada, oldum olası bu mahkeme yazılarının ne demek istediğini anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 sanırım artık resmi evrak / yazı beklemek yerine avukata direk whatsapp üzerinden tebligat verilebiliyo gibi anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Oha , la bu suistimale çok açık bir konu olur o zaman be ? Adam fotoşopu basıp gönderirse ne olacak ? Olmaz mı ? Envai çeşit dolandırıcılık, cinlik düşünürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 whatsapp üzerinden tebliğ yapılmıştır yazmıyor ki orada. avukata haber vermişler evrağın fotoğrafını atmışlar. adam kaleme gelmiş almak istememiş tebligatı. bunu da tutanağa geçirmişler. avukat tebliğ aldı sayılmamış yani. anlamadım bu mevzudaki ilginçliği. her mahkemede her hafta olan şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Yok, avukat yollayin WhatApp'dan demis, yollamislar, gelmis islemleri yapmis ve asillari gormus iste, sonra da tebligati kabul etmiyorum demis. Yargitay teblig aldi saymis iste. Cagri kagidi gitti, avukat gorusmesi yapildi diye islem yapilmis benim anladigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 kaleme gelip bizzat görmese yani işin içinde tutanak olmasa yargıtay böyle diyemezdi ama. sadece whatsapp boyutunda kalsa iş tutanak da tutamazdı kalem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 WhatsApp'ta yaşananlar yüzünden Telegram'a geçişler başlamış herhalde. Viber, Discord, Skype hakkında ne düşünüyorsunuz? bir de Signal diye bir şey varmış herhalde... https://fractionalciso.com/whatsapp-vs-signal-vs-telegram-security-in-2020/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Bu bilgiler zaten toplaniyordu, kullanımı ile ilgili prosedür değişti anladığım kadarıyla. Zaten hepimiz söyle ya da böyle big datanın parçası olmuşuzdur çoktan. O yüzden pek önemsemedim. Bilmiyorum belki de yanlış yapıyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Açıkçası ben de aynı fikirdeyim. Telegram'da Rus değil mi? Direkt soru işareti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 en güveniliri wechat bence. bütün çin kullanıyor zorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Güvenilir olma parametreleri neler? Sırf buna karar vermek bile baya zaman alır bence xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar